Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj podariti možu za 10. obletnico poroke?

Kaj podariti možu za 10. obletnico poroke?

Organiziraj vikend, ampak mu ne povej vnaprej, kaj in kako bosta počela. Pusti toplice in najdi kaj bolj žgečkljivega, nepozabnega.

Če iščeš destinacijo za zaljubljence – izberi Firence ali Paris. Če iščeš kaj bolj žgečkljivega – Amsterdam ali London.

Meni je tudi všeč kopanje v (toplem) morju ponoči. Pa v enem hotelu, kjer sva bila, so bili ful razumevajoči za najino kopanje v bazenu ponoči in niso nič komplicirali.

Seks v troje je nekaj, kar bi si ziher zapomnil :))) Ali pa erotično masažo…
(Mal heca nikoli ne škodi…)

Kravate, šali, jakne, denarnice, pas, mašino za britje, kakšno dobro knjigo, torbo za računalnik, uro, sponko za kravato – vse to je verjetno preveč “klasično”, ali pač?

Če je nor na tehnologijo, morda kakšno napravico. GPS, če ga še nima (tudi če ga ne rabi), mali prenosni računalnik, kakšen super duper telefon, kakšen dodatek za avto, ipd.

Uhan, zapestnico, verižico, tatoo, če želiš biti provokativna…

Prost vikend. (Se spakiraš z družino nekam drugam, mu pustiš prazno hišo in v zmrzovalniku hrano za tri dni, da mu ni treba kuhat) – nad tem bi bil moj navdušen, saj ful rad bere in zdaj praktično nima časa za to.

Najami mu porsche ali ferrari ali en drug tak dober športni avto za en dan in potem šibajta v Nemčijo noret po avtocesti. To sem razmišljala, da bi naredila jaz ob naslednji obletnici 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close