Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Si ne predstavljam, da bi sploh morala kdaj preživljati take muke. Grozno.
Gledam kolegice vse uboge, okorne, pa enkrat slabo, drugič vse zatekle, tretjič vse naveličane in komaj čakajo, da bo konec. Potem razni carsi rezi ali pa mukotrpno rojevanje, bolečine.

Odlična tema, vredna obuditve:)

Ne morem reči, da jim zavidam, a lepo bi bilo imeti več prirojene ženske empatije in sposobnost večkratnih orgazmov v kratkem časovnem razmiku. Sicer to lahko teoretično uspe tudi nam moškim, a vseeno je po prvem vedno občutek, da si ravno prejel liter narkoze v žilo 🙂

Tudi velike bolečine ob porazu ljubega nogometnega kluba skorajda ne poznajo 🙂

Je pa super, da ste, menim ,da moški vse, sicer podzavestno, počnemo z dveh razlogov, da bi si povečali možnost preživetja in predvsem – navdušili ženske 🙂

Ampak bodimo pošteni, ko potegnemo črto je še vedno dosti lažje biti moški.

Zavidam sposobnost manipulacije (moskega spola). Predvsem tistim najvecjim mojstricami.
Npr. soseda. Je noseca vendar ne z mozem. No moz jo vseeno pedena od spredaj in zadaj.
Poklon 🙂

A to se ti je zgodilo?
Poklon.

Ne zavidam, pomilujem… sposobnost manipulacije… manipulacija je lahko zelo oster meč z rezilom na obeh straneh in ko druga stran zareže, jok in stok, samopomilovanje, beda, bruh, bruh…
Ko si enkrat vzameš čas in naštudiraš psiho povprečne Alenke, te kar malo mine vse skupaj.

Ženske ne manipulirajo nič več kot moški, sicer pa to počnemo vsi, le kaj imamo za bregom in kako spretno to počnemo je razlika.

Sem upal, da bo to tema za razvedrilo, ne tipične komentarje enega in drugega pola, polne predsodkov in klišeja.

Med manipulacijo in lazjo ter hvalisanjem je razlika.

To ni manipulacija, ima pač butastega moža. Če je do tebe prišlo, da naj bi zanosila z drugim, je očitno splošno znano dejstvo, ki ga pa slepi mož ne pozna. Razen, če gre za tvojega otroka. ;))) Hecam se.

Zanosila definitvno je saj je trebuh kot zoga 😉
Lokalne “kokosi” opravljajo na veliko in iscejo oceta.
Ker pa je bila zenska precej …. popularna je to tezko ugotoviti krivca.
In zadnja misel: lepe zenske poneumljajo moske.
On je bebec sam se tega ne zaveda.
V ta polozaj pa ga je spravila ona.

To ni manipulacija, ima pač butastega moža. Če je do tebe prišlo, da naj bi zanosila z drugim, je očitno splošno znano dejstvo, ki ga pa slepi mož ne pozna. Razen, če gre za tvojega otroka. ;))) Hecam se.[/quote]

Ima pač butastega moža…
Hm, tule je več zornih kotov. Lahko, da jo mož preveč ljubi in je pripravljen požreti tudi tako reč. Lahko, da to informacija ni prišla do njega, ker ji pač tako zelo zaupa, da niti ne pomisli, da bi se lahko pod krinko prijazne žene skrivala premetena in manipulativna oportunistka. Morda pa preprosto on ne more imeti otrok in sta se dogovorila kako do otroka…
Glede prvih dveh primerov je zanimiva predvsem reakcija okolice (vključno z MON-ovci) – on je butast in ne ona pokvarjena manipulatorka. Le redki se zamislijo nad tem, kako v resnici družba nagradi pokvarjenost in kako malo v družbi pomeni poštenje in korektnost.

To ni manipulacija, ima pač butastega moža. Če je do tebe prišlo, da naj bi zanosila z drugim, je očitno splošno znano dejstvo, ki ga pa slepi mož ne pozna. Razen, če gre za tvojega otroka. ;))) Hecam se.[/quote]

Ima pač butastega moža…
Hm, tule je več zornih kotov. Lahko, da jo mož preveč ljubi in je pripravljen požreti tudi tako reč. Lahko, da to informacija ni prišla do njega, ker ji pač tako zelo zaupa, da niti ne pomisli, da bi se lahko pod krinko prijazne žene skrivala premetena in manipulativna oportunistka. Morda pa preprosto on ne more imeti otrok in sta se dogovorila kako do otroka…
Glede prvih dveh primerov je zanimiva predvsem reakcija okolice (vključno z MON-ovci) – on je butast in ne ona pokvarjena manipulatorka. Le redki se zamislijo nad tem, kako v resnici družba nagradi pokvarjenost in kako malo v družbi pomeni poštenje in korektnost.[/quote]

Tole, kar sem označila, je še kako lahko res. Tudi jaz poznam tak primer, ko je ženska tiha kot miška, na prvi pogled še mravlje ne bi pohodila, dejansko pa je marsičesa zmožna.

Ženska je precej popularna, mož pa ji še vedno slepo verjame? No, kakorkoli že, upam, da se bo zgodilo nekaj takega, kar mu bo odprlo oči, in jo bo načevljal. Upam, da jo bo zalotil z drugim, ker itak ne bo nobenemu verjel, če sam ne bo videl. Pa še takrat je vprašanje, če ji ne bo vse oprostil.

Antilopa, nekaj dni nazaj si na starševskem rekla, da greš dol z mona. sedaj pa presenečeno ugotovim, da nisi šla.
Hja, torej smo na monu res sami odvisneži. Oni ki so kao šli dol, so samo druga imena pobrali pa je. Ampak jaz vsaj priznam, da hočem dol, pa ne zmorem. In zato ne trosim svojih sloves kar tako naokoli, če vem, da so to le laži.

In ti si ena tistih, ki si se potihem veselila, sedaj pa je zate dan žalosti. :)) Dol sem šla s Starševskega čveka, od tu pa ne. Tu nas je nekaj starih znancev, ki smo si naklonjeni, čeprav se včasih zbadamo. Tako da, žal mi je, ker sem te razočarala.

Ce je to dogovor z mozem, potem ne razumem vec ljudi 😉
Ce pa jo … razganja in moz to tolerira potem pomen da je tako zatreskan vanjo da ji oprosti vse.

Mislim, da nihče, ki je normalen, ne bi dovolil tega, da se njegova partnerica oz. partner goni naokoli. Saj ne moreš vedeti, kakšno bolezen ti bo partner privlekel. Če je zanosila, ni bila zaščitena. M111, ne obstaja “tako zelo zatreskan”. Tudi zatreskani ljudje morajo imeti nekaj ponosa.

In ti si ena tistih, ki si se potihem veselila, sedaj pa je zate dan žalosti. :)) Dol sem šla s Starševskega čveka, od tu pa ne. Tu nas je nekaj starih znancev, ki smo si naklonjeni, čeprav se včasih zbadamo. Tako da, žal mi je, ker sem te razočarala.[/quote]
Nič se nisem veselila takih stvari, to je le tvoje prdvidevanje. Dol mi visi ali si gor ali ne. Le tam se ni bralo v smislu starševskega čveka, ampak Mona ;). Ne se zdaj ven vleči. Itak smo vsi odvisni od mona. Jaz samo leto dni, ti pa desetletje ali koliko ?
Ja ste stari znanci, a veliko jih je šlo. Ali pa pišejo z drugim imenom.. ?
Ej, daj mi nekaj povej prosim- a je entip še tu kje naokoli?

In ti si ena tistih, ki si se potihem veselila, sedaj pa je zate dan žalosti. :)) Dol sem šla s Starševskega čveka, od tu pa ne. Tu nas je nekaj starih znancev, ki smo si naklonjeni, čeprav se včasih zbadamo. Tako da, žal mi je, ker sem te razočarala.[/quote]
Nič se nisem veselila takih stvari, to je le tvoje prdvidevanje. Dol mi visi ali si gor ali ne. Le tam se ni bralo v smislu starševskega čveka, ampak Mona ;). Ne se zdaj ven vleči. Itak smo vsi odvisni od mona. Jaz samo leto dni, ti pa desetletje ali koliko ?
Ja ste stari znanci, a veliko jih je šlo. Ali pa pišejo z drugim imenom.. ?
Ej, daj mi nekaj povej prosim- a je entip še tu kje naokoli?[/quote]

Na monu nisem desetletje, ampak od leta 2012. In na ŽM čveku bom ostala, kolikor mi bo ustrezalo. Pa še nekaj spodbude sem dobila od drugih. En tip? Nimam pojma. Morda ima kak nov nik. Ne vem, zakaj bi zanj posebej vedela, kam hodi.

Yeah, sure. Potemtakem je res huda, ce ima vpliv celo na njegov IQ.

Moski vedno zelimo hudo bejbo 😉
Res pa je da ima vsak svojo predstavo o tem.
Iskreno receno ne vem kaj vidi na njej.
Ena huda (iz zelo zoprna) zalost.

Ima pač butastega moža…
Glede prvih dveh primerov je zanimiva predvsem reakcija okolice (vključno z MON-ovci) – on je butast in ne ona pokvarjena manipulatorka. Le redki se zamislijo nad tem, kako v resnici družba nagradi pokvarjenost in kako malo v družbi pomeni poštenje in korektnost.[/quote]

Samo v vednost, to, da se bombastično posloviš od foruma kot sveže ločen in se potem vračaš pod drugim nickom, ne velja 🙂

Ima pač butastega moža…

Samo v vednost, to, da se bombastično posloviš od foruma kot sveže ločen in se potem vračaš pod drugim nickom, ne velja :)[/quote]

Betka? Se midva poznava?

Sveže ločen je itak prehitro zapustil ta forum, tako da je vseeno, če se je vrnil.

Samo v vednost, to, da se bombastično posloviš od foruma kot sveže ločen in se potem vračaš pod drugim nickom, ne velja :)[/quote]

Betka? Se midva poznava?[/quote]

No, s foruma. Verjamem, da me nisi opazil 🙂 Jaz tebe pak sem.

Betka? Se midva poznava?[/quote]

No, s foruma. Verjamem, da me nisi opazil 🙂 Jaz tebe pak sem.[/quote]

Jah, lepo… tudi jaz sem tebe opazil, ampak na forum gledam kot na mesto za izmenjavo mnjenj in debato. Nič več kot to.
Lepo se imej in še kako dobro pogruntej, da nam ne bo dolgčas. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close