kaj počnete samske ženske 30+
Živjo,
sej ne vem če je tole pravi naslov za tole vpršanje, ampak vseeno… pred kratkim spremenila status v “samska”, posledično temu tud zgubila mal skupne družbe, svoje imam pa samo peščico …. pa se zdej mal sprašujem kaj počet predvsem za vikende oz. popoldne po službi …
… rada bi se mal zamotla, kam šla… pa mam ta majhen problemček, da se sama kr težko km spravim … s tem hočem povedat, da na vsa moška povabila z raznih spoznavnih portalov se trenutno še ne javljam, ker mi nekako trenutno to ne leži .. ja, če je kdo za “kulturn” čvek se zaklepetam, samo ni mi pa še do osebnega druženja s novimi moškimi kontakti ….
… pa me zanima kaj kej punce moje starosti počnete oz. kakšen nasvet kako dobit kakšno novo družabnico za kšn čvek na svežem zraku (sprehod, rekreacija .. pač kaj za novo spoznavanje)…, a se mogoče še kšna taka najde …
…. s tem mislim izrecno samo to kar je napisano, ker drugače sem vseeno naklonjena moškemu spolu 😛 😀 ..
lp
Preberemo kakšno knjigo, vržemo se v kuhanje (naštudiraš saj eno svetovno kuhinjo – jaz sem se v kitajsko vrgla), delam privat žurkice, kjer so dobrodošli vsi ki imajo smisel za humor, hodim na sprehode, v naravo, kakšen šport,…. Drugače pa tudi ven seveda, po zabavah, veliko potujem, kaki izleti, skratka polno enih stvari.
Dokler boš ena cmera, ki deluje na način “naj me kakšna že opazi, prosim”, s ete bodo ženske z veseljem izogibale.[/quote]
Jaz sem samski. In se me lahko izogibajo vse, ki bi rade veze. Mi je samo toliko lažje. Aleksandra, ti pa le upaj da te bo kdo naskočil. 🙂
Sicer pa ne gre zame, ampak za @voljoimam.
Dokler boš ena cmera, ki deluje na način “naj me kakšna že opazi, prosim”, s ete bodo ženske z veseljem izogibale.[/quote]
Jaz sem samski. In se me lahko izogibajo vse, ki bi rade veze. Mi je samo toliko lažje. Aleksandra, ti pa le upaj da te bo kdo naskočil. 🙂
Sicer pa ne gre zame, ampak za @voljoimam.[/quote]
ma tok hudo pa ni tade, še vedno je povpraševanje večje od ponudbe, tko da nisem v kaki krizi :))
mamo pa tut tle na monu objavljenih velik SOS številk za take stiske, tko da nekako ženskam res ni treba take sile trpet, edino če gre za prostovoljni celibat
mam tut jaz tebe rada 🙂
ojla… ja hvala za tale izčrpna poročila 🙂 …. ubistvu za vse našteto vem da se da počet oz. se bom kej tazga tud počas lotla .. me je ubistvu zanimal, kok se vas dejansko zamoti samih…. ker namreč se kam ven oz. kam hodit, izlet … bl težko sama spravim, ker sem po karakterju relativno družabne sorte… pa bi si želela tud mal krog poznanstev razširit … pa se pol mal sprašujem kako to realizirat … 🙂 .. lep vikend….
Sicer pa ne gre zame, ampak za @voljoimam.[/quote]
Si že povedal ja, samski si, pa ženske te sploh ne zanimajo…sodeluješ pa v vseh temah o ženskah, spolonosti…Važno, da te ženske ne zanimajo.
Model, sprijazni se, samski si, ker nobene ne zanimaš.
Imava podoben problem. Te cisto razumem. Vse moje prijateljice so poročene, imajo dojenčke. Z izjemo dveh, ki pa nista za nikamor. Tako ostajam doma tudi jaz in krog je sklenjen. Tudi meni ni do tega, da grem sama v kino ali na dopust…..dobim še večji občutek, kako vsega tega nimam s kom počet.
Torej iz službe domov, doma pa kar kej brkljam, da mine dan. In sama sebi grem grozno na živce, ker ne znam iz tega kroga ven zlest.
Ampak še vedno sem nasmejana in se ne smilim sama sebi ; )
LP
Aha, dve zapečkarici, ki se smilita sami sebi.
Življenje v 30-ih ima zanimive dimenzije. V 20-ih ste ženske na boljšem od nas, potem se zadeva naenkrat obrne. Vam se začne mudit, nam prav nič.
Smešno mi je, jaz se pri 31 igram z 25-letnico, moje vrstnice pa so ali poročene, ali že celo ločene, ali pa na silo iščejo okoli nekoga..
Moji samski prijatelji, stari 30-36, hodijo na zmenke s puncami, starimi 23-28…
Samske, nad 30, svetujem vam, da iščete ločence.
Forum je zaprt za komentiranje.