Kaj je narobe z xrobe?
Stalno govori o nekih animacijah in nevidnih bitjih. A je ta tip prizadet al kaj? A je plačan, da objavlja te spakedravščine?
Je na zelo močnih drogah?
Ne vem, če je sploh dejanska oseba za tem nickom. Lahko je to umetna inteligenca, o kateri tudi naklada vedno
Je kdo že razvozlal to uganko MONa?
Kokoši, daj pridi in uporabi svoje detektivske sposobnosti!
čudak bedast, 19.12.2021 ob 18:57
Stalno govori o nekih animacijah in nevidnih bitjih. A je ta tip prizadet al kaj? A je plačan, da objavlja te spakedravščine?
Je na zelo močnih drogah?
Ne vem, če je sploh dejanska oseba za tem nickom. Lahko je to umetna inteligenca, o kateri tudi naklada vedno
Je kdo že razvozlal to uganko MONa?
Kokoši, daj pridi in uporabi svoje detektivske sposobnosti!
Najbrž ima neko psihično bolezen (vsi jo imamo) ampak je hkrati tudi zelo inteligenten. Je introvertiran in je večino časa na spletu (tudi mi smo radi tu). Najbrž tudi konzumira kakšne droge (alkohol, trava ali kaj močnejšega), da popestri dan, ker mu je pač zaradi njegove inteligence sicer dolgočasen.
Zakaj vedno prvo večina pomisli, da je z nekom nekaj narobe, če ni na isti valovno dolžini kot on? Mogoče pa bi se vsak pri sebi moral vprašati, če ni z njim kaj narobe, če se že nekoga označuje z “narobnostjo”. Vsak človek je po svoje edinstven. Torej dokler ti ne škoduje, živi in pusti živeti kakor komu paše.
strpnost in ljubezen, 19.12.2021 ob 19:57
Zakaj vedno prvo večina pomisli, da je z nekom nekaj narobe, če ni na isti valovno dolžini kot on? Mogoče pa bi se vsak pri sebi moral vprašati, če ni z njim kaj narobe, če se že nekoga označuje z “narobnostjo”. Vsak človek je po svoje edinstven. Torej dokler ti ne škoduje, živi in pusti živeti kakor komu paše.
Lepo. Ni kaj dodati.
Smeha smeha, 19.12.2021 ob 20:45
Več pove o ljudeh označevalcih kot pa o oznacenemu.
A ste že oprale anle, kastrole, skrtačile jezik s sirkovo krtačo? Pri slednjem bi se prej vse krtače znucale, pa jezik še zmer ne bi bil čist.
????????
No, meni pa ravno tvoj zapis ni smešen. Tudi ti imaš psihične probleme, vemo, te vsake tok cajta kar pošteno obrne, sploh ob mlajih.
Smešna pa nisi.
jejhata, 19.12.2021 ob 20:51
No, meni pa ravno tvoj zapis ni smešen. Tudi ti imaš psihične probleme, vemo, te vsake tok cajta kar pošteno obrne, sploh ob mlajih.
Smešna pa nisi.
Saj sem povedala, več pove o označevalcih kot o označenemu. Ljudje smo si različni. Če nekdo ne ravna tako kot ste si zamislili, če kdo ne čustvuje tako kot vi, če nekdo nima isti smisel za humor ali pač isto, kar vi počnete, kdo je tu vpet v okvir slike? Še Leo je posodobil slog Mone za to stoletje, ampak tudi likovna umetnost ne leži vsakemu. ??????
Nah ja, Mujo, Vašo in Janeza te pozdravljajo. ?♀️??????
xrobe, 19.12.2021 ob 21:32
Zame je kompliment, če se znajdem v nekem naslovu teme. Hvala vam za pomoč. Aja, še to moram obvezno napisati, kar že dolgo časa nisem 🙂 Več kot neskončno rad vas imam, vas, ki berete ta tekst. S kom naj se pogovarjam, če ne bi bilo vas.
Ti kar bodi to kar si in hvala za popestritev in lepe besede ??
Forum je zaprt za komentiranje.