kaj naj s popolnoma neuporabnim darilom?
partner je ob abrahamu dobil popolnoma neuporabno darilo. in to od svojega brata. rekel je, da je to kupil zato, ker ni vedel kaj bi drugega kupil :-S
v spletni trgovini sva slučajno videla, da ta stvar stane 15 evrov (to je bilo darilo ob abrahamu za tri osebe).
pravi, da sedaj obžaluje, da sva mu midva ob njegovi okrogli obletnici dala bon za 70 evrov.
mislim, da bova tudi midva od sedaj malo drugače darila nosila.
samo ne vem kaj hudirja naj sedaj s tem neuporabnim darilom (sumiva sicer, da je bilo sicer itak iz druge roke).
Nisem vedela, da se ljubezen do bližnjih meri v vrednosti darila. Ko jaz praznujem sem vesela, da ljudje pridejo pa če kaj prinesejo, nič ali pa kaj popolnoma neuporabnega. Vsako stvar se da vržt stran, če jo ne rabiš ali pa podariš nekomu, ki si tega želi. Mimogrede – tudi vrednostni bon ni ne vem kako osebno darilo, kupljeno iz srca, ampak bolj izhod v sili, ko se ti ne ljubi razmišljat kaj bi nekomu lahko pomenilo, tako da predlagam, da res, tako kot si rekla, razmislita o tem kakšna darila bosta nosila, saj do sedaj očitno nista 🙂
hej, če darila niso pomembna, bi tudi on lahko zavrnil darilo in rekel – glej, niti fešte nisem delal, ne sprejmem. dala sva pa bon za qulandijo, ker veva, da tam zelo rada nakupujeta (sploh ona oblačila zanj in za njo) oziroma nikjer drugje praktično. se mi zdi to vseeno bolje kot neka bedarija.
ne data. pa ne ker ne bi imela. samo ona je menda stiskaška.
Pa smo spet pri darilih. Ne vem kako si t/vi vzgojena/I, ampak mene so vzgajali, da vse kar kdo prinese se vzame in se zahvali, kajti za to se je človek potrudil po svojih najboljših močeh. Če ti darilo ni všeč (njemu je verjetno), ga vrzi stran ali pa shrani med šaro in LEPO PROSIM ZADEVA JE S TENM ZAKLJUČENA. Ne vem zakaj ste si tukaj tako obremenjeni s tem, mislim, da je že mal bolezensko, a ne.
Meni gre tudi na živce, ker toliko ljudi nosi darila, ki jih ne rabiš. Ne, ne trudijo se. Če bi se trudili, ne bi dobili nekaj čisto brezveze.
Naj pridejo prazni.
Če dobiš neko brezvezno darilo in se moraš še potem veselo zahvaljavet. Glupo. PRidite prazno pa bo bolje.
Recimo splošno znano je, da ne pijem alkohola. Za rojstni dan sem dobila alkohol. Ja pa boš malo spila, a ne, rečejo zraven. Ne, ne bom, ker ne pijem niti kaplje in to dobro vedo.
Ma saj vem, da sem blond (priznam pofarbana), samo vseeno ne morem skužiti koliko vas je obhajalo abrahama. Baje tvoj mož, samo potem mi ne potegne kaj se ti ubadaš z njegovimi darili, a se ni sposoben s svojim bratom sam zmeniti? Če sta imela 50 let oba, potem še za silo razumem tvoje vtikovanje, nikakor pa ne morem povezati zakaj naj bi bilo darilo za tri.
Forum je zaprt za komentiranje.