Kaj bi storile,ko…
da bi se recimo to meni zgodilo, da bi svojo doma zalotu z nekom v postli..
ojoj….
Pomje bi se mi film snel in bi se zavedel sele, ko bi bil ze za resetkami..
Ce bi pa zmogel tolk prisebnosti, bi se pa brez besed obrnil in sel in UPAL da me nista opazila, povedal nebi nicesar, zelooooo bi se lepo do nje obnasal in ji full pozornosti posvecal, da bi se res navezala na mene,, pol pa Milo za Zajfo! sam trojno!!!! To bi naredu z njeno najboljso kolegico!
SomeOne
Nekaj podobnega kot Sunny. Mislm da bi najprej kr gledala pa ne bi mogla dojet pol bi se pa obrnila pa sla…pri meni jeza in bes prideta kasneje.
Mogoce bi se spomnila kksnega res dobrega nacina za mascevanje in bi ga tud izvedla..no ja sma v bistvu upam da mi nikol ne bo treba vedet kako bi se obnasala v taki situaciji. 🙂
sem se neki spomnil…
kaj se mi je zgodilo…
Mel sem punca cca 2 leti in vse je blo ok…
Neko nedlejo pridem k njej na zjatrk (kot obicajno) in odpre mi tip v spodnjicah ?!!?WTF. ker je bila doma v bloku sem najprej preveril ce sem mogoce falil nadstropje?? sam blo je prav, no in ko mu recem “cav, a je ******* doma?? pa se zadere cez cel flat, ej stara, pomoje da je **** prsu ?! in on prleti v spodnjem perilu !?!!?$#”=)=)(“)=%(!$#”?)$#!&
pa prav sam obleceva se pa gremo na kavo, in zapre vrata?
Tam spredi stojim in nisem vedu, a se naj jokam a se naj smejem ?WTF!¨
Prideta ven cez 10 minut, on jo okol pasu prime in gremo na kavo, no pol mi razlagata, da sta SAMO prijatelja in nic drugega,, JA VALDA!!
od takrat je nisem nikoli vec videl..
Res pa je da sem bil takrat se zelo mlad. ce bi blo to dons, bi blo to mal drgac…
SomeOne
p.s.: ce se ti kaj tazga naredi, si ponavadi v takem soku, da al gres brez besed, al pa naredis kako ornk neumnost!
Forum je zaprt za komentiranje.