Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj za darilo ob vselitvi v novo stanovanje?

Kaj za darilo ob vselitvi v novo stanovanje?

Vaš link

Meni se je dopadla tale ideja obeska v obliki hiške

Hiša

Med mojimi vselitvenimi darili je bilo stojalo za dežnike, kafetjera, komplet copat, komplet brisač v najljubših barvah obdarovancev, ko je prijateljica menjala kuhinjo, sem ji podarila podstavek za kuhalnico v ujemajoči barvi… Nič posebnega, ampak izbrano samo zanje.

Najbolj uporabna je bila velika košara s sadjem, poudarek na košari.sama si takšne zagotovo ne bi privoščila, zraven sta bili dodani dve kakovostni servirni žlici, ki sta po 13 letih šli z nami v novo hišo.

Slik oz. Dekorativnih izdelkov, razen ok, kakšna elegantna brezčasna vaza, jaz ne bi nosila..to je tako subjektivno. Razen če natanko veš, kaj želijo.

Pri vselitvenem darilu je kar težko zadet sploh tkole na pamet… Je razlika a se selita 2 25 letnika, ki sta pred tem živela doma (se pozanimaš če že mata brisače, pojstelnino, kaj manjka od posode…) ali nekje na svojem, ali se selita dva 35 letnika, ki sta že 10 let živela skupaj nekje (njima jst sigurno nebi nesla brisač, pojstelnine, posode razen če bi vedla, da recimo nekaj res hočta met recimo ekonom lonc, aparat za kavo, novi povštri, mogoče dekce za na kavč sam za te stvari morš vedt točno kaj ).

Težko je dat idejo če ne veš za koga prijatelji so lahko stari 20 ali 50….

Sestra se je selila 4 pri zadnji selitvi je bila pri nas (je imela določene stvari v kleti in na podstrešju shranjene) je bla vesela tako malice, ki jo je dobila kot 2 rjuh (v bloku je imela dimenzijo jogija 160 200 v hiši pa 180 200) sem imela ravno 3 nove rjuhe dve oprani in eno zapakirano in je bila vesela obeh tiste oprane, da jo je dala direkt na postlo in uno zapakirano, da je imela že v štartu 2. Brisače je imela nove, posode dovolj na rjuhe je pa pozabila. No naslednji dan, ko je bila utrujena in brez energije pa sem ji šla v trgovino po njenem spisku, ji dostavla  in pomgala razpakirat. Je sama rekla, da ji je blo veliko  več vredno to kot pa, da bi ji prinesla kakšno vazo ko sem jo direkt vprašala kaj bi mela.

Mi smo dobili lep predpražnik z napisom “Home sweet home”.

Kreten!

Predlagam steklenico dobrega vina sli žgane pijače in kuhinjdke dobro vpojne bombsžne serviete. Slednjih nikoli ni preveč!

Mi smo dali  po meri narejen

Predpražnik Družina

Veseli bojo čisto navadne pručke.

PRUČKA.

Leseno hišico za na steno v katero se obesi ključe

https://hisadaril.si/darila-za-rojstni-dan/sorodniki/omarica-za-kljuce-motiv-sivke-in-cebel-les-28x18cm-569637/

Jaz sem sla 2x na otvoritev. Enim sem nesla ekonom lonec, drugim pa komplet keramicnih nozev, kuhinjske servete, predpasnik in kuharsko knjigo.

Live lauhg love tablo. To vsak rabi.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimmo, 12.09.2024 ob 09:13

Leseno hišico za na steno v katero se obesi ključe

https://hisadaril.si/darila-za-rojstni-dan/sorodniki/omarica-za-kljuce-motiv-sivke-in-cebel-les-28x18cm-569637/

OMG, da te nekdo s tem osreči 🙁

Odgovor na objavo uporabnika
Ne se hecat, 12.09.2024 ob 10:43

OMG, da te nekdo s tem osreči 🙁

Samo res…

In tako darilo potem “moraš” obesiti na steno, ker bodo takoj naslednjič že pri vhodu pogledali, če si ga. No, jaz se raje v koleno ustrelim, kot da bi tole zagledala vsakič, ko bi prišla domov.

Tema je že stara, pa vendar … košara s sadjem se mi zdi top in bi je bila zelo vesela. Enako pladnja dobrega peciva. Lesen pladenj z žlico za sladoled in par kuhinjskimi pripomočki, ki jih še nimajo, pakiranje solnega cveta in popra, mikro krpice in dozo Prila, kakav v prahu, vrečke za smeti, piksno fižola, …, da je darilo uporabno in hecno obenem. Brez rož, teglov, šalc, kozarcev, brisač, posteljnine, …, razen, če res ne povedo: ta in ta posteljnina v tej barvi in velikosti ali pa kozarci za gin znamke x in velikosti y, …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close