Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj bi storile,ko…

Kaj bi storile,ko…

Zaželiš jima lep dan in mnogo užitkov v prihodnje !

Škoda besed in čustev za takega tipa !

lp

Jaz bi ga nazjala in nabila s kakšnim gospodinjskim pripomočkom.Znorela bi kot tornado.In da se mi ne prikaže več nikdar pred oči.Njo bi pa sfaširala.

Ja sj ne wem kaj je hujs..da ga dobis z drugo al z drugim?! Sick.

Mene bi čist šokiral, pomoje bi sam zbežala stran, ker bi se mi še bl zagabil če bi hitel kaj razlagat in se opravičevat. Pomoje bi mi počilo srce od žalosti, zapustila bi ga pa vseeno.

Se strinjam z Ello.Po mojem bi sama naredila enako. Pogledala, zbežala, se na samem zjokala, ga pustila, BREZ IZGOVOROV,ker bi se mi gabil in nato trpela svinjsko nekaj časa, ampak moški, ki vara ne more biti moj moški.

Je pa tudi res, da dokler ne pridemo v neko situacijo, ne vemo kaj bi v resnici naredili, ampak če se vsaj malo poznam, potem ljubezen gor ali dol, varanje pa je ena stvar, poleg nasilja, ki je ne bi NIKOLI prenašala. Da ne govorimo o zaupanju…

Tudi jaz bi mu dala njegove stvari v vrečko in mu pomagala, da čimprej odide.

Če bi živela v moji hiši, bi ga tud jst takoj nagnala, ker pa živiva pri njem, mi ne bi preostalo drugega, kota da grem jaz od hiše!

Haha, tista ideja, da bi po štengah kdo dol priletel…no tako kot SomeOnetu se je meni v resnici pripetilo nekaj podobnega v daljni preteklosti, ko sem bila še naivna mladenka pogumnega duha in sicer je bilo tako, da sva se skregala s tipom in šla narazen, prav…bolelo me je srčece a kaj češ… naslednji dan pridem nenapovedano k njemu po svoje stvari,nekaj CD jev,rezervnih cunj, šminke… in po daljšem čakanju pred vrati mi odpre moj bivši v gatah nekam presenetljivo dobre volje…mu povem, da sem prišla po stvari in zaslišim ženski glas potem pa še zagledam gospodično samo v rjuho zavito…stemnilo se mi je ta prasec si je kar takoj spedenal drugo žensko..in tudi mi smo šli potem na kavo, čeprav jaz nisem vedela ali naj jokam ali pa se smejem..kava je bila zelo grenka:))) jaz sem rabila še nekaj časa, da sem prišla k sebi…Če bi bilo to danes z mojim možem… bi globoko zajela sapo in odklonila povabilo na kavo:))))

potem bi se pa zbudila…

Jaz bi njo najmanj klofnila, njega pa pretepla. Hhmm.. samo, da me ne bi nazaj 😉 Ne ne.. tudi jaz bi vrgla ali njega iz hiše, ali bi odšla jaz.

Vseeno pa se ne morem odločiti, ali bi bilo huje, če bi ga našla s kakšno postavno mladenkdo ali s kakšnim postavnim mladeničem.. hehe. Mogoče slednje bi bil večji šok!

To brez veze neki u naprej, ker lahko recm sla bi brez besed..lahko recem, da bi jima rekla o uzivajta, lahko bi me res zamikal da grem med njima, ali pa da oba prebutam,zato se meni zdi vse to neki u naprej brez veze, ker itak nihce ne ve kako bi reagiral takrat, zamislis se ze lahko, ves pa ne.

Pozdravla, se obrnila in sla…z ostanki se ne ukvarjam :))))

vsedla bi se in se začela z njima pogovarjati
resno
sem tak človek

po tem pa bi itak sledil konec,
ampak tam bi pa reagirala prijazno
ponosno in trezno.

Kaj se je naredilo eni, ne vem, menda iz našega mesta. Je prišel mož domov, pa jo dobil z drugim. Pa nič, kao, ni niti ponorel, nič… Rekel mu je pa, da naj plača jurja (to pa nisem čist prepričana, al mu je tud rekel,d a ga bo drugač namlatu…). Plača on jurja, pa da mož tega jurja pod steklo na mizi. In vsak, k je pršu na obisk, mu je pol mož povedal, lejt ega jurja je pa moja žena s kurbarijo zaslužila :)))) Sam menda da je ona pol čez nekaj let samomor naredila… kar ni več tok smešno… je pa sigurn dobra ideja.

Vklopila bi se v igro saj si že dolgo želim sexati s sexi žensko in mojim hkrati.In bi strastno uživali v trojčku.Mojega bi pa še pohvalila,kje je dobil tako maco.Pač rada sexam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close