Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj si mislite o tomboyih oz. fantovskih dekletih?

Kaj si mislite o tomboyih oz. fantovskih dekletih?

Odgovor na objavo uporabnika
?matjazko?, 13.01.2022 ob 13:57

BTDT nepr., 13.01.2022 ob 10:31

Nič. Naj živijo kakor jim paše. 😉

BTDT tvojem stavku sem zaznal nestrpnost. V smislu naj živijo, kot jim paše a jaz jih nočem v svojem živlenju. Ali ti sploh veš s kakšnim pritiskom se ne-binarne osebe soočamo v današnji družbi?

Kaj pa mi dekliški fantje? A nas pa ne sprejemaš?

Glej, jaz intimno sprejemam samo ženske z dobro postavo, solidnimi joški in športno ritko.

Vse ostalo pa me ne zanima in mi je malo mar kakšne probleme s težavami imate. ;P

Skratka… če je ok in rabi spucat kanale, je tudi “tombojka” pri meni dobrodošla. 😉

BTDT nepr., 13.01.2022 ob 17:13

Skratka… če je ok in rabi spucat kanale, je tudi “tombojka” pri meni dobrodošla. 😉

O0oo, hi hi. BTDT a ti si tudi tak. A ti se tudi rad v ženske oblačiš in imaš rad, da te tomboyka s strap-onom nategne. Hi hi hi Spoznajva se, ker ima eno, ki bi lahko naju oba obdelala. Seveda midva ne bi nič med sabo delala, ker sem hetero!!!!!!!!!!!! Zato pa se oblačim v žensko, ker sem hetero in, ker so mi ženske tako zelo všeč.

Lahko pa sva prijateljici in si kdaj sposodiva oblekice od druga druge. Samo ne tako govoriti “spucat kanale”. Tako ogabni deci govorijo. Bodi malo bolj prefinjena, no.

?matjazko?, 13.01.2022 ob 19:42

O0oo, hi hi. BTDT a ti si tudi tak. A ti se tudi rad v ženske oblačiš in imaš rad, da te tomboyka s strap-onom nategne. Hi hi hi Spoznajva se, ker ima eno, ki bi lahko naju oba obdelala. Seveda midva ne bi nič med sabo delala, ker sem hetero!!!!!!!!!!!! Zato pa se oblačim v žensko, ker sem hetero in, ker so mi ženske tako zelo všeč.

Lahko pa sva prijateljici in si kdaj sposodiva oblekice od druga druge. Samo ne tako govoriti “spucat kanale”. Tako ogabni deci govorijo. Bodi malo bolj prefinjena, no.

Ne, ne… meni to ne paše. Mi pa ni problem nase navleči strap-on in tombojko v obe luknjici hkrati.

To, kar se greš ti, zame ni…

Še o kanalih in pajčevinah: Imam znanca, ki je sicer kot mladi dimnikar redno “pucal pajčevine” pri premnogih gospeh iz Dola in okolice. 😉

Sem se kar konkretno nasmejal njegovim dogodivščinam. :)))))

BTDT nepr., 13.01.2022 ob 19:45

Ne, ne… meni to ne paše. Mi pa ni problem nase navleči strap-on in tombojko v obe luknjici hkrati.

To, kar se greš ti, zame ni…

O, hi hi. Ojoj a ti BTDT boš strap on navleku. A ti si tud ženska? Ali si samo impotenten?

Pol pa lahko gremo v troje, ona mene s strap onom, ti pa njo.

?matjazko?, 13.01.2022 ob 14:11

igračke za protiuslugo, 13.01.2022 ob 14:03

popolna bedarija, 13.01.2022 ob 13:36

igračke za protiuslugo, 13.01.2022 ob 13:17

igračke za protiuslugo, 13.01.2022 ob 13:13

mnenje o takih, 13.01.2022 ob 10:13

Ženske, ki imajo kratko frizuro, se bolj družijo z fanti kot dekleti, so športne, nosijo kape in se ne ličijo. Fantovska dekleta, ki se obnašajo bolj moško in so “manj ženstvene”.

Kakšno mnenje imate o njih?

Niso TOMboyi ampak TOYboyi – “igračke”, mlajši samski moški, ponavadi cougar oz. starejšim od njih, dobro izgledajočim in finančno preskrbljenim ženskam nudijo protiuslugo za dvigovanje njihovega finančnega statusa – enako, kot mlada dekleta starejšim moškim, ki jih pa javnost imenuje  z balkanskim izrazom “sponzoruše”. Soft  in bolj komot oblika prostitucije.

Kaj si mislim? Če mu paše, naj dela kr če- sicer v eni mali Sloveniji, če misli ostat tukaj mora tudi vedet, kako smo majhni -pa koliko bo to vplivalo potem nanj, ta njegov ” sloves statusa” kasneje, ko bo imel morda partnerko in potomce, pa se bo srečeval na cesti z bivšo mušterijo. ki jih bo pozdravljala in ustavljala , pa bo moral partnerici povedat, od kod oz. kako jo pozna 🙂

o “fantovskih” dekletih si tudi ne mislim nič – me ne motijo, nimam z njimi opravka; ponavadi pa gre za ujetost v nepravem telesu ( torej žensko telo ki si želi biti moško). Psihološko izvira iz časa zgodnje adolescence, ko se spoznavajo s svojim telesom predvsem vizuelno, svojo podobo in ko se takrat tudi nekako izob likuje samopodoba, ko dozorevajo , se spolno usmerjajo.

Bedarija!

Ko sem bila mlajša, sem imela kratke lase, se skoraj nič ličila (sem se, ampak precej neopazno), vedno v jeansu, raje predebatirala košarkaško tekmo kot pa zadnji del žajfnice po TV (ker itak nisem imela pojma, saj nisem gledala), nisem poslušala popa, vedno je bil moj izbor rock in metal … pa prav nikoli, ampak res nikoli nisem pomislila, da bi bilo z mano kaj narobe, ker sem v ženskem telesu. Sem se počutila ženska in sem bila (in sem še) zadovoljna kot ženska. In ženske kot partnerke v kakršnikoli vezi (razen navadni prijateljski) me nikoli niso zanimale.

ne gre za to, da bi te “ženske zanimale”. Ker veliko moških tudi ima rado take ženske moškega izgleda, “celo androgene”;   intima je pa velikokrat bolj kot ne obvezna tudi rektala, ker so ti moški  tudi temu nagnjeni kot prikriti geji.

Meni je všeč če me ženska obdela s strap-onom. In to je kvečjemu zato ker sem hetroseksualec in imam rad tradicionalne vloge. Iz igre se te vloge lahko tudi zamenja.

Kokoši je registriral novo ime, namesto da bi svojega registriral!! :)))

Kok so mi ogabni te queer čudaki, ki furajo to LGBTQ+++ subkulturo. Ma briga me njihovo heteroseksualistično heteronormativno sranje. Ali ne morejo svojih perverzij zase obdržati. ?

Mimogrede MATJAZKO je sporočil, da zdaj uporablja vzdevek MATIAS. Očitno pa še vedno piše svoje bederaije pod starim vzdevkom.

Kokoši, 13.01.2022 ob 16:01

matias, 13.01.2022 ob 14:56

Dolgi lasje so simbol ženstvenosti, zato v strogih patriarhalnih kulturah, kot je islam, ne smejo kazati las, nič kože, ker imajo radi podrejene ženske. Tako da mislim, da imajo te ženske, če ne gre za lezbijke, težave s samozavestjo (verjetno posledica čustvenih ran) pri občutenju in izražanju lastne feminilnosti.

“MATIAS”,

no to pa je odgovor GENIJA.

Ja res je BRAVO GENIJ!!! Ja žensko ne naredi njen BIOLOŠKI SPOL(sex) ampak jo naredi njen DRUŽBENI SPOL(gender). Torej DOLGI LASJE, dolgi nohti, našminkane ustnica, salonarji, najlonke, čipkasto perilo itd.

NE NI RES!!! To je ženska, KI STE JO USTVARILI MOŠKI ZASE. Da vam ugaja kot podrejen objekt!

No sej pol pa ni nič, prav nič čudnega če so te stvari tak fetiš za moške, da pride do preobrat. Nebom ti psihologije razlagal ker si ker je pretežka tema zate, ampak samo to povem, da fetišistu dostikrat sam fetiš pomeni več, kot tisti, ki ga izvaja (ženska v tem prrimeru) in potem hoče fetiš zudi na sebi preizkusiti.

NO ZATO PA MAMO ZDAJ 50 NOVIH SPOLOV. Sej ste vi sprevrženci nenaravni abnormalni heteroseksualistični začeli s svojo HETERONORMATIVNOSTJO in DRUŽBENIM SPOLOM. Zato pa mamo zdaj LGBTQ+++ ideologijo se 50 novimi spoli. Ne zato ker bi levičarji bili zato odgovorni ampak, ker to izhaja iz vaše tradicionalistične konzervativne družbe!!! Da ne govorim, da ste se poleg dolgih las uzmislili še obnašanja, okuse in razmišlanja primerna za ženske in druga za moške. Tako, da zdaj v najbolj zaostalih državah sveta kot sta naprimer ZDA in Iran, vsak moški ali ženska, ki bolj pripada razmišlanju in vedenju nasprotnega spola misli, da se je rodil v napačnem telesu in da mora zamenjati spol.

Zate je morda normalno, da se šminkaš in šemiš v žensko za svojo seksualno zadovoljitev, jaz pa ti povem, da je to odklonska posledica vaše heteroseksualistične družbe.

Zdaj popolnoma razumem, zakaj boš ti zanikal vse kar so znanstveniki od Freuda naprej odkrili o biseksualnosti in boš raje vrjel v družbene konstrukte in pravljice kot je družbeni spol.

No sej zato me pa ljudje, ki pripadajo LGBTQ+++ ideologiji sovražijo in ti govoriš točno tako kot oni!!! Ker prav gotovo tudi sam pripadaš temu LGBTQ+++ sranju saj razmišljaš in govoriš identično kot oni in ti zato grem na živce.

Še enkrat. Obstajata le dva spola. Moški in ženske. Torej biološki spol. Pika. ??‍?

Vse kar zgoraj beremo med tistima dvema perverznežema so odkloni od naravnega❗❗❗

Naravna je le spolna usmerjenost, KI OMOGOČA REPRODUKCIJO❗❗❗Torej biseksualnost.

Ne pa heteroseksualnost, ki pivzroča vse te odklone o katerih zgoraj pišem. Tudi drugi stranski produkti heteroseksualnosti in že res nezaslišani odkloni heteroseksualnosti kot sta pedofilija in zoofilija niso naravni in ne normalni.

Se strinjam s tem, da obstajta le dva spola.

Bolj se z njimi da pomagati kot z navadnimi dekleti.

Kokoši ???????, 13.01.2022 ob 21:27

Še enkrat. Obstajata le dva spola. Moški in ženske. Torej biološki spol. Pika. ??‍?

Vse kar zgoraj beremo med tistima dvema perverznežema so odkloni od naravnega❗❗❗

Naravna je le spolna usmerjenost, KI OMOGOČA REPRODUKCIJO❗❗❗Torej biseksualnost.

Ne pa heteroseksualnost, ki pivzroča vse te odklone o katerih zgoraj pišem. Tudi drugi stranski produkti heteroseksualnosti in že res nezaslišani odkloni heteroseksualnosti kot sta pedofilija in zoofilija niso naravni in ne normalni.

Sicer pa naj dodam, da sem samo uporabil sem tega pajaca BTDT-ja, da je bila tema predstavljena na bolj lahkoten način, tako, da se boste lahko vi butci kaj naučili.

Se družim z eno tako in mi je všeč. Kar mi je najbolj všeč pri njej pa je to, da ni nobenega bullshita. Vse ti direkt pove. Lepa bejba, ki razume in ustreza moškemu – zakon!

Nebi rekla

Sem lepa in zenstvena

Zenske niso v moji druzbi ker so prasice hinavske in lubusumne

Jaja seveda da so, samo ženske so

prasice in ljubosumne pri moških pa

tega ni ali kaj? Mogoče te je pa samo strah tekmovalnosti med ženskam

in tega da nisi non stop v središču pozornosti kot v moški družbi. Iz mojih izkušenj so se vedno take punce z moškimi družle?

?matjazko?, 13.01.2022 ob 20:58

O, hi hi. Ojoj a ti BTDT boš strap on navleku. A ti si tud ženska? Ali si samo impotenten?

Pol pa lahko gremo v troje, ona mene s strap onom, ti pa njo.

@matjazko

Jah, tamo doli pri meni še vse fonkcionira kot je treba, z deci pa ne seksam.

Toliko bedarij na enem kupu pa se ne ?

Sama sem preizkusila ze precej razlicnih frizur od zelo kratkih do zelo dolgih las in kljub temu, da se bolje pocutim s kratkimi lasmi (ker mi dolgi pac valovijo na tak nacin, da mi ni vsec, vsak dan se mi jih pa ne ljubi likat, toplotno obdelovat in posledicno unicevat) to se ne pomeni, da sem zaradi tega karkoli od zgoraj nastetega (si zelim biti fant/ se ne licim/so mi vsec punce in ne vem kaj se vse).
V resnici se takrat, ko sem na kratko postrizena licim malo bolj mocno kot drugace, ker se mi zdi, da lahko bolj poudarim oci, tudi oblekice in petke pa kake velike uhane se da lepo kombinirat s kratkimi lasmi, tako da ja… lahko bi rekla, da se pocutim bolj zenstveno s kratkimi lasmi, ker mislim, da pasejo na moj obraz, se zaradi tega dobro pocutim v svoji kozi in sem posledicno bolj samozavestna.

To, da včasih je fajn da si tak, da se lažje skoncentriraš na delo. Jaz imam sicer dolge lase. In se preoblačim po potrebi. Odvisno od moje vloge. Bila sem vodja moški ekipi. Se preoblekla v kominezon in so me fantje vzeli za svojo. Pozabili, da sem ženska. 1 x se predmano pogovarjaji, grozno ženski šef. Pa rečem, kaj pa jaz, ki sem vas šef. Pa me pogledajo, ja pa ti sploh nisi ženska? No evo. Pol, če rabim koga zapeljevat, oblečem rožeste hlače in pol se začnejo fantje drugače obnašat do mene. Lej po potrebi. Če si v kakih minicah mene to dekoncentrira, da me ščipajo v rit. Verjetno hočejo te ženske mer. Sej pravim, več narediš.

jaz imam kratki paz do brade pa se ne pocutim prav nic fantovsko. to so kr eni stereotipi. oblacim se normalno, lahko zenstveno lahko sem cel teden v trenirki.. mejkapiram se tko da ocitno ne pasem v to grupo. sama se pocutim prav sexi.

LEGENDA MONA, 13.01.2022 ob 10:37

To so pač skulirane samozavestne babe, ki ne rabijo pol dneva da izvlečejo rit iz stanovanja dokler se ne namontirajo. Po tvoji logiki vsa ženska ki se zjutraj zbudi ni ženstvena dokler se ne nalipša. Torej je biti ženska le neka fasada po tvoje in je lahko tudi vsak moški z omenjenimi dodatki ženska.

Bravo

Vi ste nori?? kok ene nepotrebne drame in debate za lase, ki 1) itak zrastejo (in se odstrizejo), 2) ne povejo o cloveku popolnoma nic 3) so stvar preferenc/posameznika (kaj komu pase, kak zivljenjski stil ma…)

Resno, get a life people… tole ja pa prau zalostno

Lol124, 27.01.2022 ob 11:37

Vi ste nori?? kok ene nepotrebne drame in debate za lase, ki 1) itak zrastejo (in se odstrizejo), 2) ne povejo o cloveku popolnoma nic 3) so stvar preferenc/posameznika (kaj komu pase, kak zivljenjski stil ma…)

Resno, get a life people… tole ja pa prau zalostno

Ženstveno je dolgi lasje.

Matias ?‍♂️

Meni je tudi vsaka, ki ima kratke, pa sem jo v preteklosti videla z daljšimi, bila lepša, kakor sedaj s kratkimi. Pa ni treba, da so to neke doooolge lase, tudi paž je čisto dovolj. Sicer pa ne opazim neke razlike med dolgolaskami in kratkolaskami, mislim karakterno, ali glede obnašanja, v obeh skupinah so ene spedenane v nulo, druge ne. Edina izjema, za katere mislim, da gre za pomajkanje samozavesti so tiste malo bolj buckaste, zrihtane bolj športno (do tu nič narobe), potem pa na glavi ena že po obliki izstopajoča kratka pričeska, ki je za piko na i pobarvana v kar se da kričeče in nenaravne barve, od raznih živo roza, zelenih, celo pisanih….. Pri teh pa dobim občutek, da s svojim videzom niso zadovoljne in se zato malce kamuflirajo v te papagajaste frizure in barve. Da vsaj z nečim pritegnejo pozornost…..

Priznam nisem vsega brala… samo…

Sama imam kratke lase, zato ker se jaz tako dobro počutim in ker se dobro počutim, imam dobro energijo za svet okoli sebe. Moj krog ljudi je velik in pisan, pa verjetno ne zaradi las.

po tej temi lahk vidim kok smo slovenci en zagaman narod. polhno enih sodb frustracij bog ne daj da bi kdo mal odstopal iz povprecja. lahk je zenska fuuuull lepa pa ma stilirano frizuro na boba ali pa pixie pa je zarad tega se bolj huda. si mislis waw kje si se skrivala? lasje ze dolgo nimajo  vec nic opraviti z zenskostjo. tisti k tko mislte pol tut kavbojk ne nosti pa nasplosnk hlac ker so ene 100 let za leseno zlico nekoc povezovali to z moskostjo. torej same mozace v hlacah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close