Kaj podariti možu za 10. obletnico poroke?
Jaz sem mojemu za enako obletnico ( pa tudi ne nosi zlata ) kupila zlato kravatno iglo in dala vgravirati napis: Očiju – njegove punce. Imava namreč tri hčere.
Bil je vesel, še danes, kadar nosi kravato, si pripne to kravatno iglo, meni pa je ob tem še vedno lepo pri srcu ( No, čez par dni bovaimela 22 obletnico ).
Marjana
Podari mu tole:
Ali pa kaj podobnega temu.
Na internetu je ogromno idej in tudi ponudnikov.
Uživajta v obletnici.
Oh kako ozko razmišljanje. Za naju je to pomenilo, da prvič odkar se je rodilas hčerka (8 let) greva sama za tri dni na dopust. Da imava ves čas samo zase (seveda tudi sex), si privoščiva masažo v dvoje, pa romantično kopel in sprehod ob morju kot bi bila sveže zaljubljena. Seveda je pa tudi sex zunaj doma kjer imajo “stene ušesa”, čisto nekaj drugega.
Otročaji zakaj ? Ker nama paša skupna masaža in si je ne privoščiva ravno pogosto ? Ker mi je sprehod ob morju, držeč za rokp svojega moža nekaj lepega ? To ne pomeni, da jaz to rabim, da se na sveže zaljubim. So pa določene stvari in lepi spomini, ki me asociirajo na čas, ko sve bila noro zaljubljena. In 10. oletnica poroke je več kot primerna za podoživljanje takih občutkov.
Bi pa rada slišala tvoje predloge, ko že tako rada kritiziraš.
Ker sta med delovniki zaposlena z otrokom, službo, gospodinjstvom itd, je verjetno vikend v toplicah v dvoje že pravo razkošje. Uživajta in se imejta lepo.
Mi je pa pravil kolega, da je žena v “takem” praznovanju vsakih nekaj ur klicarila domov kako so otroci. Sploh se ni mogla odklopit od dnevnih opravil, da je bila kar kriza. Torej glavo na pašo, pa uživajta, uživajta, uživajta.
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski.. Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/
Forum je zaprt za komentiranje.