Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj jaz necepljena naredim za vas cepljene in kaj vi za mene?

kaj jaz necepljena naredim za vas cepljene in kaj vi za mene?

Jaz si pa predstavljam,ko darujem svojo kri, da jo bo mogoče dobil Robi ali pa kak drugi pacient njegovega kova. A ni lepo, da cepljeni darujemo kri za take kot je Robi?

Saj ne darujejo kri samo cepljeni, tudi ti si lahko prejemnica krvi od necepljenega. Žal pa preveč primitivna, da bi dojela, da ti to ni karta življenja, če daruješ. Ker lahko jo bos kmalu rabila. Primitivka.

Podatki o poškodbah zaradi cepiva družbe Pfizer, ki jih je ukazal objaviti sodnik, kažejo šokantno stopnjo tveganja

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-pfizer-vaccine-injury-data-ordered-released-by-judge-shows-shocking-risk-level

Odgovor na objavo uporabnika
Pozdrav soncu, 07.12.2021 ob 16:48

rok-1, 07.12.2021 ob 14:48

sprašujem za kolegico, 07.12.2021 ob 11:18

Jaz necepljena in zdrava se za vas cepljene hodim redno testirat, zaradi vas si nadenem masko, da ne bi kateri omedlel od strahu, da ga okužim z virusom proti katerem je cepljen in katerega jaz nimam in vedno vam bom pripravljena dat svojo čisto zdravo kri v določeni količini. Rok si ne razkužujem, ker razkužila uničujejo ozon, si pa jih redno umivam in v trgovinah vedno nadenem plastično rokavico, v nobenega ne kiham in ne pokašljujem, od nikogar ničesar ne zahtevam in ga z ničemer ne posiljujem, niti ga z ničemer ne ogrožam.

Kaj pa vi cepljeni naredite za necepljene zdrave razen tega, da nas posiljujete s cepivom, nam onemogočate vstop povsod, nas zmerjate z majn inteligentnimi, nam grozite z odvzemom vseh pravic,…? Prosim za odgovor, kaj kateri cepljen naredi za necepljenega. Pa da mi ne napiše kdo tukaj gor, da se je šel zaradi mene necepljene cepit, ker zaradi mene se ni potrebno nobenemu in se nikoli ne bo potrebno nobenemu.

Za necepljene naredim isto kot ti za cepljene – le da ne smetim okolice z veliko količino uporabljenih testov. Testiram se verjetno manj od tebe, kar je najbrž logično, glede na to, da se tudi družim ne kaj veliko, saj delam od doma.

Teste omenjaš? Kdo si jih je pa izmislil? Dobičkonosen posel služenja denarja na zdravih.  Brez truda napolniti prazno malho.

Ko že omenjaš teste, ki so novodobno plastično zlato za mešetarjenje, maske,  ki jih nosimo kirurške, so zasmetile že pol oceanov in ena taka  maska razpada 400 let.

A ne Rok 1.

Zaslepijo vas z malenkostmi, da lahko delajo velik kriminal. Taki kot si ti, pa nasedate.

OK… In kaj imam jaz s tem?

Nimam pojma kdo si je izmislil teste, niti me zanima.

In JA, čisto res. Kaj naj bi me torej zaslepilo in kako je to povezano s tem, kar sem napisal? In čemu naj bi nasedal?

Nimaš morale, 07.12.2021 ob 19:17

Saj ne darujejo kri samo cepljeni, tudi ti si lahko prejemnica krvi od necepljenega. Žal pa preveč primitivna, da bi dojela, da ti to ni karta življenja, če daruješ. Ker lahko jo bos kmalu rabila. Primitivka.

Ti primitivka. Veš, da dobro vem, da kri darujemo tako cepljeni kot necepljeni.

Pa me vseeno zabava, ko pomislim, da kri nas cepljenih dobite anticepilci. Tako sovražno nastrojeni do nas, take spletke, tako zmerjanje, potem pa dobite našo kri, s cepivom. Pa veš, da mi je to fajn občutek.

Aja, prepričana pa sem, da tako ti kot Robi ne darujeta kri.  Še več, glede, da ste anticepilci sebične, egoistične riti, vsaj večina vas, sem prepričana, da vas večina ne daruje kri.

Zaščiteni morajo biti zaščiteni pred nezaščitenimi tako,da nezaščitene  prisilijo v uporabo zaščite,ki ni zaščitila zaščitene.

na dolgi rok jih bo veliko pomrlo, eni od covida, drugi od stranskih učinkov cepljenja. Drugih bolezni tako ali tako ni in če si pozitiven na covid in je vzrok smrti kaka druga bolezen, se itak napiše, da si umrl za covidom. Mislim, da si vsak, ki plačuje zdravstveno zavarovanje, zasluži boljšo obravnavo.

so krivi antivaxerji!

si predstavljam, 07.12.2021 ob 22:40

Ti primitivka. Veš, da dobro vem, da kri darujemo tako cepljeni kot necepljeni.

Pa me vseeno zabava, ko pomislim, da kri nas cepljenih dobite anticepilci. Tako sovražno nastrojeni do nas, take spletke, tako zmerjanje, potem pa dobite našo kri, s cepivom. Pa veš, da mi je to fajn občutek.

Aja, prepričana pa sem, da tako ti kot Robi ne darujeta kri.  Še več, glede, da ste anticepilci sebične, egoistične riti, vsaj večina vas, sem prepričana, da vas večina ne daruje kri.

Raje umrem, kot, da prejmem kapljico tvoje umazane krvi. Nestrpna primitivka si.

Nimaš morale, 08.12.2021 ob 05:46

Raje umrem, kot, da prejmem kapljico tvoje umazane krvi. Nestrpna primitivka si.

Ha, ha, ha. Če boš kdaj v situaciji, ko boš rabila kri, vedi, da ne boš mogla izbirat ali bo kri cepljenih ali necepljenih.

Grem pa stavti, da še nikoli nisi darovala kri. In grem stavit, da ne boš zavrnila krvi, če jo boš rabila.

Tako, da razmisli, da bi šla tudi ti kdaj darovat kri. Ker, če boš rabila, boš jaskala kaj vse tebi pripada :).

Avtorica, ko te berem, je videt pri tebi tako:

ti smatraš, da nekaj narediš za druge in ti moramo biti nadvse hvaležni, če greš na javni WC in ne pustiš za sabo vse posrano in poscano. Če slučajno za sabo počistiš, ti moramo biti nadvse hvaležni.

Tako se te pač bere.

Sami narodni heroji, ki se razdajajo za druge :))

malo sutra

ampak ok, ce vam 1 od 100 nasede fajn, bolje vsaj eden kot nobeden. Se par mesecev potrpite, kmalu bo poletje in lahko se boste zrtvovali za druge ze tretjic. Slava herojem.

Oni se imajo za “ibermenše”. No, ne vsi, veliko njih pa.  Če sem iskrena se bojim, da bi od njih kaj dobila. V glavnem se nič ne pazijo. Znano je, da jih precejšen procent zboli (malo čez 30?), prenašajo pa vsi.Kako ne bo prenašal, če se giblje povsod in nič ne pazi?

Sama se pazim in zaradi sebe (beri zgoraj) in zaradi drugih (da jih ev. ne okužim). Nosim masko, kjer je treba (čez nos!), držim se razdalje (najmanj 1,5m), razkužujem roke. Ne hodim v zaprte prostore (kljub pct). Izjema je trgovina. Redno se testiram (test rabim za k zdravniku, v knjižnico,..).

Tudi jaz se strinjam s predhodnico, da se imajo necepljeni za ibermenše.

Delam v turizmu in so bili ti necepljeni prav agresivni. Njihova frocjad rine vame, kiha, kašlja poleg mene. Ta stari jim nič ne rečejo. Za kozlat.

Po drugi strani pa cepljeni lepo maske, distanca. Se vidi povsem druga olika.

Ti povem, kaj cepljeni naredijo. Lazijo vsepovsod okoli po svetu ter si domov prinašajo nove seve proti katerim cepiva ne delujejo. Tako, da so pošteno zaklali sami sebe, hehe 😀

necepljeni se imajo, 08.12.2021 ob 08:48

Oni se imajo za “ibermenše”. No, ne vsi, veliko njih pa.  Če sem iskrena se bojim, da bi od njih kaj dobila. V glavnem se nič ne pazijo. Znano je, da jih precejšen procent zboli (malo čez 30?), prenašajo pa vsi.Kako ne bo prenašal, če se giblje povsod in nič ne pazi?

Sama se pazim in zaradi sebe (beri zgoraj) in zaradi drugih (da jih ev. ne okužim). Nosim masko, kjer je treba (čez nos!), držim se razdalje (najmanj 1,5m), razkužujem roke. Ne hodim v zaprte prostore (kljub pct). Izjema je trgovina. Redno se testiram (test rabim za k zdravniku, v knjižnico,..).

Namreč, mislim ravno obratno. Mogoče avtorica misli cepljene, ne necepljene?

se tudi strinjam, 08.12.2021 ob 09:08

Namreč, mislim ravno obratno. Mogoče avtorica misli cepljene, ne necepljene?

Hvala za opozorilo. Bil je lapsus. Seveda sem mislila na cepljene. Oni se imajo za ibermenše .

Lahko nas imaš rada.

Cepljeni ste tako bio in eko naravnani, da še takrat, ko imate simptome, se ne boste šli testirat, saj vi ste ja cepljeni in vas virus še pogleda ne. Na točno takšen način je v naši šoli ena mati od dijaka cel razred v karanteno poslala- ker ona, CEPLJENA, kljub simptomom, virusa seveda nima, testirat se ji ni treba. A kaj, ko je okužila sina in morda potem naprej še koga v razredu, avtobusu…

zelo ste eko, 08.12.2021 ob 09:16

Cepljeni ste tako bio in eko naravnani, da še takrat, ko imate simptome, se ne boste šli testirat, saj vi ste ja cepljeni in vas virus še pogleda ne. Na točno takšen način je v naši šoli ena mati od dijaka cel razred v karanteno poslala- ker ona, CEPLJENA, kljub simptomom, virusa seveda nima, testirat se ji ni treba. A kaj, ko je okužila sina in morda potem naprej še koga v razredu, avtobusu…

Zakaj bi se šli, če jim fašistična lažniva politika in prodani lažnivi mediji obljubljajo zaščito, če se bodo cepili.

Cepilci so naivni debili, katere kot lutke vodijo mediji in politiki.

Nikomur pa se ne gre za zdravje.

Zato pravim, da bi se narod moral upreti tem lažnivcem in političnim izkoriščevalcem naroda, ker se z ukrepi izvaja zločin nad vsemi državljani.

necepljeni se imajo, 08.12.2021 ob 09:10

Hvala za opozorilo. Bil je lapsus. Seveda sem mislila na cepljene. Oni se imajo za ibermenše .

Napisala si NEcepljeni. Če si imela v mislih cepljene, potem se seveda ne strinjam s tabo.

Namreč imam preveč izkušenj z necepljenimi, ki mislijo, da smejo njihovi froci kihat, kašljat vame, se me dotikat in podobne reči. Aroganca na polno. Aja, delam kot vodička in imam katastrofalne izkušnje z antivakserji in antimaskarji. K sreči imam sedaj drugo delo. Kjer pa necepljenim sploh ne bo dovoljen vstop :).

Preden trosiš laži:

pri nas cepljeni in necepljeni (čeprav mislim, da smo itak vsi cepljeni) imamo teste na 48 ur. Pa k sreči so zdaj antivaksarjem zaprli vrata.

se tudi strinjam, 08.12.2021 ob 09:33

Napisala si NEcepljeni. Če si imela v mislih cepljene, potem se seveda ne strinjam s tabo.

Namreč imam preveč izkušenj z necepljenimi, ki mislijo, da smejo njihovi froci kihat, kašljat vame, se me dotikat in podobne reči. Aroganca na polno. Aja, delam kot vodička in imam katastrofalne izkušnje z antivakserji in antimaskarji. K sreči imam sedaj drugo delo. Kjer pa necepljenim sploh ne bo dovoljen vstop :).

To, kar opisuješ, je res zoprno, kar nevarno. Bi morala takoj prijavit.

evo ti odgovor, 07.12.2021 ob 12:41

No, če bi tole resno spraševala, bi ti lahko odgovoril; ti za cepljene ne nareiš popolnoma ničesar. Če bi poznala zgodovino, kaj se je doseglo s cepivi, katere bolezni se je dobesedno izkoreninilo s precepljenostjo, bi ti bilo jasno, da cepljeni ogromno naredijo za tvoje potomce, ti pa razen za svojo rit popolnoma ničesar, saj se zaradi takih kot si ti, bolezen ne more nikoli popolnoma izkoreniniti.

Ampak, ker vem da v resnici ne sprašuješ resno, pač pa zgolj provociraš, hraniš svoj ego in svoj lažni občutek superiornosti, ti ne bom odgovoril ničesar.

Oprosti, ampak tole, za kar imenuje cepivo, ni “cepivo” po definiciji medicine.

Da pa je samo v testnem obdobju in nima polnega dovoljenja za promet si lahko prebereš na uradni strani EU

Avtorica, ne provociraj. Če se ne želiš cepiti, je to tvoja stvar. Tudi jaz nisem cepljena, ker imam svoje pomisleke in nisem še dobila zadovoljivih odgovorov strokovnjakov, ki bi me prepričale, da se cepim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close