Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj moškega zares privlači?

Kaj moškega zares privlači?

Antilopica??? Pa kje si ti srčece ♥♥♥

Nisem in ne bom se ga dotikala – obljubim.

Jaz pravim – samo da se imajo mladi radi.

[sup]mi čisto zadostuje, da sem lahko malo žleht. Za kaj drugega forum ne potrebujem :))))[/sup]

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

če bi ženske vedele, kaj moške privlači, se ne bi tolk tipov odločilo, da bodo raje samski..

Za samskost se odločijo, ker niso zreli za kaj več. Velika razlika.

Eni so v samskost primorani, kot ti naprimer 🙂

Aja?:) Povej mi kaj več:)). Odmisli svojo puščavo, poskušaj ne projecirati.

Margot, sem te pogrešala, tako da veš…:))

Margot, sem te pogrešala, tako da veš…:))[/quote]

Tudi jaz sem pogosto mislila nate. Še malo pa tvoj rojstni dan, a ne? :))))

Kako si lažete, babe! Tole je pa klasičen dialog blefa. Čarovnice si delijo nepristne komplimente, da si ne bi skakale v zelje, ko bo treba pritegnit pozornost kakega tipa. Druga druge se bojijo in si raje izmenjajo vljudnostne fraze, da se slučajno katera strupenjača drugi ne bi zamerila…

A lohka jst povem?:)) Mamica mu je velika vzornica, odsotnost očetovske vloge je pripomogla k temu, da ima včasih občutek kot da je ujet v ženskem telesu. Zato mu je ljubša izbira ženskega nicka, se bolj približa mamici kot vzornici.[/quote]

To je šele skromen uvod v diagnozo. Kje je pa nadaljevanje?[/quote]
Nadaljevanje pa pravkar spremljamo na MON-u. 🙂

Glej… ne mi zamerit ampak… malce si že nadležen. Res. Se bova že sami zmenili okoli teh tipov.

Dvomim, da bi imem Fritzl z njo potrpljenje. Bi jo prej sam nagnal, lol

Ker si še smrklja, ti je nevednost morda oproščena. Samo problem je, ker boš ti s tem svojim babjim šovinističnim prepričanjem odrasla v staro zagrenjeno kokoš in potem cel moški rod krivila za svoje nesrečno počutje, ker se ti v preteklosti ni dalo malo izobrazit glede nasprotnega spola, katerega ne razumeš…[/quote]

Kako je ženska lahko šovinistična (to bi naj bilo v domeni moškega spola)? Preostalo mi je brezveze komentirat, grem raje s kolegicami na pivo.

Zato pa sprašujem, ker ne vem. Sem mislil, da mi ti lahko odgovoriš? Ej, Goldfish, kaj so ti slovenski moški naredili hudega, da si zdaj zajebana? Margot! Hej, Margot, kaj so tebi slovenčki povzročili? Zaradi katerih negativnih izkušenj z njimi si tako gadna? Kje je krivokljunka? Ta je tudi verjetno najebala v življenju zaradi moških. Marko, kaj so pa tebi delali, da sovražiš svoj spol in se k babam po tolažbo zatekaš? Zakaj te nobena ne tolaži, čeprav se jim tako vztrajno poskušaš prislinit?[/quote]
Edina pripomba.. morda bi Margi izvzel in namesto nje vstavil kako Senzo. Bo bolj relevantno :)[/quote]

Ha-ha-ha… Po želji.

Ampak tujke ti pa ne grejo, a?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ona zdaj tudi trdi, da obožuje moške. Kakšna bi potem šele bila, če bi jih sovražila? Zakaj je pa tebi Margot tako pri srcu? Kaj ljubezenske preteklosti?[/quote]

Jaz se tudi jezen nanjo, vsi so, še 50-letniki, samo naju je izključila. :)))))
Malo heca. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj neki!? IQ… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Glej… ne mi zamerit ampak… malce si že nadležen. Res. Se bova že sami zmenili okoli teh tipov.[/quote]

Midve z Margot imava “ognjeni” deal, ki ga ti “travca” nikoli ne boš razumel. :)))

Ker si še smrklja, ti je nevednost morda oproščena. Samo problem je, ker boš ti s tem svojim babjim šovinističnim prepričanjem odrasla v staro zagrenjeno kokoš in potem cel moški rod krivila za svoje nesrečno počutje, ker se ti v preteklosti ni dalo malo izobrazit glede nasprotnega spola, katerega ne razumeš…[/quote]

Kako je ženska lahko šovinistična (to bi naj bilo v domeni moškega spola)? Preostalo mi je brezveze komentirat, grem raje s kolegicami na pivo.[/quote]To! Pivo je pravi odgovor 😉 A bosta obirali tipe in srebali pivo? 😉
No prav mene ne moti :)))

Marihuanco itak ne zanimajo odgovori, še manj neka smiselna debata, on samo čaka komentarje, da lahko potem bevska na vsakega, ki nekaj napiše s čemer se on ne strinja. Zgolj bevskanje ga privlači.
Zdrahar pač….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako je ženska lahko šovinistična (to bi naj bilo v domeni moškega spola)? Preostalo mi je brezveze komentirat, grem raje s kolegicami na pivo.[/quote]To! Pivo je pravi odgovor 😉 A bosta obirali tipe in srebali pivo? 😉
No prav mene ne moti :)))

Marihuanco itak ne zanimajo odgovori, še manj neka smiselna debata, on samo čaka komentarje, da lahko potem bevska na vsakega, ki nekaj napiše s čemer se on ne strinja. Zgolj bevskanje ga privlači.
Zdrahar pač….. :/[/quote]
V gostilni gor zrasel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene prevlači tvoj poglet ko te pogledam v oči .
Takrat me zmerom hočeš pošlati poljub ljubezni.
A jas te bom kmalu ujel in se bova skupaj klunjčkala ter cmokala z usnicami oba .

Tebe je pa ena fuuuul prizadela.

A tebe pa še nobena?

mene privlači mlada sočna vitka pička ki ne smrdi po tardeči ali belem toku, ki ni zgojena ali kurbica, ki ima dobro rit,ki ni polna predsodkov in zagrenjena kot večina tukaj gor, ki rada da seksat seveda izbrancu beri meni.če ima še veliko denarja ki ga deli z mano še toliko bolje ampak to sploh ni pogoj ali merilo.

Moski in zenska se ne moreta povezati intelektualno ce se na koncu ne povezeta tudi s svojimi …. konektorji 😉

A tebe pa še nobena?[/quote]
Tisti, ki jih ni še nobena, ponavadi še junfr niso zgubil.

A tebe pa še nobena?[/quote]
Tisti, ki jih ni še nobena, ponavadi še junfr niso zgubil.[/quote]
Podarek je bil na “fuuuuuuul”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close