Jutro žvauca, takle?
Takle, 26.12.2023 ob 15:21
Ne briga me kdo kle krade… Ne vem zakva sem vedno druga omenjena. Bi bila kdaj prva. Tko povedala sem.
-
Hahaha. A zdaj boste še mene dvojno vidli? Pa na zdravje. Nisem tolko pomembna, da bi blo to potrebno. Vrag bo vedel, kdaj je ta prava.
Drgač preveč kvakaš, pa kle..jst zihr napišem tle al pa tlekele, tud tuki, nikol pa kle.
A dj koki 3/4 ne razumeš, ostalo ti uide.. mene ne mot tk vsebina o pogrešanju, kt moja hitra replika na to in k skup prebereš je pč izpadlo hecno, k bi bla razočarana gospodinja?? a ni res hecno?? Povem pč da me ne bo, bv temo men odpret in pol pridejo raznorazne teorije ven takoj, predn uspem js reagirat.. smiselno ni? Še zmer mislim, da si ti za marsičem.. rt zmaguješ! ? ?
Takle, 26.12.2023 ob 15:34
-
Hahaha. A zdaj boste še mene dvojno vidli? Pa na zdravje. Nisem tolko pomembna, da bi blo to potrebno. Vrag bo vedel, kdaj je ta prava.
Drgač preveč kvakaš, pa kle..jst zihr napišem tle al pa tlekele, tud tuki, nikol pa kle.
Uf, sm ti lih hotla pisat, da si lh dokler nazaj ne pridem, pol pa ne več? ja pol pa nč?
CrazY FroG ?, 26.12.2023 ob 15:42
A dj koki 3/4 ne razumeš, ostalo ti uide.. mene ne mot tk vsebina o pogrešanju, kt moja hitra replika na to in k skup prebereš je pč izpadlo hecno, k bi bla razočarana gospodinja?? a ni res hecno?? Povem pč da me ne bo, bv temo men odpret in pol pridejo raznorazne teorije ven takoj, predn uspem js reagirat.. smiselno ni? Še zmer mislim, da si ti za marsičem.. rt zmaguješ! ? ?
Nisem bil pa nikoli sovražen do tebe in tudi hinavil ne bi tako. Nikoli ti ne bi podtikoval nekaj z Darwinom v zvezi. In res nikoli, NIKOLI ne bi pisal takšnih stvari o tvoji sestri kot jih je tista oseba, za katero se je že takoj videlo da ni trol Freda čeprav je jemalo njen vzdevek (tako kot je kradlo vzdevek Šnelci, saj je pisalo iste seksualne stvari pod Šnelčinim kot Fredinim vzdevkom.)
Kokoši nisi mi simpatičen, ampak še manj simpatičen je meni viharni drek. Jaz mislim, da on krade vzdevke in piše kar piše, to počne že dolgo. Vedno piše tudi anonimno. Tako izgleda kot, da ima veliko podporo. Njemu je vseeno za takle in žabico. Dela se, da nekaj komunicira, da ima pozornost in lepi svoje bedarije. Opravka imaš s pravim vragom.
Tako tako, konec šihta. Morda celo za letos, bomo videli.
Obsedeni beboti tudi v tej temi nabijajo. Meni je vseeno, trol bebo pacient, je trol bebo pacient. Pa naj bo to kura rozi, jebač, lula od cezarja, darmun ali kdo peti….enkrat ozmerjam kljuse, potem pa ignor.?☝️
Žvauca ima pa prav, da se mal odmakne. Preveč se je pustila in se šla razprav s temi pezdeki pod skritimi vzdevki. To ni smiselno, ker tak obsedeni psiho bebo nikoli ne neha.☝️
Takle, 26.12.2023 ob 16:45
Enkrat prva, nikol več druga.
Zame viharni ve, da nisem občutljiva in da me mon kot tak ne gane. Zato lahko še naprej vztrajaš in pišeš namest mene, sam povej kolk časa mi ni treba sem hodit. Pa če me boš primerno meni oponašalo, torej kure ne marava in ga ne komentiramo nikol, enako s sedanjim wolf in še neki. Da ne preverjam skoz, k imam še drug del tud. Delovni dopust.
Sam povem, 26.12.2023 ob 17:09
Takle ti si itak čudna in ne vem zakaj te kdo želi oponašati. Vse bolj čudna je tudi žabica. Se delata fini, ker ne govorita s kokoškotom. Norita pa za najhujšim debilom.
In? Je kak problem? Kokoši mi je pribit, kaj naj se delam hinavsko in ahham in ohham, kovidim njegove dolge umotvore?
Norim za kom, lepo te prosim nooo
Čudna pa sem. Evo, priznam. Ker sem tule gor. Tak, da se zamisli nad sabo. Ko si daješ opravka z menoj.
Sam povem, 26.12.2023 ob 16:05
Zgolj ta namig še. Žabica piše pol, glej komentar zgoraj. Viharni drek piše v temi o nimfomanki potem. Jaz verjamem, da komentar potem pogrešal ni njen in verjamem, da ti nisi pisal kot vulgarna Freda. Žabico si vedno branil in če je slepa, je kura ona.
Saj sem rekel, da vidim, da je VIHARNI eden od največjih trolov na MON-u, piše pod drugimi vzdevki, vidim ga pisati kot ženska. Se zgodi, da pije in potem ANONIMNO nekaj piše, potem pa se zmoti in pod regestriranim vzdevkom nadaljuje itd.
Nisem pa prepričan, če je on vse to pisal. Je še nekdo se mi zdi…
Jer naprimer FREDA ni vulgarna, je trol, toda vulgarnost in Freda se izključujeta. Še besede seks ne uporabi, ampak napiše “ljubiti se”.
Začuden pa sem, da drugi ne opazijo, ko se ji ukrade vzdevek.
Sva si veliko pisala s ŠNELCO prejšnji mesec in se je nekdo stalno vmešaval, kradel ŠNELCI vzdevek in pisal seksualne stvari pod njem, nato sem videl, da ga krade FREDI.
Mislim, da se gre v temu primeru za nekega AVTISTIČNEGA DEBILA. Verjetno je mislil, da tako nagaja VIHARNEMU, toda samo izgnal je trola(Fredo), ki je nagajal VIHARNEMU.
Samo treba je razumeti, da je debilček in avtističen. 🙂
Takle, 26.12.2023 ob 17:13
In? Je kak problem? Kokoši mi je pribit, kaj naj se delam hinavsko in ahham in ohham, kovidim njegove dolge umotvore?
Norim za kom, lepo te prosim nooo
Čudna pa sem. Evo, priznam. Ker sem tule gor. Tak, da se zamisli nad sabo. Ko si daješ opravka z menoj.
“Takle”,
pa kdo sploh si ti?
Ti sploh ne deluješ, kot resnična oseba, ki ima tu vzdevek in komentira. Ti deluješ, kot lik, ki se ga je spomnil nek bebec, ki je tako nesposoben, da tega lika ni znal niti izdelati in mu ustvariti psihološki profil, lastnosti…
Verjetno si samo “alter ego” od nekega drugega uporabnika, ki ga bolj poznamo pod drugim vzdevkom. Ki je nesposoben izdelati alter ego.
TI SI NAJBOLJ BREZOSEBNO BITJE TU GOR. Tebe se sploh ne opazi. Človek samo pomisli; ” kdo jebemti je takle?”
TI SI KR NEKI.
Sploh mi ni jasno zakaj bi si sploh kdo pisal s teboj. In kot vidim veliko odziva nimaš in ti ljudje večinoma ne odgovarjajo.
Zate “CrazY FroG” pa še enkrat to:
Kokoši anonimno, 26.12.2023 ob 15:56
Nisem bil pa nikoli sovražen do tebe in tudi hinavil ne bi tako. Nikoli ti ne bi podtikoval nekaj z Darwinom v zvezi. In res nikoli, NIKOLI ne bi pisal takšnih stvari o tvoji sestri kot jih je tista oseba, za katero se je že takoj videlo da ni trol Freda čeprav je jemalo njen vzdevek (tako kot je kradlo vzdevek Šnelci, saj je pisalo iste seksualne stvari pod Šnelčinim kot Fredinim vzdevkom.)
Forum je zaprt za komentiranje.