Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kadar niste za računalnikom…

kadar niste za računalnikom…

zanima me kaj počnete kadar niste na forumu in v službi… vas veseli še kaj drugega…in kaj je to?

Vabim te na dan odprtih vrat, ki bo 29.2.2015.

joooo februarja komi…sm misla da bo že konc januarja…recimo kakga 32.1. …nč komi čakam, pridem pogledat 100%

Zdaj imaš čas, da si pridobiš vsaj kanček kondicije.

pametno-vidiš, s te strani pa nism gledla… 🙂 skušam odpret neko temo, da bi se kregal še o čem drugem… ne sam o tipih pa ženskah 🙂

tokrat si pa popolnoma izrazila svojo brezveznost – kongratuliram

izpolnjujem de Balzacove napotke: hladno pijem, toplo jem, mehko se trebim in trdo vtikam ☺

volk-zanimivo…mislim, da ne poznam niti enga, k bi mel tko čudaške hobije…resno…me je začel zanimat…dej razlož kej več o tem…..

Obiskovanje koncertov (no, tudi DJ programov), namizni nogomet, branje, kofetkanje, stand up in Impro liga, pomagam v enem kulturno umetniškem društvu, preko katerega spoznavam še delo nevladnih organizacij na področju mladinskega polja.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

namizni nogomet? haha-zanimivo… bol moška zadeva…men je bolš biljard 🙂 stand up-i so the best, tud jst grem, če je le kje kej v bližini 🙂 ta zadna zadeva je pa sploh fajn…midve bi lahko še sodelovali vidim 🙂

Ja, namizni nogomet. Vem, da je to bolj moška zadeva (in se pogosto dogaja, da so nekateri zelo užaljeni, ko jim ženska gole zabija), ampak ti povem, da ga igra čedalje več punc. Se že pojavljajo ideje o ženski ligi…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

dej nehi… to bi rada vidla… njihove murke, ko bi jih ženske stolkle v taki zadevi…neprecenljivo! 😀 to bi blo enga nerganja pa zmerjanja 😀
jst k sm bla še mlajša (nižja stopnja OŠ) sm pa prav mali nogomet skoz špilala s tipi… ampak ni to tko zelo čudn pojav v bistvu… pr nas že mamo žensko ligo…ampak nism tko daleč zajadrala pol 😀

No, nergajo že, zmerjajo pa niti ne … je pa nekaterim zelo težko roko dati, ko zgubijo, pa marsikdo te noče pogledati v oči… Hecno je tudi, ko si izmišljujejo razloge, zakaj so izgubili – ta je imel še včeraj vročino, drugi ima heksenšus, tretji je porezan (pa pokaže polcentimetrsko prasko, ki je praktično že zaceljena), v glavnem, vsi bi zmagali, če bi igrali katerikoli drug dan v življenju – vse prej, kot pa priznali, “jebiga, boljši sta”…

Seveda pa obstajajo tudi taki, ki ti iskreno privoščijo zmago, z veseljem čestitajo, in občudujejo razlike v načinu igre (zelo osnovna razdelitev bi bila, da so tipi “tehničarji”, ženske pa nepredvidljive).

hahaha…vem ja, k mali otroci, še hujš, ni da ni ka si ne zmisljo, kr enostavno ne more ženska bit boljša, pa če se ubiješ…men je to tko posrečeno gledat, res…kr dan ti polepša kak tak totalno namulen pogled 😀

Meni dan polepšajo prej nasmejani ljudje kot pa užaljenčki. Je pa res, da ko se nekdo preveč petelini in svoj ego raztegne daleč preko svojih zmogljivosti, je pa res užitek zabiti zmagoviti gol.

Za računalnikom me ne najdeš. Kadar pa nisem pred računalnikom… včasih sem precej modeliral, zadnje čase ga pa pokam :-)). Večino časa pa tako požre služba, pa hiša. Sem pa tudi blizu hribov doma, tako da… Aja, pa za varuško me velikokrat uporabljajo…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Berem knjige, meditiram…..

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Jaz sem pa najraje na svežem zraku: kolesarim, smučam, tečem, hodim v gore, no pa tudi berem rada (sploh poleti zunaj med drevjem, lepo v senčki).

Jst pa sekam drva…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Čudno vprašanje. Ali se sploh da kaj početi? Ali izven računalnika ter interneta sploh obstajata prostor in čas?

ti si pravi gozdni joža 😀 zdle na zimo maš poleg tega, da pridno skrbiš, da nikogar ne zebe, še sam rekreacijo…ka češ lepšga

ti si pravi gozdni joža 😀 zdle na zimo maš poleg tega, da pridno skrbiš, da nikogar ne zebe, še sam rekreacijo…ka češ lepšga[/quote]
Če bi kdo še zate skrbel, da bi ti bilo toplo, ne bi sedaj v postli čepela… 🙂
Tud ti bi rabla kakega drvarja, da ti mal digne tempeturo… 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pojma nimam, zato vas pa sprašujem….men je komp alfa in omega vsega…pa me je zanimal, če obstaja izven še kak drug svet…neki sm slišla zadnič, da naj bi folk baje tud dejansko komuniciru z ostalimi, ne sam virtualno…prav tko te ne zadane kap, če greš recimo za eno urco stran in za svojo dušo kej nardiš…pa preverjam, če to drži 😉

Ker nihče ne prizna: skozi okno opazujem sosedove, da imam potem kaj za opravljat z drugo sosedo. Ne zmanjka 🙂

ti si pravi gozdni joža 😀 zdle na zimo maš poleg tega, da pridno skrbiš, da nikogar ne zebe, še sam rekreacijo…ka češ lepšga[/quote]
Če bi kdo še zate skrbel, da bi ti bilo toplo, ne bi sedaj v postli čepela… 🙂
Tud ti bi rabla kakega drvarja, da ti mal digne tempeturo… :P[/quote]

mi kurmo na olje, tko da so tvoje skrbi čist odvečne 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close