Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Julčk Cesarjev, si se že ti kaj menil?

Julčk Cesarjev, si se že ti kaj menil?

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 19.08.2025 ob 21:38

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 21:33

crazyfrog, 19.08.2025 ob 21:17

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 21:12

crazyfrog, 19.08.2025 ob 20:18

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 20:07

moj poklon tebi cf…babylon zoo…Spaceman

Hvala?

Men je pa tole v predolge vrgl

..https://youtu.be/y7FcW3giyYM?si=3p9VGc7AN31R9a5p..a to kaj pomeni?

igorrr

……rusija te klice hehe

Ja to lh pa res sam teb na um pade. Js še vseeno ne vem kaj ste meli za eno debato.

tk…sam men pade kaj takega na misel….nezaposlena glava je hudičevo igrišče….aubrege in chris rea…

To nas strašijo, da je tak hudičevo igrišče. Saj veš, da je pascal pravil, da je največja nezmožnost človeka, da ne zna bit v tišini sam, brezciljno, da skoz beži od sebe, hiti kaj delat. Fajn komad.

vsekakor drzi, verjetno je to iz Misli, kak trtjj razdelek, o nujnosti stave?ze dolgo nisem bral Pascala…najbolj me pritegne 2 razdelek…beda človeka brez Boga in tretji o nujnosti stave….tell me there is heaven…tud chris rea..

modrivrag, 19.08.2025 ob 21:41

Na, pedofilskega gravža čureka cesarjevega spet oreng suče…..pa saj, starejša kot bo ta nebodigatreba gnusoba in nesnaga, slabši bo.

redki so ljudje ki mi dopizdijo….dobro, tehnicno ti nisi clovk, pa naj bo….pisi risi kar hoces tole je zadnji odgovor zate…dovolj bo fuck off bumbar….pa mati zupanjo pozdravi …hehe

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 21:57

vsekakor drzi, verjetno je to iz Misli, kak trtjj razdelek, o nujnosti stave?ze dolgo nisem bral Pascala…najbolj me pritegne 2 razdelek…beda človeka brez Boga in tretji o nujnosti stave….tell me there is heaven…tud chris rea..

Ti si mi lani predlagal to za branje. Mislim, da morm še 1x prebrat. Mam vse pobrkljano, tok enega vedenja in novih pogledov je v njej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close