Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Nič. Večino stvari, ki jih znajo ženske, znam tudi sam. Marsikaj tudi bolje. Pa še dedcov, ki mislijo, da so božji dar mi ni treba prenašat.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Državni udar WD40 na ŽM čveku! Na prve bojne pozicije! :))

A mu zavidaš ? 🙂

:-)))))))))))) Samo izvidnica. Naredim štalo in zbrišem;-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Saj si lahko tu, bil je samo hec. 😉

O, kul:-))))))))
Saj večkrat berem, samo pisat nimam nič pametnega. Po drugi strani pa me to zaenkrat ni oviralo na SČ.:-)))

Tukaj mnogi nič pametnega ne napišejo, pa vseeno pišejo. :)) Vidim, da je bil petelin dokončno oskubljen in skuhan v juhi. Verjetno je bil rahlo žilav.

No saj veš, vsak petelin svoj pisker najde:-)

Ti bi imel žensko, da bi opravljala “stvari” zate? Ja, bolje da je nimaš, ti si popoln, ti zmoreš vse. Point partnerstva je veliko globji, ampak ok, ti ostajaš pri gospodinjskih delih…sam:)).

Ti bi imel žensko, da bi opravljala “stvari” zate? Ja, bolje da je nimaš, ti si popoln, ti zmoreš vse. Point partnerstva je veliko globji, ampak ok, ti ostajaš pri gospodinjskih delih…sam:)).[/quote]
Ne rabim ženske, da bi opravljala dela namesto mene. Nisem popoln, vsega ne zmorem. Partnerstvo doživljam kakor ga pač doživljam. In rajši sem sam, kot pa s kakšno… kavko:-) Ne sodi ljudi po sebi.

Ti bi imel žensko, da bi opravljala “stvari” zate? Ja, bolje da je nimaš, ti si popoln, ti zmoreš vse. Point partnerstva je veliko globji, ampak ok, ti ostajaš pri gospodinjskih delih…sam:)).[/quote]
Ne rabim ženske, da bi opravljala dela namesto mene. Nisem popoln, vsega ne zmorem. Partnerstvo doživljam kakor ga pač doživljam. In rajši sem sam, kot pa s kakšno… kavko:-) Ne sodi ljudi po sebi.[/quote]

wd40, kako si zašel na ta forum? Tista petelinja fotka ti bolj pristoji že zato, da se te izognejo one, ki ne zastopijo heca.

Ne rabim ženske, da bi opravljala dela namesto mene. Nisem popoln, vsega ne zmorem. Partnerstvo doživljam kakor ga pač doživljam. In rajši sem sam, kot pa s kakšno… kavko:-) Ne sodi ljudi po sebi.[/quote]
GF je popolna in hkrati edina, ki je sposobna nuditi brezpogojno ljubezen. 🙂

GF je popolna in hkrati edina, ki je sposobna nuditi brezpogojno ljubezen. :)[/quote]

Robi, ti si eno veliko srce:). Cmokaaa:)).

Hvala. 🙂
Čeprav se ob tvojih velikodušnih izjavah, počutim tako majhnega in skromnega. 🙂

Hvala. 🙂
Čeprav se ob tvojih velikodušnih izjavah, počutim tako majhnega in skromnega. :)[/quote]

Ti verjamem ja:)))). Dej no…

wd40, kako si zašel na ta forum? Tista petelinja fotka ti bolj pristoji že zato, da se te izognejo one, ki ne zastopijo heca.[/quote]
Iz dolgčasa:-)))
Jah jo bom pa nazaj montiral. Hec mora bit:-)))

wd40, tle na ŽM čveku nismo tko prijazni kot na SČ 😉

A veš, da me je zadnje leto na monu tako obtesalo, da sem precej bolj zoprn, kot sem bil. Bi rekel, da zato, ker sem starejši, ampak verjetno ni:-))

Nekaj ti manjka v realnem življenju.
Vsi smo vsak dan starejši in bolj kot čutimo, da nismo izpolnili svojega poslanstva, bolj postajamo zoprni. 🙂

No, vsekakor dobrodošel v kačjem gnezdu. 🙂 Nekatere kače so strupene, druge ne…boš sam ugotovil. 🙂

Se bom potrudil:-) In ja gotovo mi kaj manjka, samo sekiram se ne preveč.

Moškim zavidam to, da nimajo strahu, da bi zanosili. Kako srečna bi bila, če bi jaz bila brez strahu pred nosečnostjo.

Pride mena, pa je strahu konec. 🙂

Kako si ti omejena. Živimo v letu 2014. Če ne znaš poskrbeti za zaščito, potem naj te pobere od strahu. Da te ni sram!

Kako si ti omejena. Živimo v letu 2014. Če ne znaš poskrbeti za zaščito, potem naj te pobere od strahu. Da te ni sram![/quote]
In kateri nivo prijaznosti je pa to ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close