Kaj za darilo ob vselitvi v novo stanovanje?
Jaz sem od sorodnice dobila lepo lončnico, slonovo nogo. Že 10 let je tega, še vedno jo imam in njena rast me spominja na to, da sem že dolgo v tem stanovanju. Nič pa ni narobe, če vprašaš, kaj si želijo oz kaj jim manjka. Eno uporabno darilo sem dobila na ta način. Krame se hitro nabere preveč, zato jaz ne bi kupovala brez vedenja, kaj rabijo.
Kupi jima darilni bon za sex shop, ker očitno sta buzija….
[/quote]
S čim sem te izzvala, da si tako obseden-a z menoj? Da ne premoreš svoje osebnosti? mojo želiš??? No čutim, da si ena ljubosumna zgrenjena ženska. Naj ti povem, vedno sem bila raje v moški družbi, ženske so bile vedno ljubosumne name…tudi tu ni nič, kaj drugače :)))
Si pa danes super izpeljala, dodala si pikice trikice…ampak, saj veš, original se takoj prepozna od falš robe…kajneda?
Dej se še registriraj, ker itak se bom kmalu z novim nickom tudi jaz…. ahahahahaaaa :))))
Nesi lepo košaro, polno izbranih delikates, to vedno pride prav in ni praholovec. Všeč mi je bilo tudi darilce, ki smo ga ob vselitvi v hošo dobili mi, in sicer sta nam prijatelja prinesla svežo še toplo jabolčno pito v lepem lončenem pekaču, ki smo jo skupaj pojedli, pekač pa sta pustila nam. Tako darilo ima zame posebno vrednost, ker pokaže, da se je nekdo za obdarjenca potrudil, ne pa le zdirjal v trgovino po darilni bon..pa brez zamere, zgornja komentatorka..
Midva sva ob taki priloznosti podarila komplet deske in servirne posode od Lesna Vesna. Meniva, da mora dobra lesena deska biti v vsakem domu in te so res dobre, debele, lepo izdelano, po zelji tudi gravira. Obdarjencema je bilo vsec, sem pa ravno pred kratkim vprasala, kako jima sluzi, pa pravita, da jima je skoda na njej rezat, ker je prelepa :))
Mi smo naročili družinski portret, ki prav lepo paše v prijateljevo novo hišo.
Narisal pa je nekdo iz Ljubljane … http://www.narisan.si
Kaj nenavadnega in obenem uporabnega. Odvisno od človeka. Kakšnemu neseš lepe skodelice za kavo, drugemu lončnico, tretjemu obesek za ključe, ne vem….moraš pa toliko poznati človeka, da veš, kaj nesti.
Tukaj je poleg kiča veliko dobrih idej: https://www.iwantoneofthose.com/
Jaz bi bila vesela takega darila
Forum je zaprt za komentiranje.