kaj naj s popolnoma neuporabnim darilom?
Jaz pa sem dobila zlato zapestnico in uhane, čeprav tega nikoli ne nosim in tudi ne bom nosila. Drago darilo in ne vem kam bi z njim.
Nimam koga, da bi mu tako drago darilo podarila. Z dragim darilom, bi koga spravila v zadrego, tako kot so tile mene spravili. PLus tega, da bodo sedaj pričakovali darilo v podobni vrednosti in seveda mene v tej zlati opravi.
Sem se napačno izrazila. NImam koga, ki bi mi bil toliko pri srcu in da to nosi, da bi mu podarila tako drago darilo.
Nesla bom prodat. Zdaj zlato na veliko odkupujejo. Mi je pa žal, ker vem, da bom dobila le majhen delček tistega, kar je bilo vplačano. Škoda. Denar bi mi prav prišel. POtem pa dajo veliko denarja za nekaj, kar nočem, to prodam pa dobim samo malo denarja :(. Zraven pa še vprašanja kako kaj nosim to dvoje :(.
Ma saj vem, da sem blond (priznam pofarbana), samo vseeno ne morem skužiti koliko vas je obhajalo abrahama. Baje tvoj mož, samo potem mi ne potegne kaj se ti ubadaš z njegovimi darili, a se ni sposoben s svojim bratom sam zmeniti? Če sta imela 50 let oba, potem še za silo razumem tvoje vtikovanje, nikakor pa ne morem povezati zakaj naj bi bilo darilo za tri.[/quote]
Darilo za tri osebe verjetno pomeni, da so na praznovanje prišli trije in prinesli tole eno darilo…
Ma saj vem, da sem blond (priznam pofarbana), samo vseeno ne morem skužiti koliko vas je obhajalo abrahama. Baje tvoj mož, samo potem mi ne potegne kaj se ti ubadaš z njegovimi darili, a se ni sposoben s svojim bratom sam zmeniti? Če sta imela 50 let oba, potem še za silo razumem tvoje vtikovanje, nikakor pa ne morem povezati zakaj naj bi bilo darilo za tri.[/quote]
Darilo za tri osebe verjetno pomeni, da so na praznovanje prišli trije in prinesli tole eno darilo…[/quote]
tale ne pozna mona, kjer se darilo ocenjuje po številu povabljenih in je določena tarifa na glavo. Smešno ob tem pa je, da se taki avtorji nikoli ne vprašajo obratno: Kaj pa če je bilo darilo, ki je pravzaprav vstopnica za predstavo, zanič zato, ker je bila tudi predstava zanič? Mogoče so pa kozlali po njihovi hrani?
Forum je zaprt za komentiranje.