Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je za vas spolno nadlegovanje?

Kaj je za vas spolno nadlegovanje?

Kaj smatrate, da je že spolno nadlegovanje?
Posilstvo je jasno, da je stvar preko vseh meja.
Kaj pa recimo, ko gost natakarico prime za rit? Meni je to nadlegovanje.
Kaj pa, če recimo 50 letnik vošči 14, 15letni sosedi za novo leto takok, da ji še mimogrede zarine jezik v usta? Meni je to ogabno nadlegovanje. Pravzaprav pedofilija.

There’s no such thing as “spolno nadlegovanje”. Bolj, ko je tip čeden, več mu boste dovolile, grši, ko je, večje šanse so, da bo treba klicat policijo.

Spolno nadlegovanje je slabo nudenje seksa iz ženske strani. Torej, njen slabi seks.

Jaz pravim, da se začne takrat, ko ti nekdo jasno pove, da ne mara tvojega “nadlegovanje”, karkoli že pač to je, ti ga pa kljub temu nadaljuješ. Zdaj lahko debatiramo o tem, kaj je to “jasno pove”, ker enim nikoli ni jasno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pravim, da se začne takrat, ko ti nekdo jasno pove, da ne mara tvojega “nadlegovanje”, karkoli že pač to je, ti ga pa kljub temu nadaljuješ. Zdaj lahko debatiramo o tem, kaj je to “jasno pove”, ker enim nikoli ni jasno. :))[/quote]

Torej ti mene in še koga tukaj spolno nadleguješ 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz pravim, da se začne takrat, ko ti nekdo jasno pove, da ne mara tvojega “nadlegovanje”, karkoli že pač to je, ti ga pa kljub temu nadaljuješ. Zdaj lahko debatiramo o tem, kaj je to “jasno pove”, ker enim nikoli ni jasno. :))[/quote]

Torej ti mene in še koga tukaj spolno nadleguješ :)[/quote]
Ne vem, če je ravno spolno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej ti mene in še koga tukaj spolno nadleguješ :)[/quote]
Ne vem, če je ravno spolno. :))[/quote]

Glede na naslov teme in tvoj odgovor je to to 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Potem pa ti marsikaj doživljaš ob branju foruma, dotike, jezik v grlo itn… Sem pa sposoben, ni kaj. :))

Tako zelo se ga čustveno dotakneš. 🙂

In kdaj se vidva nameravata dol dat ?

Matkič se že lep čas daje, kakor zgleda. :))

Am, nisi tok smešen, kot si domišljaš, da si.

Zdej enkrat kmalu te bo že prijavu za nadlegovanje. Sam, da najde kam se to prijav :))

Mene tudi zanima, kje se prijavi tole. :))

Mene tudi zanima, kje se prijavi tole. :))[/quote]

On bo pomoje kar tukaj to opravil, če je že tako vpeljan :))

Samo to bom dodal. Bogovi so na naši strani in ne na strani copatarjev.

Se strinjam!

Pobriši Bog, od danes naprej ti je ime Enostavna Copata

haha, ti pa si! Meni samo copati ukazujejo kaj vpišem pod Avtor:

Lahko pa se postaviš v vrsto, če želiš biti v tej vlogi.

Spolno nadlegovanje je neželeno dotikanje/božanje/vulgarno govorjenje ene osebe drugi osebi.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Živijo, mene pa zanima kako pristopiti k punci ki ti je všeč, da me ne slučajno obtoži spolnega nadlegovanja? Sicer je izredno majhna možnost, da se to zgodi, ampak vemo kako je danes s puncami. Najprej se ponujajo, ko pa se jim približaš pa te odjebejo. Lahko se zgodi, da se kaka hitro česa izmisli in te kaj obtoži, posebno če je hči kakega direktorja, sodnika…Vemo tudi komu danes sodišča verjamejo. Kakšno je vaše mnenje?

Za mene je to, da mi dve MON-adi pošiljata zasebna sporočila, pa dobro vesta, da se mi ne dvigne na njiju!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Davke. Hebanje brez meja…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Spolno nadlegovanje je edino takrat, ko te politika (kurba) tako zelo začne jebati, da to vpliva na eksistenco .

Kaj pa domača jeba?
Ko me žena po 20 letih zakona vsaki dan spolno nadleguje in prisiljuje v seks!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close