Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj se vam gravža pri tipu?

kaj se vam gravža pri tipu?

Vecini tipom lip gloss ni vsec.

splošno na ljudeh…moških in ženskah…

no bom pa malo drugače odgovorila…všeč mi je če so urejeni da se vidi da niso zanemarjeni oz. da skrbijo zase …se pravi vonj po svežini…da se takoj opazi da so kokr tok redno pod tušem…urejeni nohti…z rokami počnemo vse reči…če so neurejeni se mi obrača želodec ko pomislim da je kos kruha z rokami ki imajo vse črno za nohti…zanemarjen obraz…se ne umivajo…spraskani mazoli…pol pa še ko govorijo tisto slino iz ust ven ali pluvajo ali pa se jim nabira vse okrog ust…

oprostite
taki ljudje si ne zaslužijo zagovarjanja…ker so sami krivi in malomarni…če so zdravstvene težave se že ve…ker je vse drugo ok…majo pa problem le z zadahom iz ust…ampak le ti in taki ki jim ni vseeno bojo poskušal svoj problem odpravit če ne drugače pa z čigumijem ali bombonom…

Gravžajo se mi pijanci in tisti, ki smrdijo.

ne maram moških, ki mi v obraz mečejo moje sanje.

men gredo pa na živce prepotentni moščki, takšni ki si mislijo da lahko vsako nategnejo.

Smrduhci v razvlečeni majici, kratkih hlačah in natikačih za na plažo, če niso na plaži!!!!!

Važni smrduhi s pogriženimi nohti, v raztegnjenih trenerkah in starih šlapah.

Prepotentneži za volanom, ki si dvigujejo Ego s tiščanjem na plin in trobljo; predvsem pa to leti na tiste, ki se vozijo v avtomobilih na “višjem ” (razni jeep-i, Touareg-i, BMW-ji , MB-ji).
Mislijo, da je cesta njihova “ljubica”,po kateri lahko gazijo in rinejo z nje vse, kar jim pride pod noge….Da o tem, če imajo slučajno na svoji strani niz parkiranih avtomobilov kot oviro in rinejo s polno hitrostjo po nasprotni strani, sploh ne govorim…..Ampak jaz sem karakter – prepotenca se mora tudi malo ohladiti, zato se jim ne umaknem in izpod časti jim je, ko morajo dati v vzvratno prestavo in “odEgati” nazaj na začetek….. :-))))))
Jaz pa takoooo uživam!!!!!

Pik’ca

Ej Jacko Packo, ti pa veš!

Jack, kaj pa je zdaj to Ej Jacko Packo, ti pa veš!

Nisem jaz tisti JACK iz Moškega foruma, to je že razvidno po kapitalizaciji črk v psevdonimu in priloženem e-poštnem naslovu.

Seveda ti je za lastno ignoranco oproščeno.

Meni se to, kar bom naštela, gravža pri vseh ljudeh-tako moških, kot ženskah: mastni lasje, da smrdi po švicu, črni nohti, zadah iz ust, nehigiena, da mljaska kot prašiček/a, ko je, ipd. Ni hujšega kot nehigiena. Pol pa prideš npr. v mali zaprt prostor, ali pa recimo v kakšno čakalnico, pa skoraj skup padeš, ko ti pridejo do nosa vse smrdljive vonjave ljudi, ki še niso slišali za vodo. Bljak!

Pri nas imamo enega takega smrdljivca v knjižnici. Takoj veš, da on dela, ker ga zavohaš še preden ga zagledaš. Pa pri današnjem izboru deodorantov, mil, vode, kopalnic ….

pa mislite da so “frajerji” z mastnimi lasmi, prepoteni, črnimi nohti, ……prebrali vsaj polovico teh postov? Bi bil že to napredek :-))))

Lep dan še naprej…………..

Ta Téma je ena velika ironija sama po sebi. Zato bi bolje spadala v ta namen že ustvarjeno Témo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close