Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Judje in njihov način življenja

Judje in njihov način življenja

Kot sem zasledila je njena mati Slovenka, njen oče pa Jud iz BiH.
[/quote]

Mislim, da je sama povedala, da je tako. Ata je Žid iz Bosne, ja. Mama ni Židinja.

Mislim, da je sama povedala, da je tako. Ata je Žid iz Bosne, ja. Mama ni Židinja.
[/quote]
Kako si pa ti naivn človk ,pa to ne moreš verjet phahahahahaha
Ja, ja Žid iz Bosne.
V Bosni sploh ni Židov nikol blo. Laže se.

[/quote]

Vera se pri judih deduje po mami.

Ja, ja Žid iz Bosne.
[/quote]
Ne, kje pa. S tvojim shizofrenicnim sovrastvom gres predalec. Prav, da te zanima kdo si, kaj si, samo ne nasedaj teoretikom zarote, ker imajo samo oni koristi, ti si pa polno sovrastva. Nasedel si jim, kar si sirok in dolg.

Ja, ja Žid iz Bosne.
[/quote]
kaj mora pa s tabo vse bit narobe…

https://bs.wikipedia.org/wiki/Jevreji_u_Bosni_i_Hercegovini

Ja, ja Žid iz Bosne.
[/quote]

V Bosni je bilo v starih časih ogromno Židov! In to Sefardi, ki so prišli s španskega področja. Nekateri ste razgledano še malo manj kot kamele v puščavi, zato bi bilo bolje, da bi se zabrskali v zemljo, namesto da pišete nebuloze in idiotizme.

Ja, ja Žid iz Bosne.
[/quote]

Malo v branje; zdi se mi, da ne boš imela težav z jezikom.

Vera se pri judih deduje po mami.
[/quote]

To drži, judovstvo se deduje po mami. Ampak jaz Grdi resnici vseeno ne zamerim, če se ima za “pol-judinjo”:)) Vsekakor ve dosti več o judovskih običajih kot povprečen predsodkarski zarukanec z MON-a.

kaj mora pa s tabo vse bit narobe…

[/quote]
Ma to so sionisti priredili wiki po svoje. 😂

Ja, ja Žid iz Bosne.
[/quote]

To lahko potrdimo tudi ostali, še ni dolgo, kar je sama Grda tako tu objavila.
Smo ji pa takrat tudi pojasnili nekaj resnic v zvezi z judi in RKC, Vatikanom in njihovo pravo povezavo, namreč, da Vatikanu upravljajo z njihovim nakradenim denarjem, sami pa imajo zato določene bonitete.
Najlažje je zatiskati ušesa pred resnico.
Sicer pa kar poglejmo, čigav pohlep po ozemlju Ukrajine in politiki proti Ukrajincem, je v resnici. Še večji po ozemlju celotne Arabije, ter posledice le tega.

Resnično zanimivo je, da o beguncih iz Ukrajine v našem javnem tisku in nevladnih organizacijah ni bilo niti besede. Nobene v Nemčiji.
Vzeli so jih, čez milijon, Poljaki.

Ko so pa zmanipulirali Arabce in Afričane, so se pa lahko brez papirjev, povsem nezakonito, usuli čez vse meje, sploh naše.
Seveda, našega revolta, ni pričakoval nihče. Oblastniki mislijo, da je v Sloveniji samo en Šiško, pa so se zmotili!
Čas je, da spoznajo, da smo jih že davno spregledali, oboje, ter njihovo farso levih in desnih.

Ni problem v vernikih, pač pa v nespoštovanju ljudi in države, ki jim daje mir in streho nad glavo, ter teptanju naše kulture.

To drži, judovstvo se deduje po mami. Ampak jaz Grdi resnici vseeno ne zamerim, če se ima za “pol-judinjo”:)) Vsekakor ve dosti več o judovskih običajih kot povprečen predsodkarski zarukanec z MON-a.
[/quote]
Že mogoče, toda v tej temi je pokazala samo svojo spodobnost pljuvanja.

To lahko potrdimo tudi ostali, še ni dolgo, kar je sama Grda tako tu objavila.
Smo ji pa takrat tudi pojasnili nekaj resnic v zvezi z judi in RKC, Vatikanom in njihovo pravo povezavo, namreč, da Vatikanu upravljajo z njihovim nakradenim denarjem, sami pa imajo zato določene bonitete.
Najlažje je zatiskati ušesa pred resnico.
Sicer pa kar poglejmo, čigav pohlep po ozemlju Ukrajine in politiki proti Ukrajincem, je v resnici. Še večji po ozemlju celotne Arabije, ter posledice le tega.

Resnično zanimivo je, da o beguncih iz Ukrajine v našem javnem tisku in nevladnih organizacijah ni bilo niti besede. Nobene v Nemčiji.
Vzeli so jih, čez milijon, Poljaki.

Ko so pa zmanipulirali Arabce in Afričane, so se pa lahko brez papirjev, povsem nezakonito, usuli čez vse meje, sploh naše.
Seveda, našega revolta, ni pričakoval nihče. Oblastniki mislijo, da je v Sloveniji samo en Šiško, pa so se zmotili!
Čas je, da spoznajo, da smo jih že davno spregledali, oboje, ter njihovo farso levih in desnih.

Ni problem v vernikih, pač pa v nespoštovanju ljudi in države, ki jim daje mir in streho nad glavo, ter teptanju naše kulture.
[/quote]
In kaj imajo ljudje, ni vazno verstvo s tem. Kaj pa imam jaz, ti, ona kaj s tem. Ta vladarje se itak ve ze dolgo, da ne opravljajo vec, svoje naloge. Njim pisi, ne nam. Mi nimamo nic s tem.

In kaj imajo ljudje, ni vazno verstvo s tem. Kaj pa imam jaz, ti, ona kaj s tem. Ta vladarje se itak ve ze dolgo, da ne opravljajo vec, svoje naloge. Njim pisi, ne nam. Mi nimamo nic s tem.
[/quote]

Ne znaš brat ali nočeš?
Vseeno, naša politika, enako kot naša kultura, je naša stvar. Ne stvar onih v USA!
In njihove napake se tičejo vseh nas. Ker jih vsi občutimo in jih tudi vsi plačujemo.
Tudi politiko, ki je spustila Vatikan v našo državo!

Če nisi iz Slovenije, te pač ne briga. Če si, si izdajalka, enako, kot vsi politiki, oblastniki.
Bo sedaj šlo?

Jasno pa je zapisan moj zapis, da verniki nimajo nič pri tem. Naj dodam le, dokler so pošteni in niso v politiki in v javnih službah, na javnih položajih, delajo v dobro vsej skupnosti!
Bolje se izogibaj resnim debatam.

metoda ima dovolj veliko število preizkušenih “anketirancev”

recimo zgodbica ene male švicarske hotelirke.

je dobila skupino židovskih gostov. bila je toliko prijazna, da jim je dovolila uporabo kuhinjskih hladilnikov, da so ja imeli možnost da svojo košer hrano shranjujejo v skladu s tem, kako jim je Abraham pred 5 tisoč leti naročil.

prosila jih je, da v do hladilnikov dostopajo samo v določenih urah.
poleg tega se je kup gostov pritožilo, da se hodijo v bazen kopat neumiti.

zato jim je hotelirka napisala sporočilo
dragi judovski gostje, prosim, da se umijete preden dostopate do bazena

in

dragi judovski gostje, dostop do hladilnikov v zgradbi je možen med temi in temi urami

nastal je mednarodni škandal, izraelski zunanji minister je zahteval formalno opravičilo in da zaprejo hotel zaradi sovražnega odnosa do gostov.
na koncu so jih sterali iz bookinga.

krasni gostje, nimaš kaj.
[/quote]

Najhujši najslabši gostje. Lahko potrdim.
Kradejo, uničujejo, svinjarijo tako pustijo…skoz neke prošnje za neke usluge, cenkajo se itak v naprej. Nič jim ni prav.
Podn…. še kitajci so boljši

Ne znaš brat ali nočeš?
Vseeno, naša politika, enako kot naša kultura, je naša stvar. Ne stvar onih v USA!
In njihove napake se tičejo vseh nas. Ker jih vsi občutimo in jih tudi vsi plačujemo.
Tudi politiko, ki je spustila Vatikan v našo državo!

Če nisi iz Slovenije, te pač ne briga. Če si, si izdajalka, enako, kot vsi politiki, oblastniki.
Bo sedaj šlo?

Jasno pa je zapisan moj zapis, da verniki nimajo nič pri tem. Naj dodam le, dokler so pošteni in niso v politiki in v javnih službah, na javnih položajih, delajo v dobro vsej skupnosti!
Bolje se izogibaj resnim debatam.
[/quote]
Mi nimamo nic s tem. Politika ima svojo pot, naj jo ima. Ko ji kdo naseda ni izdajalec. Izdajalci so v politiki in dobro vedo, kaj delajo.

Mi nimamo nic s tem. Politika ima svojo pot, naj jo ima. Ko ji kdo naseda ni izdajalec. Izdajalci so v politiki in dobro vedo, kaj delajo.
[/quote]

Res misliš? Da se boš izmazala? Saj še pravopisa ne znaš, verjetno še maternega jezika ne, slovenski je zate tuj. Ne izgovarjaj se na tipkovnico, t in d sta preveč narazen… Ja, te utruja, verjamem. Zate pretežek zalogaj.

Ja, ja Žid iz Bosne.
[/quote]

Ti glupson neuki
Ti boš men govoru kdo in kaj je moj tata. Moj tata je bosanski Jud in umrl bo Jud . Rad ima svojo Bosno čeprav v njej ne živi že desetletja. Tudi jaz imam rada Bosno cisto tako kot Slovenijo. Jaz sem ponosna na svoje korenine in se nimam česa sramovati in na kraj pameti mi ne pade da bi zatajila moje Jude samo zato da bi me razni zidomrsci lepše gledali mA jebejo naj se. A če bi rekla da je tata švabo bi ti blo bol všeč. . Ves kaj pač ni, je samo povprečen jud iz bosne in minili so časi ko je bilo treba skrivati židovske korenine kot kača noge. Jaz povem in komur ni prav naj se Tera v tri materine matere taki smradi mi ne trebaju
Če kje so ravno v Bosni živeli in to v velikem številu. Sarajevo je bilo mesto mojega otroštva pri moji judovski noni ,pol je pa tako vojna vse uničila in zaboli me ružica ti verjameš ali ne

Res misliš? Da se boš izmazala? Saj še pravopisa ne znaš, verjetno še maternega jezika ne, slovenski je zate tuj. Ne izgovarjaj se na tipkovnico, t in d sta preveč narazen… Ja, te utruja, verjamem. Zate pretežek zalogaj.
[/quote]
Pac ne znam dobro pisati. vedno povem, svoje mnenje, da si shizofrenik oziroma si postal od kar betes teorije in jih vzames za sveto resnico. In ljudi zmerjad z izdajalci se jim posmehujes. Fuj.

Ti glupson neuki
Ti boš men govoru kdo in kaj je moj tata. Moj tata je bosanski Jud in umrl bo Jud . Rad ima svojo Bosno čeprav v njej ne živi že desetletja. Tudi jaz imam rada Bosno cisto tako kot Slovenijo. Jaz sem ponosna na svoje korenine in se nimam česa sramovati in na kraj pameti mi ne pade da bi zatajila moje Jude samo zato da bi me razni zidomrsci lepše gledali mA jebejo naj se. A če bi rekla da je tata švabo bi ti blo bol všeč. . Ves kaj pač ni, je samo povprečen jud iz bosne in minili so časi ko je bilo treba skrivati židovske korenine kot kača noge. Jaz povem in komur ni prav naj se Tera v tri materine matere taki smradi mi ne trebaju
Če kje so ravno v Bosni živeli in to v velikem številu. Sarajevo je bilo mesto mojega otroštva pri moji judovski noni ,pol je pa tako vojna vse uničila in zaboli me ružica ti verjameš ali ne
[/quote]

Ce ti je tata Jud. Pa si ti potem tudi.
Kaj ne gre to verstvo po ocetu.

Moja sestricna je Muslimanka v Bosni.
Njena mama, moja teta je Rimokatolik, njen tata je Muslič in tudi ona je Muslič.

V BiH je polno Judov.

Imajo visok IQ, nikomur se ne podrejajo in se ne pustijo izkoriščati.

Njena mama, moja teta je Rimokatolik, njen tata je Muslič in tudi ona je Muslič.

V BiH je polno Judov.
[/quote]
ne, ker se judovstvo deduje po materini strani.
zato ona ni judinja.

ne, ker se judovstvo deduje po materini strani.
zato ona ni judinja.
[/quote]

Zanimivo.
Hvala.

V BiH je polno Judov.
[/quote]
Jud si po materi. Muslimani imajo malo drugace Pri njih si musliman po očetu.
Moja mati je Slovenka no bila je zdaj je Judinja saj se je spreobrnila v judovstvo in živi tako (Bogi tata haha poklicem jaz njega : živjo tata kako si.? On : mA nikako od kad mi je žena jevrejka haha in ona se že dere nanj..to pomeni da ga strogira,ker on ti je bolj na easy)
Jaz sem pa jaz in umrla bom kot jaz in živim po svoje. Sem pa prilagodljiva in me ne moti nihče dokler je ok. Imam slovenske in židovske navade od obojega sem pobrala najboljše 🙂
Ja bosanski židi so the Best.. Sori slovenski brez zamere 🙂

Grda kot vem je pa tvoj mož katolik. To ste zanimivi. 🙂

Ne poznam judovske vere in kulture vem samo, da je v Ljubljani judovska skupnost. Da ob sobotah ne delajo, da jedo kosher, pa da imajo zelo veliko denarja in so škrti- to sem videla v Boratu. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close