Kaj je za vas spolno nadlegovanje?
Hja, včasih je bilo vse malo drugače, punce so se poročale še mladoletne… Pa nikogar ni zanimalo, kaj so si mislile…[/quote]
teh časov ni več.
Danes 50-letnega slinavca pri 18-letnici reši samo, da je ful bogat, ona pa na keš nora.[/quote]
Jaz to vem, ne vem pa, če se “zanima me” tega zaveda – glede na to, da je še iz časov “z drugačnimi vrednotami”… 🙂
To zgovarjanje na “drugačne vrednote, kot so bile nekoč” je itak komedija. Včasih so bile vrednote take, da ženska ni imela kaj piskat, če je bila višjega stanu, ji je itak oče določil ženina, če je bila nižjega, je pa tudi niso kaj dost vprašali.
“gentlemanskih” starih časov ni nikoli bilo.
Ker so se te stvari spremenile (pa ne, da je zdaj kaj več gentlemanov, samo punce imajo malo več besede), je pa ogromno moških užaljenih… Milo rečeno. 🙂
Moški so razočarani nad tem, da se punce lahko po svoje odločajo? Ja, to je pa še hujše, kot sem si predstavljala…
Najtežje je delati ravno s starimi kozli, ki imajo še hormonsko zmešnjavo. :)) Od tega, da so slinasti, do tega, da jih je čas povozil. Je pa zanimivo, kako so pripravljeni braniti stare ideje in svoj teritorij. Če bi tisto energijo, ki jo oni potrošijo z namenom, da se stvari nikamor ne premaknejo ali spremenijo, uporabili za napredek, bi bili mi res že druga Švica.
To imaš pa popolnoma prav….
Vse tisto gentlemanstvo in kavalirstvo je bilo samo zato, da so se ženskam na nek način
oddolžili za popolno suženjstvo…za to, da niso razpolagale same s sabo. Da so jih prepričali,
kako so “krhke, nežne, nemočne”…da si praktično niti vrat ne morejo same odpret…da jih
je treba opevat v pesmih, jih varovati – ampak istočasno tudi odločati namesto njih….
Men je čist vseeno, če mi moški tudi vrata zaloputne direkt v fris….če zato lahko prosto odločam o
vsem, kar se mene tiče…
To imaš pa popolnoma prav….
Vse tisto gentlemanstvo in kavalirstvo je bilo samo zato, da so se ženskam na nek način
oddolžili za popolno suženjstvo…za to, da niso razpolagale same s sabo. Da so jih prepričali,
kako so “krhke, nežne, nemočne”…da si praktično niti vrat ne morejo same odpret…da jih
je treba opevat v pesmih, jih varovati – ampak istočasno tudi odločati namesto njih….
Men je čist vseeno, če mi moški tudi vrata zaloputne direkt v fris….če zato lahko prosto odločam o
vsem, kar se mene tiče…[/quote]
Haha, to bi pa rad videl, po moje, bi jih možakar nosil namesto krogelca:-)))
Forum je zaprt za komentiranje.