Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj moškega zares privlači?

Kaj moškega zares privlači?

Vidi se prek pisanja veš, marsikaj se da prebrati med vrsticami. Tip ima več znanja, več izkušenj od tebe. Ti si pozitivec Marko, ti minusov pri ženskah sploh vidiš ne. Takšno mišljenje kot ga imaš ti o njih sem ga imel jaz v osnovni šoli.[/quote]

tak dolgo si ga mel? Še v osnovni? nub :P[/quote]
Sej sem si že v vrtcu želel naskočit kako tovarišico, pa ni blo ne.

Haha, saj sem vedo ja….. si jo humpal po nogi ker nisi sego do luknc? 😛

Ah ja, tema je failala kot vsaka 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Videt pa ni. Zavedanje ti peša. :))[/quote]
Morda le tebi videnje 🙂

Marihuanca, kaj si ženska ali moški?
Zakaj imaš ženski nik, če pišeš kot moški?

Kaj si ti Marihunaca, da veš, koliko jih je spoznal in kake so njegove izkušnje? Kaj pa če ima tip res samo slabe izkušnje?[/quote]
Vidi se prek pisanja veš, marsikaj se da prebrati med vrsticami. Tip ima več znanja, več izkušenj od tebe. Ti si pozitivec Marko, ti minusov pri ženskah sploh vidiš ne. Takšno mišljenje kot ga imaš ti o njih sem ga imel jaz v osnovni šoli.[/quote]
Ljudje precej različno beremo med vrsticami. Če bi vsi brali enako, sploh ne bi imeli nesporazumov, konfliktov, nerazumevanja, tako pa je ravno tega največ na tem forumu pa to še posebej izstopa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dobro da vsaj ti VSE prav razumeš…

To si pa ti (spet) nekaj narobe razumel. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato, da lahko ti neumnosti sprašuješ.

To si pa ti (spet) nekaj narobe razumel. ;)[/quote]
Drugače itak ne bi moglo biti, ker bi bil potem VSE pod vprašajem 🙂

Zato, da lahko ti neumnosti sprašuješ.[/quote]

A lohka jst povem?:)) Mamica mu je velika vzornica, odsotnost očetovske vloge je pripomogla k temu, da ima včasih občutek kot da je ujet v ženskem telesu. Zato mu je ljubša izbira ženskega nicka, se bolj približa mamici kot vzornici.

A si ti Fritzlu pobegnila iz kleti?

Nekaj minut kasneje…

A lohka jst povem?:)) Mamica mu je velika vzornica, odsotnost očetovske vloge je pripomogla k temu, da ima včasih občutek kot da je ujet v ženskem telesu. Zato mu je ljubša izbira ženskega nicka, se bolj približa mamici kot vzornici.[/quote]

To je šele skromen uvod v diagnozo. Kje je pa nadaljevanje?

Počasi se bo treba kar navadit na to. Enkrat zineš nekaj slabega čez ženski spol in že te vsi označijo za nezrelega človeka, ki živi doma pri mamici.

Bedni neizvirni respondi bednih ljudi.

Nekaj minut kasneje…

[/quote]
+1

Lupčka! 😉

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lupčka! ;)[/quote]
mwaa 🙂

Lupčka! ;)[/quote]

Margot, ne dotikaj se mojega moškega! :))))

Lupčka! ;)[/quote]

Margot, ne dotikaj se mojega moškega! :))))[/quote]
iiii Antilopca, draga, nič panike. Z Margi sva si nekoč želela na Bora Bora, zdaj pa ko tebe poznam pa hočem sam še s tabo tja 🙂

iiii Antilopca, draga, nič panike. Z Margi sva si nekoč želela na Bora Bora, zdaj pa ko tebe poznam pa hočem sam še s tabo tja :)[/quote]

Ne, mene zanima Mauricius.

iiii Antilopca, draga, nič panike. Z Margi sva si nekoč želela na Bora Bora, zdaj pa ko tebe poznam pa hočem sam še s tabo tja :)[/quote]

Ne, mene zanima Mauricius.[/quote]
Potemtakem, Mauricius here we come 🙂

Pač morala sem označiti svoj teritorij. :)))

Draga, lupčka samo zate 🙂

A lohka jst povem?:)) Mamica mu je velika vzornica, odsotnost očetovske vloge je pripomogla k temu, da ima včasih občutek kot da je ujet v ženskem telesu. Zato mu je ljubša izbira ženskega nicka, se bolj približa mamici kot vzornici.[/quote]

Samo zate, Goldfish:

http://www.youtube.com/watch?v=9ZHWjsUkMTE

Lupčka! ;)[/quote]

ponavadi Margot- tipe spodi, da naj pustijo njeno babo pri miru ☺☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close