Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj je narobe z xrobe?

Kaj je narobe z xrobe?

Lahko noč tudi tebi ?

Zmešanc,  ki se mu odpelje in pokvari vsako temo. Na starem SČ je uspel uničiti dobro temo, ko je naštepal par strani njegovih komentarjev in se nobenemu ni več dalo iskati pravih med njegovim sranjem. Ko si videl njegov odgovor v temi, si vedel da je šla tema u kurac in nihče ni več pisal. Podobno je zdaj s kokoši. Xrobe je imel še nekaj izpadov, ko je čez noč tako zasral forum, da so ga admini blokirali in cel dan pucali po 3 strani njegovih princesk, princev in spolnih udov, ki jih je risal in objavljal.

Dobro jutro 🙂

Sodelujete na vrhunskem, več kot superfantastičnem forumu.

Na hitrico sem na papir skiciral en velik trd nabreknjen spolni ud. Sedaj lahko to fotografiram in prenesem v računalnik. Lahko bi to tudi tu prilepil, ampak ne smem ker bi bila spet huda kri. Dal vam bom samo link, kjer lahko vidite razne skice spolnih udov 🙂

https://www.google.com/search?q=skica+spolni+ud&rlz=1C1AVNG_enSI685SI685&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwik-7q9z_H0AhX5_rsIHZZmDO4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=625&dpr=1

Dobijo se na netu tudi kompleti za vlivanje kopije lastnega spolnega uda iz dvokomponentnega silikona. Seveda, da bi vi kar sem ter tja pošiljali te 3d kopije originala bi bilo verjetno kar prehudo. To bi bilo prehudo novoletno darilo.

Sem hvaležen številki 693, ker je izpostavil problem.

Ja, saj je ok, če smo si različni, sprejemam vse. Xrobe zna bit simpatičen, tudi nasmejem se mu. Ampak, ko gre predaleč, to kar pravi Anonymus693, to je pa res moteče! To pa ni ok. Trenutno je nekak pod kontrolo. No tisti, ki še niste dolgo na forumu boste videli kako fajn bo, ko ga spet piči in bo cel forum zasedel.

na internetu so razdalje med nami samo en klik. Vitrualni svet nam nudi neskončno raznih možnosti.

Zanimivo, zgoraj sem se zatipkal, virtualni*

najraje bi nekam odpotoval. V avtobus nimam vstopa. Lahko grem s kolesom, ampak najraje bi šel peš, cu fus. Cu fus avtomatik je najcenejši transport.

Temno je tu in vrtim se.

Rada vas imam.

ponavljam: Rada vas imam.

Odgovor na objavo uporabnika
neznana uporabnica, 14.08.2022 ob 19:03

Rada vas imam.

ponavljam: Rada vas imam.

Saj vemo, da si xrobe.

xrobe, 20.12.2021 ob 06:16

Na hitrico sem na papir skiciral en velik trd nabreknjen spolni ud. Sedaj lahko to fotografiram in prenesem v računalnik. Lahko bi to tudi tu prilepil, ampak ne smem ker bi bila spet huda kri. Dal vam bom samo link, kjer lahko vidite razne skice spolnih udov 🙂

https://www.google.com/search?q=skica+spolni+ud&rlz=1C1AVNG_enSI685SI685&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwik-7q9z_H0AhX5_rsIHZZmDO4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=625&dpr=1

Tako je tudi prav, da so spolni udi varno zakriti, oblečeni. Sleče jih le tista, ki si to želi in ki ji to lastnik uda dovoli.

ti kr, 14.08.2022 ob 20:53

Saj vemo, da si xrobe.

Nisem. Nisem niti iz Slovenije.

mešaš pojme, 19.12.2021 ob 20:06

strpnost in ljubezen, 19.12.2021 ob 19:57

čudak bedast, 19.12.2021 ob 18:57

Stalno govori o nekih animacijah in nevidnih bitjih. A je ta tip prizadet al kaj? A je plačan, da objavlja te spakedravščine?

Je na zelo močnih drogah?

Ne vem, če je sploh dejanska oseba za tem nickom. Lahko je to umetna inteligenca, o kateri tudi naklada vedno

Je kdo že razvozlal to uganko MONa?

Kokoši, daj pridi in uporabi svoje detektivske sposobnosti!

Zakaj vedno prvo večina pomisli, da je z nekom nekaj narobe, če ni na isti valovno dolžini kot on? Mogoče pa bi se vsak pri sebi moral vprašati, če ni z njim kaj narobe, če se že nekoga označuje z “narobnostjo”. Vsak človek je po svoje edinstven. Torej dokler ti ne škoduje, živi in pusti živeti kakor komu paše.

(Psihična) bolezen nima ničesar skupnega z edinstvenostjo.

Bolezen je kruta, ker človeku odvzame možnost sposobnosti živeti po željah, ki so neuresničljive.

Meni se zdi eden bolj normalnih na Monu.

Samo spremljam temo, hvala vam za vaše oddane tekste, lahko nadaljujete, prosim…

Ok. grem v temo, ki govori o avtomobilih.

xrobe, 27.03.2023 ob 19:03

Samo spremljam temo, hvala vam za vaše oddane tekste, lahko nadaljujete, prosim…

The show mst go on. 

Po prebranem vidim, da nima nihče pojma, kdo ali kaj je xrobe, po defoltu niti on sam, zato vas vse razsvetli o tem moja oseba. V kratkem:

xrobe je kibernerski poet. 

Kdor tega ne dojame, se je premalo ukvarjal s poezijo in/ali kibernetiko in ima to možnost zdaj, v sintezi njegovih stavkov – instant  varianta. Vsi bi bili lahko hvaležni za ta paket.

Kjerkoli sem, sem vedno z vami. 🙂

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close