Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj moškega zares privlači?

Kaj moškega zares privlači?

To je tako prav v vsaki državi, ki ima dostop do interneta.

Kimam? Morda sem mu pritrdil, da je zadel bistvo. Imaš kakšno pripombo na njegov zapis?

To je tako prav v vsaki državi, ki ima dostop do interneta.[/quote]
Najbrz predpostavljas, da potrebnezi sirom sveta ne morejo kako lazje izziveti zelje po interakciji z zenskami. Trdim, da je v vec kot 50% sveta zenska druzba precej bolj dostopna kot v Sloveniji.

Iz tega torej sledi, da naj bi moški več dali na poročne obljube kot ženske, čeprav so ponavadi prav vas polna usta teh. 🙂

Najbrz predpostavljas, da potrebnezi sirom sveta ne morejo kako lazje izziveti zelje po interakciji z zenskami. Trdim, da je v vec kot 50% sveta zenska druzba precej bolj dostopna kot v Sloveniji.[/quote]

Seveda je….. znanec ki je delal 3 mesece v USA je razlagal očitne razlike ko pristopiš do punce v USA in ko prstiopiš do punce v SLO…. pogledi sproščenost, nasmeh, to je vse neki drugi Svet je rekel…..

Pri nas pa ena vlka žalost 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Iz tega torej sledi, da naj bi moški več dali na poročne obljube kot ženske, čeprav so ponavadi prav vas polna usta teh. :-)[/quote]

Beri v celotnem kontekstu.

Najbrz predpostavljas, da potrebnezi sirom sveta ne morejo kako lazje izziveti zelje po interakciji z zenskami. Trdim, da je v vec kot 50% sveta zenska druzba precej bolj dostopna kot v Sloveniji.[/quote]

Seveda je….. znanec ki je delal 3 mesece v USA je razlagal očitne razlike ko pristopiš do punce v USA in ko prstiopiš do punce v SLO…. pogledi sproščenost, nasmeh, to je vse neki drugi Svet je rekel…..

Pri nas pa ena vlka žalost :)[/quote]

Sta se spoznala in ujela v Donaldsu, ko sta bila pod vplivom velike coca-cole in mastnega burgerja? V takšnem stanju se ti res nasmeh kar razleza čez obraz.

Matkic, priznaj si že, da si ti ena velika žalost, zato se nobena pametna ne ujame v mrežo. Kako lahko nasedaš kolegu, ki je doživel in izživel eno izkušnjo, pa misli da je boga prijel za jajca.

Kimam? Morda sem mu pritrdil, da je zadel bistvo. Imaš kakšno pripombo na njegov zapis?[/quote]

Pa menda ne misliš, da bom pisala pripombe na tekst obupanega devičnika, ki ga vse ženske zavračajo in mu je edina uteha, da mu kima kak njemu podoben tip. Škoda mojega časa.

Kimam? Morda sem mu pritrdil, da je zadel bistvo. Imaš kakšno pripombo na njegov zapis?[/quote]

Pa menda ne misliš, da bom pisala pripombe na tekst obupanega devičnika, ki ga vse ženske zavračajo in mu je edina uteha, da mu kima kak njemu podoben tip. Škoda mojega časa.[/quote]
Nisem niti pričakoval. Popolnoma ustrezaš zapisanemu v uvodu…

Povsem se strinjam. Pogosto je še tako, da je lahko tip totalna zguba pa so mu starši kupili nevesto. Ali pa mu dajo dovolj kamel in dobi ženo.

Sta se spoznala in ujela v Donaldsu, ko sta bila pod vplivom velike coca-cole in mastnega burgerja? V takšnem stanju se ti res nasmeh kar razleza čez obraz.

Matkic, priznaj si že, da si ti ena velika žalost, zato se nobena pametna ne ujame v mrežo. Kako lahko nasedaš kolegu, ki je doživel in izživel eno izkušnjo, pa misli da je boga prijel za jajca.[/quote]

Da je odprtost in komunikativnost ljudi na čez Atlantik na splošno precej višja (in da komplimenti popolnim tujcem niso nobena redkost) kot pri nas, je znano. Pri nas se večinoma najprej vprašamo “kaj tale zdaj hoče od mene?”, če nas nekdo ogovori in če ravno ne vpraša za kakšno pot ali kaj podobnega.

Lepše bi se bralo, da si napisala, da ženska mora bit bogata.…niti ni nujno, da ima denar 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hahaha, to, Goldfish, všeč so mi tvoji dolgi prispevki, čeprav se še vedno malo skrivaš pod retoriko in ne poveš ravno tistega, kar v resnici misliš. Ko že govoriš o moji materi… Ta mala drobna dama ima nenavaden šarm, ki prepriča vsakogar. Vsakogar očara in verjamem, da bi tudi ti podlegla vtisom, če bi ti le bili podarjeni…

Matkic, priznaj si že, da si ti ena velika žalost, zato se nobena pametna ne ujame v mrežo. Kako lahko nasedaš kolegu, ki je doživel in izživel eno izkušnjo, pa misli da je boga prijel za jajca.[/quote]

daj ne prbijaj no pa poskušaj provocirat…. tale je videl več Sveta kot ti na googlu pa čeprav maš zdaj street view…..

ena velika žalost si ti, ki pišeš gluposti po monu delaš pa se da maš oh in splho lajf 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, sem že bila čez tavelko lužo…si bil ti?

ja seveda, bla si tudi v Riu, pa v Londonu, pa Katarju pa Egiptu pa na Everestu pa vsakič all inclusive za 6 mesecev… hkrati si tipkala po MONu ker ti je blo dolgčas medtem ko te je 50 letni sluzavec žgal v rit ker pičko maš preveč razrahljano in nič ne čuti….

Imaš super fanta, imaš super lajf, a na monu si več kot jaz ki bi naj mel žalostno življenje….. lulz….

Komu ti lažeš gf, meni ne moreš, sebi pa še kot zgleda vedno lahko…….

Ne vidim razloga, zakaj naj bi bilo tako?

Kako naj bi kljukci, ki so v Sloveniji nesposobni priti do f.uka, bili v tujini bolj uspešni?

Prej bo resnica, da so v tujini v kakšnih versko naravnanih družbah ženske še bolj tradicionalne, konzervativne, manj naklonjene lahkotnemu skoku…

Tu nobeno zgovarjanje na zaprtost Slovenk ne pomaga, tisti, ki mu Slovenke ne rata podret, tudi Rusinje denimo ne bo..

Spet ne uvidite bistva. Ni bilo govora o explicitnem podiranju žensk ampak njihovem odnosu do moških. Sploh če moški izkaže interes o spoznavanju ali poda samo preprost kompliment. Razlika je med zadrtimi in vzvišenimi Slovenkami in ostalimi, ki so tukaj omenjene. Morda bi se našla še kakšna država na spisku, kaj več pa tud mi tukaj nimamo izkušenj. Ampak že to je dovolj da se lahko trdi, da ste Slovenke prave “bitch” kar se tega tiče

Jaz sem človek. . . .

Meni se Slovenke ne zdijo zadrte in vzvišene. Niti slučajno. Mogoče pa so do mene vredu, ker sem enostavno fajn dec?

Saj bistvo ni to…. bistvo je odnos ženske do moškega ki pristopi in tu so Slovenke (velika večina) na vrhu ali zelo blizu…. vsaj od Evrope in S Amerike, od koder imam nekaj neposrednih in še več posrednih primerjav.

Neskončno sem vesel zate…

Res je tradicija? Jaz ne mislim tako. . . .

Marihuanca in še par samskih zafrustrincev, ki mu kimajo, ker so totalno obupani. Ja, boste morali postati moški, ne pa luzerji pa vas bo katera marala. Ob takih zafrustrirancih kot je marihuanca in njegovi kimavci pa me ne čudi, da vse več žensk raje ostaja samskih kot bi si na glavo nakopale take tipe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close