Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj se vam gravža pri tipu?

kaj se vam gravža pri tipu?

meni: če ima mastne lase, neurejeno zobovje in umazane, pogrizene nohte. pa če je kosmat kot opica. Pa če ne skrbi zase in ima že pri 20- tih letih bierbauch!
Se mi zdi, da bi tudi me morale biti bolj kritične do njih, ko imajo oni za nas tako stroga, manekenska pravila, se vam ne zdi?

Phoebe, imaš prav ja!!
Men so tud všeč neurejeni lasje in zobje!! 🙁 Pa če zaudarja po polti :((((

lp

Sej to kar si naštela, sploh ni kritično. Še premal si zahtevna :))) Sicer se pa meni poleg naštetega gravža prepotentnost!

… vse že našteto, pa še to, da misl, da lahko dobi vsako žensko, ker je tak frajer, pa še kaj bi se našl. Ker pa moški dons praznujejo, naj napišem neki lepih misli o moških:
– moški si privošči kopel z mehurčki tako, da prej poje skledo fižola
– moški smrčijo, ko ležijo na hrbtu zato, ker jim jajca padejo čez ritno luknjo in nastane podtlak,
– moški masturbirajo zato, ker hočejo seksati z neko, ki ga res ljubijo,
– razlika med moškim in E.T. je v tem, da je E.T. poklical domov…

dost bo, lep sončkov dan vsem!

Ah, saj za take dinozavre poskrbi že naravna selekcija 🙂 Tisti, ki ima vse zgoraj našteto, zagotovo nima babe. Če pa jo že ima, ima podobne dinozavrske lastnosti. Seveda obstaja tudi ta možnost, da ima dinozaver denar….he he he. Potem se njegov masten ksiht nekaterim bejbam čisto drugače sveti, he he he. Skoraj, kot da bi imel avreolo!

Koka, žal se motiš.
Poznam kar nekaj primerov moških, ki so pijanci, nemarni, smrdeči, leni, celo nasilni (psihično in/ali fizično)… pa imajo ženske, ki nimajo nobene teh lastnosti. Ponavadi je njihova edina slaba lastnost nizka samozavest, nespoštovanje same sebe in potem, celo življenje trpijo zraven takih pras*

hehe, punce, dejmo še kej najti! pa npr. če ima slab zadah, jao!!!!
Pa če nosi bele štumfe!!Pa gate za stare ate.

Če dovolite – meni se najbolj gravža na tipu baba, ki ima vaše lastnosti.

Tramvaj, smo te mogoče užalile?

Tokrat dam pa tramvaju čisto prav.

Stopite pred ogledalo, moje dame. Na primer, slišano od več tipov: največji bljak so ustnice, napocane z glossom. Katera od vas se ne “glossira”, v dobri veri, da je to privlačno. In, kako bi pa reagirale, če bi se na sosednjem forumu pojavila tema, kaj se vam pri puncah najbolj gnusi.

Ni gnus malo prehud izraz? Na koncu je pa vse skupaj (razen osnovnih higienskih načel) vendarle stvar okusa – dolgi ali kratki lasje, kosmate ali gole prsi, beli ali sivi zokni itd. Še sreča, da je tako; vsak/vsaka zase kaj najde.

🙂

Se strinjam z Jožico, res je grdo takole čez tipe na splošno govorit, so lahko po pravici zelo užaljeni…

Ja saj to je res. To je še ena varianta. Ampak zato tisti dve, ki sem ju omenila nista nič manj resnični.

Men je pa najbolj gnusno če prdi. En moj sodelavec ga poha skoz in povsod. Zasmradi vse okol sebe, pol pa reče, da je to pol zdravja. Za povrh mu pa še iz gobca zmerej zaudarja po česnu ali čebuli. Bljak!!!

Bravo sodelavec!!!
:)))))))))))

Magdalena! Niste me užalile, vsaj ne osebno, odgovor bi bil pa približno takšen, kot sta ga napisali Jožica in Alja. Samo za primerjavo, kako ljudje različno gledamo, si oglej na “moškem čveku” temo “kosmati dedci”.

A seveda, spet ne smemo nič povedat, ko pa dedci vse počez govorijo omalih ali velikih joških, taki in taki riti, celulitui in ne vem še čemu, ko bi morale biti popolne, je pa vse u redu, a ne? Dejstvo je, da so moški do sebe veliko manj kritični, kot do žensk, ki jim najedajo. Kot da so pa oni izklesani herkulesi..
Gravž je čisto ok beseda ker sori, men se tud gravža, če nekdo prdi in riga v moji okolici, se mi zdi nekulturno. Ravno tako kšna ženska, ki pljuva sredi ceste, npr…
da ne bomo samo o decih.

no, meni ni všeč, če moški smrdi. Pa ni mi všeč, da so pod pazduho takoooo kosmati. Pri mojem me konkretno nič ne moti, razen verjetno res poraščenost pod pazduho in prsnem košu. Hrbet ima, na srečo, gol. he he he Aja, pa včasih se zapičim v njegove zobe, ki so sicer zelo lepo oblikovani, jih pa ne neguje ravno najbolje. :(((

Ce mu smrdi iz ust, ce ma mastne lase, grdi pogrizeni nohti, kocine po hrbtu, tudi ljubezenski tepih mi ni vsec. Gravza se mi lih ne, sam ni mi usec, ce je manjsi od mene.
Gravzajo se mi se neurejeni zobje, vzvisen znacaj, pretirana glasnost.

če cmaka , ko je
kako tega ne prenesem!!!

LP

vse zgornje, pa da smrka, hodi v istih oblačilih doma, v službo in še kam, uf, ti moški….

Se kar pridružujem mnenju Tramvaja (po katerem mestu pa voziš?). In sicer, na tipu se mi gravža Kokoš™ z vašimi lastnostmi.

Pa brez zamere, te so za cmere.

Uf smo občutljivi…ko pa vi razpravljate o o joških pa ritih pa nogah je pa vse uredu, a ne?

Jožica…jaz se ne “glossiram”!

> Uf smo občutljivi…ko pa vi razpravljate o o joških pa ritih pa nogah je pa vse uredu, a ne?

Hmm, opažam, da ste res občutljive, imaš prav. Kar pa se slednjega tiče, sem načeloma le proti silikonu. Ostalo je stvar osebnih preferenc posameznika.

> Jožica…jaz se ne “glossiram”!

Zakaj pa ne?

Ker mi ni všeč!

Lipgloss je namenjen zato, da je tipom všeč, ne nosilkam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close