kadar niste za računalnikom…
Da imamo cel teden zelje sosede ne vedo, imam kuhinjo na drugi strani in ne vidijo v krožnik, sem pa prefrigana za psa vedno kupujem kosti.
Rabiš nasvet glede telefona?[/quote]
veš da…ti kr svetuj, vidim da odlično furaš imidž…jst bi tud…hitr povej kir telefon najbolj pali…neki sm slišla, da ma zdej zunanji svet neke telefone na dotik-čuj, kaj takega a? …pa sj mnde ni važn, če znam z njim delat al ne, glavn da ga mam!!! dej napiš kirga maš, da grem po njega….[/quote]
Seveda mora bit na tač.
Tale je moj: http://www.simobil.si/telefoni/samsung-galaxy-s5-crna, samo da je bel. Tako nedolžen, pa zmožen hudiča in pol.[/quote]
vidm, da si res čist v koraku s časom….ne vem, če ne bom še mal potrpela pa na 6-ko počakala, baje je že čist za vogalom….sam da bom mela boljši in novejši tel. k vi vsiii! 😀
jaja…povsod zraun, da ne greš sama v savno al pa smučat ane…zraun športa 😀 hvala bogu za tko napredno tehnologijo madona…. ka bi si človk želel več…vse ti nudi…in pol kdo jamra, da mu je dolgčas, pa da je osamljen?!??? wtf…..telefon si nabav-problem rešen…ni da ni ka nima !!!![/quote]
sama ne grem – ker grem sam….
aja, če bt ti mene mela, tvoj tulifon ne bi rabu vibre …
🙂
pa sliku bi te tut jaz.
jaja…povsod zraun, da ne greš sama v savno al pa smučat ane…zraun športa 😀 hvala bogu za tko napredno tehnologijo madona…. ka bi si človk želel več…vse ti nudi…in pol kdo jamra, da mu je dolgčas, pa da je osamljen?!??? wtf…..telefon si nabav-problem rešen…ni da ni ka nima !!!![/quote]
sama ne grem – ker grem sam….
aja, če bt ti mene mela, tvoj tulifon ne bi rabu vibre …
🙂
pa sliku bi te tut jaz.[/quote]
vibra se nikol ne utrudi, dela kak dolg jst hočem 😀
mah….ti sploh ne veš kak so selfiji zdej v modi, je že skor prepovedan da te kdo drug slika 😀
Forum je zaprt za komentiranje.