Kaj je za vas spolno nadlegovanje?
Kaj smatrate, da je že spolno nadlegovanje?
Posilstvo je jasno, da je stvar preko vseh meja.
Kaj pa recimo, ko gost natakarico prime za rit? Meni je to nadlegovanje.
Kaj pa, če recimo 50 letnik vošči 14, 15letni sosedi za novo leto takok, da ji še mimogrede zarine jezik v usta? Meni je to ogabno nadlegovanje. Pravzaprav pedofilija.
Jaz pravim, da se začne takrat, ko ti nekdo jasno pove, da ne mara tvojega “nadlegovanje”, karkoli že pač to je, ti ga pa kljub temu nadaljuješ. Zdaj lahko debatiramo o tem, kaj je to “jasno pove”, ker enim nikoli ni jasno. :))
Jaz pravim, da se začne takrat, ko ti nekdo jasno pove, da ne mara tvojega “nadlegovanje”, karkoli že pač to je, ti ga pa kljub temu nadaljuješ. Zdaj lahko debatiramo o tem, kaj je to “jasno pove”, ker enim nikoli ni jasno. :))[/quote]
Torej ti mene in še koga tukaj spolno nadleguješ 🙂
Jaz pravim, da se začne takrat, ko ti nekdo jasno pove, da ne mara tvojega “nadlegovanje”, karkoli že pač to je, ti ga pa kljub temu nadaljuješ. Zdaj lahko debatiramo o tem, kaj je to “jasno pove”, ker enim nikoli ni jasno. :))[/quote]
Torej ti mene in še koga tukaj spolno nadleguješ :)[/quote]
Ne vem, če je ravno spolno. :))
Torej ti mene in še koga tukaj spolno nadleguješ :)[/quote]
Ne vem, če je ravno spolno. :))[/quote]
Glede na naslov teme in tvoj odgovor je to to 🙂
Potem pa ti marsikaj doživljaš ob branju foruma, dotike, jezik v grlo itn… Sem pa sposoben, ni kaj. :))
Živijo, mene pa zanima kako pristopiti k punci ki ti je všeč, da me ne slučajno obtoži spolnega nadlegovanja? Sicer je izredno majhna možnost, da se to zgodi, ampak vemo kako je danes s puncami. Najprej se ponujajo, ko pa se jim približaš pa te odjebejo. Lahko se zgodi, da se kaka hitro česa izmisli in te kaj obtoži, posebno če je hči kakega direktorja, sodnika…Vemo tudi komu danes sodišča verjamejo. Kakšno je vaše mnenje?
Forum je zaprt za komentiranje.