Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj počnete samske ženske 30+

kaj počnete samske ženske 30+

odkar maš redno praznjenje si neki fin in pameten ratal :)))))

O okrepitve so prišle, zdaj čakamo še samo Moralesa, japkico, klicajčka, fleša, pa metulko.

Skupaj ste močnejši.:)))))

hahaaaaa jaz sem samostojna republika loh, loh se pa združim tut s kom :))

Ah, Jaka s celofanom se mi pa res ne bi prikupil.

Ti kar ostani to, kar si… in se še naprej igraj in uživaj.

P.s.
Da se še malo navežem na druge teme, v katerih se danes oglašaš… ne odkrivaj tople vode, ker so jo drugi že pred teboj 🙂

Saj vem, da si vesel, ker je petek… dan za metek :))

Majpi, berem tvoje sporočilo. Pomislil sem na to, da te povabim plesat. 🙂 Če si za, mi sporoči na email mare2 (afna) volja.net

Od kod pa si? Jaz sem iz Ljubljane. 🙂

S takšno izkušnjo pa se ne more vsaka pohvaliti. 🙂

Večkrat berem, da ponudba je, pa ni ta pravega povpraševanja…

Večkrat berem, da ponudba je, pa ni ta pravega povpraševanja…[/quote]

ja tale ekonomija je hecna reč :))

Večkrat berem, da ponudba je, pa ni ta pravega povpraševanja…[/quote]

In to je tudi resnica povprečne 30+ letnice..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Res ja …. ponudba “delovne sile” je danes bistveno boljša, kot pred leti… pa raznolika in pestra, razpon pa veliiiik tam od 25 do 40…. 🙂

Res ja …. ponudba “delovne sile” je danes bistveno boljša, kot pred leti… pa raznolika in pestra, razpon pa veliiiik tam od 25 do 40…. :)[/quote]
Ta “delovna sila” želi preveliko “plačilo”, zato pa je “brezposelna”…:)

Res ja …. ponudba “delovne sile” je danes bistveno boljša, kot pred leti… pa raznolika in pestra, razpon pa veliiiik tam od 25 do 40…. :)[/quote]

Bi še sama našla kaj uporabnega zase? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne maram ostankov s tuje mize.

Težko uresničljivo dandanes, ko se veliko punc že s 13 spušča v spolnost, torej otroci! Do 20-leta imajo lahko že 10 ali več partnerjev… To za moje pojme v starševstvu nekaj ni bilo v redu….

Matjazko, kvazi-vseved forumski, nikjer nisem izrazil želje po devici. Ni ti treba čisto v vsaki temi nekaj pametovat. Sploh pa, kaj mi težiš, sej ti ne branim, da se ukvarjaš s 30+ letnicami.

Ja nič, mariborčan, bo treba na bližnji vzhod po kakšno zašito devičko skočit, le glej, da boš dovolj kamel pripravil 🙂

matjazko, tvoje besede pa v tem primeru ne bodo padle na plodna tla :). Mariborčana pa ne boš prepričal, da je sneg bel :).

Težko uresničljivo dandanes, ko se veliko punc že s 13 spušča v spolnost, torej otroci! Do 20-leta imajo lahko že 10 ali več partnerjev… To za moje pojme v starševstvu nekaj ni bilo v redu….[/quote]

Ja nič, mariborčan, bo treba na bližnji vzhod po kakšno zašito devičko skočit, le glej, da boš dovolj kamel pripravil :)[/quote]

Spider, občutek imam, da Tigresss ni več devica!!! :))))

Vedno sem začudena, ko kdo pravi, da nima kaj početi v prostem času.
Meni je vedno premalo prostih dni, vedno premalo dopusta. Vedno imam polno idej kaj početi, časa pa premalo.

Ja nič, mariborčan, bo treba na bližnji vzhod po kakšno zašito devičko skočit, le glej, da boš dovolj kamel pripravil :)[/quote]

Spider, občutek imam, da Tigresss ni več devica!!! :))))[/quote]

Ničkaj deviška, res 🙂 nič hladno stiskana, pač pa z vsemi žavbami namazana…

Spider, občutek imam, da Tigresss ni več devica!!! :))))[/quote]

Ničkaj deviška, res 🙂 nič hladno stiskana, pač pa z vsemi žavbami namazana…[/quote]

Nisi, saj sem vedel! Kdaj je to že nazaj bilo, par desetletij in še nekaj… :))

Ničkaj deviška, res 🙂 nič hladno stiskana, pač pa z vsemi žavbami namazana…[/quote]

Nisi, saj sem vedel! Kdaj je to že nazaj bilo, par desetletij in še nekaj… :))[/quote]

Tam nekje bo, ja… Jaz se devica še rodila nisem 😉

Pa da ne boš preveč name mislil, boš še ti ob tisto zadnjo nedolžnost, ki jo še premoreš :-}

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close