Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj bi storile,ko…

Kaj bi storile,ko…

…se vrnete domov iz službe in v spalnici zagledate svojega dragega kako sexa z eno drugo žensko,s vašo prijateljico ali luštno sosedo ali sodelavko?

Joj, pomoje bi babnico po štengah porinla, mojmu pa bi tako zagrenila življenje, da mu ne bi več po glav take neumnosti hodile.

Moj sodelavk nima, prijateljici (!!!) popolnoma zaupam, luštnih sosed nimam, kar se pa drugih žensk tiče… Ne bi si upal tako zagreniti življenje, ker ve, da bi v sekundi pobasala otroke in odšla.

Zagravžal bi se mi. Mislim, da bi bruhala.

V tistem trenutku bi se obrnila in šla, čez kak dan pa bi prišla nazaj, spakirala, vzela hčerko in odpeketala. Če bi imel kaj povedati v zagovor, bi ga sicer poslušala, brez besed, ko bi končal pa bi s kovčki in malo vseeno odšla!

To ti je naredil?

jajca proč!!!Če ze mora vsaj ne doma.

Tako kot lana, se obrnila in sla, cez nekaj dni pa popokala cunje in psa.

Če bi bila dobra mačka bi se vključila v igrico in bi bil trojček.Privlačno in vznemirljivo.

Najprej bi pogledala njo, pa če bi mi bila všeč, bi se pridružila….To je življenje, kaj se tako zgražate!!!

Obrnla bi se pa šla. Po čem takem nima šanse kej sploh razlagat…me ne zanima.

Ne nakladaj,po moje bi znorela in bi reagirala histerično,kot kak blaznež.

Tisti trenutek bi ga zabrisala iz stanovanja. Zanimivo, da ste ostale napisale, da bi ve spokale. Zakaj neki? Če se kurba, se naj pa k priležnici preseli, ne?

da bi se recimo to meni zgodilo, da bi svojo doma zalotu z nekom v postli..
ojoj….
Pomje bi se mi film snel in bi se zavedel sele, ko bi bil ze za resetkami..
Ce bi pa zmogel tolk prisebnosti, bi se pa brez besed obrnil in sel in UPAL da me nista opazila, povedal nebi nicesar, zelooooo bi se lepo do nje obnasal in ji full pozornosti posvecal, da bi se res navezala na mene,, pol pa Milo za Zajfo! sam trojno!!!! To bi naredu z njeno najboljso kolegico!
SomeOne

Al bi bruhala al pa totalno znorela, bila bi tud nevarnost da bi komu kaj naredila, ker sem pač tip človeka, ki prvi dve minuti po šoku ne misli, kaj dela, pol mi je pa žal.

Verjetno bi ostala kot vkopana brez besed, potem pa bi verjetno kar odtavala čim bolj stran od njega.

Nekaj podobnega kot Sunny. Mislm da bi najprej kr gledala pa ne bi mogla dojet pol bi se pa obrnila pa sla…pri meni jeza in bes prideta kasneje.
Mogoce bi se spomnila kksnega res dobrega nacina za mascevanje in bi ga tud izvedla..no ja sma v bistvu upam da mi nikol ne bo treba vedet kako bi se obnasala v taki situaciji. 🙂

Jaz bi ga zapustila in nobeden izgovor ne bi pomagal.Vrgla bi ga iz stanovanja in da ga nikoli več ne vidim.

sem se neki spomnil…
kaj se mi je zgodilo…
Mel sem punca cca 2 leti in vse je blo ok…
Neko nedlejo pridem k njej na zjatrk (kot obicajno) in odpre mi tip v spodnjicah ?!!?WTF. ker je bila doma v bloku sem najprej preveril ce sem mogoce falil nadstropje?? sam blo je prav, no in ko mu recem “cav, a je ******* doma?? pa se zadere cez cel flat, ej stara, pomoje da je **** prsu ?! in on prleti v spodnjem perilu !?!!?$#”=)=)(“)=%(!$#”?)$#!&
pa prav sam obleceva se pa gremo na kavo, in zapre vrata?
Tam spredi stojim in nisem vedu, a se naj jokam a se naj smejem ?WTF!¨
Prideta ven cez 10 minut, on jo okol pasu prime in gremo na kavo, no pol mi razlagata, da sta SAMO prijatelja in nic drugega,, JA VALDA!!
od takrat je nisem nikoli vec videl..
Res pa je da sem bil takrat se zelo mlad. ce bi blo to dons, bi blo to mal drgac…
SomeOne

p.s.: ce se ti kaj tazga naredi, si ponavadi v takem soku, da al gres brez besed, al pa naredis kako ornk neumnost!

Dober si bil, da si sploh počakal pred vrati! Jst bi verjetno že takrat kar šla, ko ti je vrata zaprl. Kaj pa pa ona? Te je kaj poklicala še potem al je blo to to, da ste šli na kavo in niste več sploh imel kontakta?

Verjetno bi pred šestimi leti (ko še nisva imela otrok, padla v smeh)..Sedaj bi me pa prizadel in nimam pojma kako bi reagirala. Verjetno bi se odselila, ker on se iz svoje hiše ne bi hotu. Pa nikol me nebi zanimal njegov izgovor.

Jaz bi ga, sej sploh ne vem kaj bi, po mojem v tistem šoku tud znoret ne bi bila sposobna! Ne, vem, upam pa, da se me kaj takega ne bo nikoli naredilo!

čau, ina

njo bi mirno poslala ven iz moje hiše, njegove stvari bi čez balkon pometala, da se nebi kdaj premislila da ga vzamem nazaj,ker so pač sosedi videli,da letijo cunje..Prisežem ,da bi tako naredila.

Hm…ce uporabim bujno domislijo in recem da me nebi opazila da sem jih vidla, bi potiho vzela digitalca jih slikala da bi se oba lepo vidlo, potem jih pa dala na internet.Pa oba bi ene parkrat nabila!

Kaj bi rekli na to, moja prijateljica ga je dobila doma ampak ne z drugo, z drugim?!
LP

Alja, tole je pa dober predlog! He he!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close