Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)
A ti še nisi nehou lajnat?
A so se ti možgančki na isti zanki ustavli, pa zdaj ne moreš ven?[/quote]
Kako to, da ti ne nehaš lajnat o podpiranju vogalov in služenju descu, ki ga sploh nimaš? Noben tip te ne povoha, ti si pa še kar domišljaš, kako jim pereš, likaš, kuhaš in pospravljaš … A si šizofreničarka?[/quote]
Če si že šizofrenijo ven privlekel….dej no pokaži, kje TOČNO jaz pišem o tem, kako perem, likam itd?
A maš mal prividov?
A bele miške tudi vidiš?
Mislim, da bi 99 od 100 moških prav hudo čukasto gledalo, ko bi jim “kandidatka” ob izjavi, da so recimo
malo lačni in bi z užitkom kaj dobrega prigriznili….svetovala, naj si najamejo kuharico….hec, ne?
Kar se pa tiče večjih in manjših zaslužkov….še vedno je VEČINA parov takih (pravim večina, tukaj
prisotni svetniki so itak izjema) kjer ženska doma podpira tri vogale. Naredi praktično dva šihta, enega
plačanega, drugega ne. Torej bi bilo logično, da pričakuje, da moški vsaj denarja več prispeva “v lonec”,
če že dela ne….[/quote]
To je ena stvar, nekaj popolnoma drugega pa je iskanje partnerja samo za finance. Benti da jaz ne bi mogel gledat ženske za katero bi vedel, da me trpi samo zaradi denarja.[/quote]
To pa čist razumem.
Seveda ne cvili, ker nima časa za mon. Ti cviliš, ona pa gara zate.
Kje pa jaz jamram, da moram kuhati, prati, likati in pospravljati nekomu? Jaz jamram,, da sem samska, ne jamram pa, da moram komu kaj pospravljati. Verjetno si v svoji zadetosti mene zamešal s katero drugo, mogoče ti je tvoja mama to jamrala? Mene pa res nisi mogel slišati jamrati to, verjetno si slišal svojo mamo.[/quote]
Si hudo čustveno prizadeta, ker moraš biti služkinja descu, ki ga nimaš? Je hudo podpirat tri vogale bajte? Zelo trpiš, ko mi mama kosilo skuha?
Ze dolgo vem, da kadar se clovek dotakne bistva, se to bistvo hitro pod preprogo pomete.
Zatiskajte si oci kolikor hocete, ampak DEJSTVO je, da v vecini zvez, pa naj gre za fazo spoznavanja ali zakon, moski vec financno prispeva. Vecina zensk obratno situacijo tolerira le kratek cas. Izjem so bolj situacije, ko zenska podeduje, izjemno napreduje, ipd. Pa se takrat se zgodba nemalokrat hitro konca. Moski zenski pac ni uspel “slediti”. Kaksno blefiranje, lol.
Sedaj pa… pijacka, vecerja, izletek, … vse to je poceni v primerjavi s stroski “bolje situiranega” ze za casa “resne” veze, kaj sele ob eventualni razvezi.
Vecina zensk uspesnemu moskemu, dlje ko je z njo, predstavlja vse vecji strosek in vecje tveganje. Poleg tega, da postaja vse grsa, vse bolj okrogla, neredko pa z leti tudi vse bolj nadrkana.
Samo kdo se o tem razmislja. Zenske! Za moskega pa je bogokletno.
In, vi, resno zvezani monovci, kar lepo se zazrite v svojo. Ne pisem o Marsovkah. 😉
Kako pa to, da sama nisi med njimi ? 🙂
Če praviš, da si obupana in debela. To ni ravno znak cvetenja. :)[/quote]
Jaz pa nisem ločenka :).
Jaz sem pa obupana, ker sem samska. Se pa sprašuejm o tem cvetenju ločenk in jih občudujem kako jim to uspe.
Zanimivo mi je. Recimo jaz vsa obupana, ker sem samska. Mene noben ne izkorišča, bi morala cveteti. Ločenke pa isto samske, noben jih ne izkorišča pa kar cvetijo. Mogoče so v zakonu kaj takega spoznale, da zdaj cvetijo? Ne vem, zato sprašujem.
Recimo, da moški res finančno prispeva več, potem pač ženska prispeva s svojim časom in delom doma, več kot moški. Gospodinjska dela in ukvarjanje z otroki imajo prav tako svojo vrednost.
Od raznih dam, ki drugega ne znajo, kot se šminkati in zapravljati denar za obleke, pa res nimaš kaj drugega za pričakovati, kot strošek in zato logično dobiš vtis, da je ceneje imeti prostitutko.
Kot sem že omenil, pa se takšne razvajene dame najraje lepijo na bogate moške, ker vidijo samo denar in lastno korist.
Kar je prav tako logično, saj materialisti ponavadi drugega ne vidijo, kot samo masko in zunanji blišč.
Marko, glede na to, da “zivis” brezposelno punco/zeno, si skoraj gotovo tudi ti v kategoriji moskih, ki vec dajejo. Vecina se svoje situacije tako ne zaveda, oz. jo zracionalizira. Gre pa za shitty deal, ki ga vecina zensk ne dopusca prav dolgo..
Fantje, ne si mislit, da ciljam na ne vem kaksno odkrito izkoriscanje. Lahko gre le za to, da zenska v principu ne bo bila z moskim, ki zasluzi pol manj, obratno pa je neredek pojav. Zakaj?? Zenske to zracionalizirajo na 100 in 1 nacin. Celo na monu pa je ze kaksna odkrito napisala, da si ne bo nizala svojega zivljenskega standarda. Moski si ga pa naj, a ne? To pa je normalno, a ne? In o tem ni vredno govorit, a ne?
Seveda so taksni in drugacni primeri. Ampak v povprecju to nedvomno drzi.
Torej, ne gre le za to, da moski v povprecju vec placujemo na zmenkih, itd. Gre se za dosti vec sirsi pojav.[/quote]
Odkod tebi ideja o enakosti spolov? Ah te feministične floskule …[/quote]
Od tebi ideja, da bi si moral zeleti resne veze?
Recimo, da moški res finančno prispeva več, potem pač ženska prispeva s svojim časom in delom doma, več kot moški. Gospodinjska dela in ukvarjanje z otroki imajo prav tako svojo vrednost.
Od raznih dam, ki drugega ne znajo, kot se šminkati in zapravljati denar za obleke, pa res nimaš kaj drugega za pričakovati, kot strošek in zato logično dobiš vtis, da je ceneje imeti prostitutko.
Kot sem že omenil, pa se takšne razvajene dame najraje lepijo na bogate moške, ker vidijo samo denar in lastno korist.
Kar je prav tako logično, saj materialisti ponavadi drugega ne vidijo, kot samo masko in zunanji blišč.[/quote]
To ravno daterju pišeš, ki je do sedaj imel opravka samo s takimi ženskami :)? To kar privlačiš, to si.
Kar se tiče zatiskanja oči….DEJSTVO je , da moški svojga oneta ne spravijo več gor ob ženski, ki
je bolj uspešna od njih.
Počutijo se OGROŽENE…boščki. Oni RABJO eno, ki jih bo občudujoče gledala gor, kok so pametni,
pa kok so sposobni…pa oh in sploh..[/quote]
Če se descu stvar ne povzpne v višave, bi se morala baba kaj vprašat … Impotentnih moških ni, so samo obupne babe.
Kar se tiče zatiskanja oči….DEJSTVO je , da moški svojga oneta ne spravijo več gor ob ženski, ki
je bolj uspešna od njih.
Počutijo se OGROŽENE…boščki. Oni RABJO eno, ki jih bo občudujoče gledala gor, kok so pametni,
Če se descu stvar ne povzpne v višave, bi se morala baba kaj vprašat … Impotentnih moških ni, so samo obupne babe.[/quote]
….pravi impotenten moški….
Kako pa to, da sama nisi med njimi ? 🙂
Če praviš, da si obupana in debela. To ni ravno znak cvetenja. :)[/quote]
Jaz sem pa obupana, ker sem samska. Se pa sprašuejm o tem cvetenju ločenk in jih občudujem kako jim to uspe.
Zanimivo mi je. Recimo jaz vsa obupana, ker sem samska. Mene noben ne izkorišča, bi morala cveteti. Ločenke pa isto samske, noben jih ne izkorišča pa kar cvetijo. Mogoče so v zakonu kaj takega spoznale, da zdaj cvetijo? Ne vem, zato sprašujem.[/quote]
Si si kar sama napisala recept, da bi lahko zacvetela. 🙂
Najdi si enega luzerja, da boš z njim nesrečna in se ločila. In ko boš ločena, boš vsa srečna ter se osvobodila obupanosti. 🙂
Zanimivo mi je. Recimo jaz vsa obupana, ker sem samska. Mene noben ne izkorišča, bi morala cveteti. Ločenke pa isto samske, noben jih ne izkorišča pa kar cvetijo. Mogoče so v zakonu kaj takega spoznale, da zdaj cvetijo? Ne vem, zato sprašujem.[/quote]
Si si kar sama napisala recept, da bi lahko zacvetela. 🙂
Najdi si enega luzerja, da boš z njim nesrečna in se ločila. In ko boš ločena, boš vsa srečna ter se osvobodila obupanosti. :)[/quote]
:-))))
Kandidatov kar na tem forumu obilo….:-)))
je bolj uspešna od njih.
Če se descu stvar ne povzpne v višave, bi se morala baba kaj vprašat … Impotentnih moških ni, so samo obupne babe.[/quote]
Ob nadrkani feministki bi se tako zagretemu potentnezu hitro vse dol padlo.
Sicer pa si skela napacno razlaga. Moski se je ne izogibajo, ker je prevec uspesna, lol. Izogibajo se je, ker je prevec nadrkana. 😉
Ob nadrkani feministki bi se tako zagretemu potentnezu hitro vse dol padlo.
Sicer pa si skela napacno razlaga. Moski se je ne izogibajo, ker je prevec uspesna, lol. Izogibajo se je, ker je prevec nadrkana. ;)[/quote]
Če maš erektilne težave, to rešujejo urologi in ne znašanje nad Skelo….
Ha, ha, dobra. Samo misliš, da je varno tvegati z luzerjem, ker ene res zacvetijo po ločitvi od luzerja, ene pa otopijo in ostanejo v še globlji zamorjenosti kot sem jaz sedaj.
Poznam vseeno več poročenih žensk z luzerji, ki ostanejo, se ne ločijo. Te so pa še bolj zagrenjene kot sem jaz sedaj.
Kaj pa vem, bom raje upala, da pa le najdem kakega normalnega. Bolje kot tvegati z luzerjem. Prestara za take štose.
Sem opazila ja, da jih je ogromno. Zato sem pa prišla so sklepa, da bolje s poročenim kot s takimi samci.
p.s.: Pripombe ne letijo na vse samske monovce,a mapk samo ne tiste, ki so non stop tule priklopljeni in non stop razlagajo kako jim ni do žensk.
WDja in Booma imam na sumu, da sta samska pa ne spadata pod te pripombe :).
Ha, ha, dobra. Samo misliš, da je varno tvegati z luzerjem, ker ene res zacvetijo po ločitvi od luzerja, ene pa otopijo in ostanejo v še globlji zamorjenosti kot sem jaz sedaj.
Poznam vseeno več poročenih žensk z luzerji, ki ostanejo, se ne ločijo. Te so pa še bolj zagrenjene kot sem jaz sedaj.
Kaj pa vem, bom raje upala, da pa le najdem kakega normalnega. Bolje kot tvegati z luzerjem. Prestara za take štose.[/quote]
Premisli….ker po Robijevo….večji kot bo luzer, bolj boš srečna pol….:-)
Kaj pa vem, bom raje upala, da pa le najdem kakega normalnega. Bolje kot tvegati z luzerjem. Prestara za take štose.[/quote]
Premisli….ker po Robijevo….večji kot bo luzer, bolj boš srečna pol….:-)[/quote]
Se pravi, da vzamem travco ali boga in se potem ločim in bom najbolj srečna ženska na svetu :).
Forum je zaprt za komentiranje.