Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj če bi vam vaš otrok povedal, da je

kaj če bi vam vaš otrok povedal, da je

homoseksualec?

Berem vse te homofobične teme in me res zanima, kaj bi vsi tisti storili, ki vam grejo vsi geji tako na živce? Bi se otroka odpovedali?

Ob pravi vzgoji se to ne more zgoditi. Ne dam nič na te kvazi znanstvene raziskave, da so že rojeni taki, to vse financirajo bogati homoseksualni lobiji.

Mislim, da je potrebno razlikovati med tem, ali ti grejo “na živce” homoseksualci kot taki ali potenciranje, homoseksualnosti in povdarjanje njene “normalnosti”. Tu je velika razlika. In ja, osebno me homoseksualci popolnoma nič ne motijo (ker jaz imam odnos s človekom, njegovo osebnostjo9, me pa moti to vse večje favoriziranje homoseksualnosti, da človk dobi skoraj že občutek, da pa jaz nisem več normalna, ker se še nisem spustila v homoseksualni odnos in je moja izkušnja inferiorna. Homoseksualnost je deviacija, je odklon, vendar je prisotna bila in bo in je torej “naravna”, kar pa je še ne dela “normalne”.

Nikakor ne, moj otrok je moj otrok in imam ga rada ne glede na to, kaj še bo. Saj nihče od nas, ki imamo še majhne otroke, ne ve, kaj bo z njimi in kakšne spolne usmeritve bodo.

Seveda, saj ob “pravi” vzgoji, otrok zataji tudi sam sebe, da ja ne bi razočaral staršev.

Evo ti odgovor. Rekli bi mu : Ti nisi gej, tebe je nekdo pokvaril, ker jaz te nisem tako učil. In nisi več moj otrok, dokler te ne sreča pamet.

Kaj le, rad ga imaš še naprej in mu želiš vse najbolje v tem svetu. Želiš mu ogromno poguma in moči v življenju.

Rada te imam….to bi mu rekla

http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=print&sid=202

tudi živali so drugače usmerjeni

pa ne vrjamme da je kriva vzgoja in bla bla bla…. dej no pač taki so in take treba sprejet. tudi ti mislim da nisi popoln.

morem verjeti. ha, ha terorija zarote, ne?

Nikakor se mu ne bi odpovedala, saj je vendar moj otrok ! Bila bi žalostna,zaskrbljena, saj ne bi imel prav lepega/prijetnega življenja.

Jah, najbrž ne bi skakala v luft od sreče, ampak bi pa vseeno našla nekaj pozitivnega:
HB, da si je priznal in se definiral, ker bo precej lažje živel, če ve kdo in kaj je, kakor pa, če tišči v sebi in si ne prizna.
Itak pa, da je moj otrok, pa če je karkoli.

Jasno. Obstaja pa tudi elegantna rešitev v stilu Čajkovskega – ki so ga prijatelji z “častnim
sodiščem” obsodili na samomor.
Pač otroka prepričaš, da se ubije in te opere sramote. Bolje mrtev, kot homoseksualec…

praviš da ne bo imel lepega življenja???? NI RES… glih takrat bo imel on/ona lepo življenje, ker bo to kar pač je in se ne bo nekaj pretvarjal/a

Lepega življenja nebi imela ti ker bi te bolj to skrbelo JA KAJ BOJO PA DRUGI REKLI…..

Po večinskih odgovorih tukaj gor (pa ne samo danes) jaz ne bi govorila o lepem življenju, veš. Lepo življenje bi ta otrok imel, če bi se ljudje bolj zase brigali, manj pa za druge.

Točno tako.

Po večinskih odgovorih tukaj gor (pa ne samo danes) jaz ne bi govorila o lepem življenju, veš. Lepo življenje bi ta otrok imel, če bi se ljudje bolj zase brigali, manj pa za druge.[/quote]

pravim da otrok bi že imel lepo življenje ker bi bil to kar pač je, se nebi rabil skrivat, so pa zlobni jeziki k pikajo in pikajo…. jst jih podpiram in če bo moj otrok pač takšen pač bo.. je moj in takega moram sprejeti.

to me sploh ne bi motoli.
bolj bi me prizadelo, če bi bil kak lopov.
(ali da zagano stanovanje in me postavi na cesto in podobne dogodivščine, ki jih tukaj prebiram)

zanimivo,dva otroka isto vzgajaš en je gej drugi pa ne….zanimivo..

Mene ne bi motilo v smislu, da bi se odrekla otroku ali vlekla kakšne podobne radikalne poteze. Dejstvo pa je, da bi se morala navaditi na to okoliščino, kajti z otroki ne komuniciraš samo prek telefona, temveč so tu tudi obiski, občasni skupni dopusti, zabave, poroke in tako naprej. In takrat bi mi bilo nelagodno, povem pošteno.

S spolno usmeritvijo kogarkoli nimam nobenih problemov, tudi nekaj mojih prijateljev in prijateljic je istospolno usmerjenih…

In žal, nekateri še vedno zaradi okoliščin (predvsem služba) to skrivajo. Poznam tudi nekoč zelo uspešnega moškega, ki je službo, ko se je razkril, tudi izgubil. In to v LJ v velikem podjetju, kjer niti slučajno tega ne bi pričakovala.

podpišem!!!

Zelo težko bi to sprejela, priznam. Amapk na celotno situacijo gledam drugače (pa ne bom razlagala) in menim, da če bi želel pomoč, da bi naredila vse kar je v moji moči, da bi jo dobil, če pa ne, naj živi svoje življenje na svojem. Še vedno bi ga imela za svojega otroka, ne bi pa želela, da hodi na obisk s prijateljem.

kakšno hecno vprašanje. Kaj če…. Ja kaj pa boš? Ali je pravica staršev, da pri tem karkoli spremenijo? Naša naloga je, da otzroke vzgojimo in jih pošljemo v svet. So stvari, kar jim lahko svetujemo, potem se pa konča. Edino kar lahko sam narediš je to, da ali sprejmeš situacijo tako kot je, ali greš proti otroku. ČE sprejmeš imaš možnosti, da kdaj otrok pride nazaj, pa reče, sem se zmoti, sem hetero, ali pa bi, če pa greš proti otroku pa lahko stike in vse izgubiš in skoz živiš v konfliktu z lastnim otrokom.

Verjetno bi pa z očmi zavijala, če bi eden od fantov domov pripeljal enga čist poženčšenega tipčka. Če bi bil normalen ok, če bi pa še s povišanim glasom govoril, pa ii, aaaa, mislim, da bi mi šel pošteno na živce. 🙂 To je pa tudi vse.

si me pa res nasmejala, a misliš, da se pri tem lahko zmotiš haha. Me je že mal strah, da se ne bom pri kakšni prijateljici zmotila ali še huje, da se ona zmoti in me zagrabi………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close