Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bi vprašali Beovičevo , Pokljukarja in Kreka če bi lahko?

Kaj bi vprašali Beovičevo , Pokljukarja in Kreka če bi lahko?

Jaz bi res imela eno vprašanje za Ga. Beovič in G. Pokljukarja

Zakaj mi v primeru ko oglašujejo, bodimo solidarni in cepimo se, zakaj niso Oni sidarni do mene in mi pisno z žigom jamčijo, da je cepivo 100 procentov varno, ce sem jaz popnoma zdrava. Imam prazno kartoteko in nisem zbolela za covid.

Želim solidarnost do mene in zakaj ne dobim tega jamstva na papirju in žigom in LR podpisom?

Če bi hoteli biti resnično solidarni, bi ti morali kar lepo plačati. Saj se solidarnost iz političnega vidika in v političnih namerah,  meri v denarju.

Odgovor na objavo uporabnika
Pozdrav soncu, 05.08.2021 ob 18:59

Jaz bi res imela eno vprašanje za Ga. Beovič in G. Pokljukarja

Zakaj mi v primeru ko oglašujejo, bodimo solidarni in cepimo se, zakaj niso Oni sidarni do mene in mi pisno z žigom jamčijo, da je cepivo 100 procentov varno, ce sem jaz popnoma zdrava. Imam prazno kartoteko in nisem zbolela za covid.

Želim solidarnost do mene in zakaj ne dobim tega jamstva na papirju in žigom in LR podpisom?

A banko so kdaj solidarne s teboj? Ti si do njih nekajkrat že bila.

Če med seksom tud nosijo maske

Maske dol, 05.08.2021 ob 19:51

Če med seksom tud nosijo maske

Moraš bolj definirat vprašanje, maska zgoraj ali spodaj?

Mqjhna napaka, 05.08.2021 ob 14:04

Koliko so placani.

Za laganje in prikrivanje dejstev.

wd40212, 05.08.2021 ob 17:50

Tristan657, 05.08.2021 ob 17:40

Do zdravnikov ste skrajno nespostljivi. Po umskih sposobnostih jim ne sezete do kolen, zato naj vas ne zanima, koliko imajo place.

Bi bil še bolj nespoštljiv, pa ne gre. Našteta drhal niso zdravniki.

A ni že nekdo enkrat izjavil, da če se drajsajo od zadaj, da ma baba lahko nagobčnik/masko spredaj? Da ga to ne moti. Za spredaj pa tud lahko, ni ovira, sam da je spodaj vse fraj …

Odgovor je bil namenjen za Jasno vprašaj:

A ni že nekdo enkrat izjavil, da če se drajsajo od zadaj, da ma baba lahko nagobčnik/masko spredaj? Da ga to ne moti. Za spredaj pa tud lahko, ni ovira, sam da je spodaj vse fraj …

Maske dol, 05.08.2021 ob 20:12

Odgovor je bil namenjen za Jasno vprašaj:

ja… če je ženska na vseh štirih, ima motor zadaj…pa auspuh tudi. Kam boš dal auspuh je pa na tebi..

Vsa leta smo imeli v jesenskih in predvsem v zimskih mesecih GRIPO. Celo nekaj ljudi je vsako leto umrlo zaradi gripe!

Zanima me, kam je izginila?

Nič. Ker bi se itak zlagali.

Para Bellum, 05.08.2021 ob 20:22

Vsa leta smo imeli v jesenskih in predvsem v zimskih mesecih GRIPO. Celo nekaj ljudi je vsako leto umrlo zaradi gripe!

Zanima me, kam je izginila?

Res je ParaBelum.

Kam

Poleg gripe so vsaj do 15 sept bili prazni razredi, ker je krožil rota virus. Že drugo sezono o njemu ne duha ne sluha. Vem, ker so malčki od bruhanja končali na infuzijah.

wd40212, 05.08.2021 ob 20:17

ja… če je ženska na vseh štirih, ima motor zadaj…pa auspuh tudi. Kam boš dal auspuh je pa na tebi..

Heheheh. ….. Če je vse po ukrepih ni blema 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close