Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Julčk Cesarjev, si se že ti kaj menil?

Julčk Cesarjev, si se že ti kaj menil?

Z Martinom Strelom ali pa vsaj Gorcem? Martin Strel je edini Slovenec dobrodošel v Rusiji. Kako misliš ti Julča it v Rusijo?

IMG 20250819 033453

Ta strel je čudn. tip mi je skoz dolival vino in mi bluzu o bajti nvem kje v ameriki pa se hvalu, da je poln keša. Torej js sm bla rosno polnoletna,on pa ne rosno mlad, mam foto dokaz??? kakorkoli izkupiček je biu ta, da sm ga polila in šla z mlajšim. Lepa zgodbica ha.

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 19.08.2025 ob 15:48

Ta strel je čudn. tip mi je skoz dolival vino in mi bluzu o bajti nvem kje v ameriki pa se hvalu, da je poln keša. Torej js sm bla rosno polnoletna,on pa ne rosno mlad, mam foto dokaz??? kakorkoli izkupiček je biu ta, da sm ga polila in šla z mlajšim. Lepa zgodbica ha.

Dober je. Žleht pa kljub temu ni, se pa oreng nasmeješ kake poka. To je slovenski Chuck Norris.☝️?

modrivrag, 19.08.2025 ob 15:52

Dober je. Žleht pa kljub temu ni, se pa oreng nasmeješ kake poka. To je slovenski Chuck Norris.☝️?

Men je pa dolgočasen, ko sto mater…verjetno sem že preveč zgodbic slišal.

lloyd, 19.08.2025 ob 15:57

Men je pa dolgočasen, ko sto mater…verjetno sem že preveč zgodbic slišal.

A obstaja kaj,kar te ne zdolgočasi.. mon?

crazyfrog, 19.08.2025 ob 16:04

A obstaja kaj,kar te ne zdolgočasi.. mon?

Ja. Odkrit pogovor z žensko. Ne z vsako, in ne o vsem, se pa najdejo. Reciva takole, bolj je zanimiv povprečen pogovor s povprečno žensko, kot pa s povprečnim dedcem. Z nadpovprečno pa sploh.  Je pa res da mam velik prakse s poslušanjem.

modrivrag, 19.08.2025 ob 15:41

Z Martinom Strelom ali pa vsaj Gorcem? Martin Strel je edini Slovenec dobrodošel v Rusiji. Kako misliš ti Julča it v Rusijo?

IMG 20250819 033453

kk le…strel bo žabo podkoval, gorec jo bo osedlal jaz pa na njej odjezdil v rusijo….tak je plan…ti pa gres zraven kot oproda….si pozabil?

lloyd, 19.08.2025 ob 16:42

Ja. Odkrit pogovor z žensko. Ne z vsako, in ne o vsem, se pa najdejo. Reciva takole, bolj je zanimiv povprečen pogovor s povprečno žensko, kot pa s povprečnim dedcem. Z nadpovprečno pa sploh.  Je pa res da mam velik prakse s poslušanjem.

Saj nvem a mi je ta tvoja želja skromna, al zahtevna haha.. Uglavnem velik sreče.

Đuli nič ne bo z jezdenjem na men. To pa ni moja praksa. Tut strepona nimam? malo si pobrkljal pojme. Lh pa navijam, ko boš to počel z gorcem. Tut po masi bo zih bolj izenačeno?

crazyfrog, 19.08.2025 ob 17:47

Saj nvem a mi je ta tvoja želja skromna, al zahtevna haha.. Uglavnem velik sreče.

Đuli nič ne bo z jezdenjem na men. To pa ni moja praksa. Tut strepona nimam? malo si pobrkljal pojme. Lh pa navijam, ko boš to počel z gorcem. Tut po masi bo zih bolj izenačeno?

glede na tvoj zapis si ti pobrkljala pojme bi rekel….modropolarni debil sprasuje kako bom sel v rusijo pa sem mu zgolj osvezil spomin na njegovo idejo….zdaj al se dela butastega ker se tebe boji al.pa je butast in ti je pozabil povedat….se bosta ze zmenla hehe

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 18:28

glede na tvoj zapis si ti pobrkljala pojme bi rekel….modropolarni debil sprasuje kako bom sel v rusijo pa sem mu zgolj osvezil spomin na njegovo idejo….zdaj al se dela butastega ker se tebe boji al.pa je butast in ti je pozabil povedat….se bosta ze zmenla hehe

Ja pa daj mi ti povej, modri mi tk ne zaupa čist. Kaj ste meli, seveda pobrkljam kako naj js vem?!

crazyfrog, 19.08.2025 ob 18:37

Ja pa daj mi ti povej, modri mi tk ne zaupa čist. Kaj ste meli, seveda pobrkljam kako naj js vem?!

nic nismo mel…ideja je bila od modrega debila ki je zagotavljal da si ti vse pozegnala….se ti globoko opravicujem da smo kovali plane brez tebe….brez tebe tud mene ta pot ne zanima…se enkrat globoko opravicilo

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 18:50

nic nismo mel…ideja je bila od modrega debila ki je zagotavljal da si ti vse pozegnala….se ti globoko opravicujem da smo kovali plane brez tebe….brez tebe tud mene ta pot ne zanima…se enkrat globoko opravicilo

Vseeno je čudno, da si pristal na to, da bi ti mene jezdu? kakor koli izlet odpade?

crazyfrog, 19.08.2025 ob 19:26

Vseeno je čudno, da si pristal na to, da bi ti mene jezdu? kakor koli izlet odpade?

od nekdaj sem bil naiven in verjel ljudem na besedo…absolutno odpade ipak si ti….high society girl…laid back hehe

moj poklon tebi cf…babylon zoo…Spaceman

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 20:07

moj poklon tebi cf…babylon zoo…Spaceman

Hvala?

Men je pa tole v predolge vrgl

..https://youtu.be/y7FcW3giyYM?si=3p9VGc7AN31R9a5p..a to kaj pomeni?

crazyfrog, 19.08.2025 ob 20:18

Hvala?

Men je pa tole v predolge vrgl

..https://youtu.be/y7FcW3giyYM?si=3p9VGc7AN31R9a5p..a to kaj pomeni?

igorrr

……rusija te klice hehe

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 21:12

igorrr

……rusija te klice hehe

Ja to lh pa res sam teb na um pade. Js še vseeno ne vem kaj ste meli za eno debato.

Julček bo Mislinjo preplaval. Na drugi strani pa ga bodo namesto Putina sprejele putke z vsemi častmi kokodakanja, ki gredo staremu, oskubljenemu petelinu.  😀

Čurek cesarjev pedofil pederajs bo prej crknil, kot mu bo omogočeno it iskat fotra na Kavkaz in polbrate. Bi mene poslušal in se obrnil na Martina Strela, bi mu možakar morda zrihtal enosmerno vozovnico.☝️

modrivrag, 19.08.2025 ob 21:22

Čurek cesarjev pedofil pederajs bo prej crknil, kot mu bo omogočeno it iskat fotra na Kavkaz in polbrate. Bi mene poslušal in se obrnil na Martina Strela, bi mu možakar morda zrihtal enosmerno vozovnico.☝️

tebe poslušal?tebe ne poslusa sin, ne poslusa te “pošterjeva hci”,, ni te poslusala bivsa zwna, drugac se ne bi fukljala okol kot brezsramna oslica, ne poslusa te niti sosedov pes …je treba kaj dodati jebeni zabiti serator?glede na to da si ti osebno nna monu objavljal gole slike “svoje hcere” se tocno vidi tvoja pedofilska naagnjenja….se kaj?hehe

crazyfrog, 19.08.2025 ob 21:17

Ja to lh pa res sam teb na um pade. Js še vseeno ne vem kaj ste meli za eno debato.

tk…sam men pade kaj takega na misel….nezaposlena glava je hudičevo igrišče….aubrege in chris rea…

matias, 19.08.2025 ob 21:19

Julček bo Mislinjo preplaval. Na drugi strani pa ga bodo namesto Putina sprejele putke z vsemi častmi kokodakanja, ki gredo staremu, oskubljenemu petelinu.  😀

a mostov nimate pri vas na ptuju?cez mislinjo jih je polno hehe

Julij Cezar, 19.08.2025 ob 21:33

tk…sam men pade kaj takega na misel….nezaposlena glava je hudičevo igrišče….aubrege in chris rea…

To nas strašijo, da je tak hudičevo igrišče. Saj veš, da je pascal pravil, da je največja nezmožnost človeka, da ne zna bit v tišini sam, brezciljno, da skoz beži od sebe, hiti kaj delat. Fajn komad.

ta gorec in strel sta obadva motena v glavo in sta obadva zrela za psihiatrično zdravljenje od alkohola . tukaj pa slovenci pokažete kateri jih hvalisate kakšen iq imamo slovenci in koliko jih je totalno zaostalih v glavi.. 2 pijanca ko sanjata o vsem.. jah sanjati žal ni prepovedano drugo pa je realnost..pijančka se vama čas odšteva prej ko vama začnejo jetrce žvižgat od vsega popitega alkohola

Na, pedofilskega gravža čureka cesarjevega spet oreng suče…..pa saj, starejša kot bo ta nebodigatreba gnusoba in nesnaga, slabši bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close