Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj jaz necepljena naredim za vas cepljene in kaj vi za mene?

kaj jaz necepljena naredim za vas cepljene in kaj vi za mene?

Odgovor na objavo uporabnika
sprašujem za kolegico, 07.12.2021 ob 11:18

Jaz necepljena in zdrava se za vas cepljene hodim redno testirat, zaradi vas si nadenem masko, da ne bi kateri omedlel od strahu, da ga okužim z virusom proti katerem je cepljen in katerega jaz nimam in vedno vam bom pripravljena dat svojo čisto zdravo kri v določeni količini. Rok si ne razkužujem, ker razkužila uničujejo ozon, si pa jih redno umivam in v trgovinah vedno nadenem plastično rokavico, v nobenega ne kiham in ne pokašljujem, od nikogar ničesar ne zahtevam in ga z ničemer ne posiljujem, niti ga z ničemer ne ogrožam.

Kaj pa vi cepljeni naredite za necepljene zdrave razen tega, da nas posiljujete s cepivom, nam onemogočate vstop povsod, nas zmerjate z majn inteligentnimi, nam grozite z odvzemom vseh pravic,…? Prosim za odgovor, kaj kateri cepljen naredi za necepljenega. Pa da mi ne napiše kdo tukaj gor, da se je šel zaradi mene necepljene cepit, ker zaradi mene se ni potrebno nobenemu in se nikoli ne bo potrebno nobenemu.

Ti, necepljena, staneš državo zaradi neskončnih zate zastonj testiranj, ki ne zaustavijo epidemije. K tej vsoti je treba prišteti tvoje karantene, kadar si v visokorizičnem stiku in seveda vse hospitalizacije tvojih somišljenikov, ki niso imeli take sreče, kot jo zaenkrat še imaš ti.

Cepljeni zaustavljamo epidemijo, ker se le redko okužimo in le redko okužimo koga drugega. Če bi bili vsi cepljeni, bi bilo v bolnišnicah zelo malo covidnih bolnikov in zdravstvo bi lahko delalo normalo. Zaradi necepljenih pa zdaj zdravljenja za necovidne bolnike stojijo. Seveda krivdo nosi tudi vlada, ker ni uvedla lockdowna in obveznega cepljenja. Namesto tega je raje zaprla zdravstvo vsem, razen covidnim bolnikom, teh je pa čez 80% necepljenih.

Poglejte kdo je debil in teoretik zarote. Samo debili zagovarjajo covid fašizem, ki nima popolnoma nobene veze z zdravjem in znanostjo.

https://www.facebook.com/groups/999695823864713/permalink/1283760762124883/

Bi ali nebi, 08.12.2021 ob 10:03

evo ti odgovor, 07.12.2021 ob 12:41

No, če bi tole resno spraševala, bi ti lahko odgovoril; ti za cepljene ne nareiš popolnoma ničesar. Če bi poznala zgodovino, kaj se je doseglo s cepivi, katere bolezni se je dobesedno izkoreninilo s precepljenostjo, bi ti bilo jasno, da cepljeni ogromno naredijo za tvoje potomce, ti pa razen za svojo rit popolnoma ničesar, saj se zaradi takih kot si ti, bolezen ne more nikoli popolnoma izkoreniniti.

Ampak, ker vem da v resnici ne sprašuješ resno, pač pa zgolj provociraš, hraniš svoj ego in svoj lažni občutek superiornosti, ti ne bom odgovoril ničesar.

Oprosti, ampak tole, za kar imenuje cepivo, ni “cepivo” po definiciji medicine.

Da pa je samo v testnem obdobju in nima polnega dovoljenja za promet si lahko prebereš na uradni strani EU

In zaradi takšnih, kot si ti, noben zdravilo in cepivo nikoli ne bi dobilo dokončnega dovoljenja. Ne bi bilo nikoli preverjeno. Ker imaš pomisleke? Ker bi rada, da te prepričujejo v nedogled? Koji k… pa misliš, da si, da bi morali ravno tebe v nedogled prepričevati? Ti si že prepričana in nima smisla se sploh ukvarjati s tabo. Si pa tudi egoista, ki pričakuje, da bo vse preverjeno in stestirano, šele potem boš blagovolila to vzeti. Naj vsi drugi prej potekajo, samo da boš ti ok. Hvala lepa za take… Zdaj se je vsaj skristaliziralo kdo so ti hinavci, ki bi šli tudi prek trupel drugih, samo da bodo oni ok.

Kaj pa je po definiciji medicine potem?

Kaj je, Rok 1, si malček zmeden, ko se v svoje pasti zapletas? Tako svoboden, a tako ujet v lastnih strahovih.

Ne bom vlekla tvoje jare kače citiranja. Na vprašanja si kar sam odgovori. Vsaj ki ima vsaj dve piki v glavi vidi kam. Peljejo posli z maskami in testi. Da o svinjsnju narave ne govorimo, ti pa se egoistično sprenevedaš. Ja tako se tudi tisti, ki imajo dobiček od covida in govora je o milijonih na milijonih. Sladko se jim smeje, ker to traja in traja in traja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close