Kaj bi vprašali Beovičevo , Pokljukarja in Kreka če bi lahko?
1. Sami ste rekli da sedaj uvažamo covid iz Hrvaške in Grčije. Glede na dejstvo, da je PCT pogoj za vstop v državo me zanima: kateri od dejavnikov (preboleli, cepljeni, testirani) ne deluje?
2. Koliko ste uspeli sedaj v poletnem času, ko ima (kako prikladno) tudi covid dopust zgleda , nadoknadit zamude v zdravstvu, ki so se nabrale v letu in pol?
3. Potrebujem PCT pogoj za ogled kina pod zvezdami na Ljubljanskem gradu (na odprtem seveda), ne potrebujem ga pri nedeljski maši (v zaprtem prostoru seveda). Prosim za konkreten odgovor oziroma pojasnilo.
4. Koliko dodatnih postelj za covid bolnike ste uspeli dodatno zagotovit v tem času? Koliko Počivalškovih respiratorjev ste usposobili? Koliko medicinskega osebja ste usposobili da zna delati s temi aparati?
5. Sedaj je večini že jasno, da s takim posiljevanjem s cepljenjem kot smo ga priča zadnji mesec, dosegate ravno kontra učinek. Vam še ni jasno da vas imajo ljudje dovolj?
To bi bila moja vprašanja.
kaj ti misliš, da slovenci, ki se vrnejo nazaj in so na testu pozitivni, pred mejo ostanejo ali kako????
jih zavrnejo in jih ne spustijo v državo, tako kot v avstraliji, kjer že eno leto ne pustijo domov svojih državljanov, ne glede na to, koliko bi se testirali
pozitivnim je odrejena karantena. njih vprašaj, koliko so se je držali in zakaj potem ukrepi ne palijo
Vse tri bi vprašala, koliko se kaj rekreirajo in kako prehranjujejo, ministra bi pa še vprašala koliko ur spi na dan doma in koliko v službi glede na popoldansko in večerno dodatno delo. Potem bi jih vprašala o statističnih podatkih po spolu in starostnih skupinah za umrle 14 dni- mesec po cepljenju in 1 mesec po Covidu in enako za hude posledice cepljenih vs. necepljenih. Vprašala bi jih še za enako statistiko Izraela in kolikšen odstotek je v bolnici Covidnih bolnikov, ki so bili cepljeni zdaj ko so v 4. valu? Zanima me tudi, ali so se vsi poslanci cepili? Zanima me, ali je sladkor v velikih količinah skoraj tako škodljiv kot alkohol? In pa ali statistika slučajno kaže, da bi bili ljudje, ki uživajo bolj beljakovinsko hrano bolj ogroženi če se okužijo s Corono? In pa še, ali je res krvna skupina 0 manj ogrožena? Zanima me, koliko se je povečalo število otrok s psihičnimi težavami in kaj je storil za reševanje tega minister? Zanima me tudi, ali ima minister v načrtu kakšen res vseobsežen program preprečevanja alkoholizma in ubijanja po cestah za mladostnike?
katastrofa je, 05.08.2021 ob 11:16
1. Sami ste rekli da sedaj uvažamo covid iz Hrvaške in Grčije. Glede na dejstvo, da je PCT pogoj za vstop v državo me zanima: kateri od dejavnikov (preboleli, cepljeni, testirani) ne deluje?
2. Koliko ste uspeli sedaj v poletnem času, ko ima (kako prikladno) tudi covid dopust zgleda , nadoknadit zamude v zdravstvu, ki so se nabrale v letu in pol?
3. Potrebujem PCT pogoj za ogled kina pod zvezdami na Ljubljanskem gradu (na odprtem seveda), ne potrebujem ga pri nedeljski maši (v zaprtem prostoru seveda). Prosim za konkreten odgovor oziroma pojasnilo.
4. Koliko dodatnih postelj za covid bolnike ste uspeli dodatno zagotovit v tem času? Koliko Počivalškovih respiratorjev ste usposobili? Koliko medicinskega osebja ste usposobili da zna delati s temi aparati?
5. Sedaj je večini že jasno, da s takim posiljevanjem s cepljenjem kot smo ga priča zadnji mesec, dosegate ravno kontra učinek. Vam še ni jasno da vas imajo ljudje dovolj?
To bi bila moja vprašanja.
vse to bi vprašala pa še: kaj je boljša zaščita cepivo, ali prebolelnost? zakaj o prebolelnikih tako malo govorite? jih je kar veliko. so prevelika konkurenca cepivu?
predvsem pa dajte manj posiljevat ljudi. saj se jih še toliko ne bo cepilo, kot se jih je do sedaj. s posiljevanjem in strašenjem dosegate ravno nasproten učinek. nihče vas več ne posluša.
Vprašal bi Ali je res, da zbirajo podpise za nov referendum,ki naj bi uveljavil 3-5 letno zaposlitev v javnih upravah, državnih inštitucijah, položajih itn.?
Namreč referendum naj bi ukinil državljanom, da so več kot tri ali pet let zaposleni v javni službi s čimer bi se preprečilo, da se v javnih službah ne dela v dobro državljanov, saj tisto, kar bo kdo storil ali ne storil,kot javni uslužbenec se bo po preteku javnega službovanja odrazilo tudi pri njegovi novi zaposlitvi v privat sektorju.
Je res, da se zbirajo podpisi za tak referendum?
Če je to res in se referendum zgodi in podpre potem se to razume, da niti ne bo več istih politikov na politični sceni več kot 3 ali pet let, niti predsednikov strank niti poslancev niti delavcev na občini, županov itd.
Če so bili do sedaj po 30 let eni in isti obrazi na nekih položajih službah po novem potem ne bi bili več kot pet let.
Je to res?
1. Kdaj boste nehali lagati ljudem?
2. Kako vam g. minister rata odgovorno voditi ministrstvo in še delati popoldan in ponoči? Ali dohodek, ki ga boste dobili namenite v dobrodelne namene, ker vss mi toleriramo, da svoje delo opravljate šalabajzersko oz. Le to kar vam rečejo.
Pridružujem se tistim, ki so nanizali ogromno strokovnih vprašanj.
Jaz sem jih že vprašala, pa nisem dobila odgovora. Vprašala sem jih točno to, kar jih je vprašal predsednik Kanadske države Alberta, ki je od njihovega Kreka, Beovičke, Logarce, Ministra zahteval pismeni dokaz, ne samo izjavo- dokaz, da je bil virus SARS-COV-2 izoliran. Do takrat, dokler mu ne prinesejo tega dokaza, je v svoji državi Alberta prepovedal nošenje mask, testiranje in cepljenje. Tako bi morali vsi narediti- ZAHTEVATI DOKAZE- ZAHTEVATI SMISELNOST TEH FAŠISTIČNIH UKREPOV. Ampak seveda pri nas to ni možno, ker je vlada fašistična in vlada z odloki, kar pa informacijska pooblaščenka in ustavno sodišče ne dovolite in še sreča da imamo takšne ljudi!
Forum je zaprt za komentiranje.