Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Judje in njihov način življenja

Judje in njihov način življenja

Judov je malo in obrezovanje tičev so, če se obrezujejo prevzeli od večinskega muslimanskega prebivalstva, ki jih obkroža!
[/quote]

Nič niso Židje prevzeli od musličev, ker so bili Židje že zdavnaj pred musliči tam. Judovstvo je na tistem področju najstarejša religija, šele kasneje je prišlo krščanstvo in še kasneje od krščanstva islam! Nekaterim ne bi škodil kakšen razred osnovne šole…

izgini že enkrat…za vedno.
[/quote]

Kdo si ti,da boš druge podil/a?

Jaz nisem Judinja (pa bi rada bila), meni so zanimivi, drugačni,imajo super smisel za humor, večinoma so zelo razgledani, njihove navade in običaji so mi všeč. In ta mistika…..
Odpadniki, idioti in fundamentalisti so pa v vseh verstvih in med ateisti prisotni.

Judov je malo in obrezovanje tičev so, če se obrezujejo prevzeli od večinskega muslimanskega prebivalstva, ki jih obkroža!
[/quote]bog je abrahamu to zapoved dal, mualimani so vzeli vero malo od judov, malo od kristusa. Saj je najmlajsa religija od teh dveh. Musliimani so nastali tisocletja kasneje….

Toliko kot ti. Iz tebe prav seka superiornost proti vsem ki niso kot ti
[/quote]

Nič mi ne seka, samo vprašanje sem postavil. In tudi dobil odgovor, čeprav direktno ne upaš povedati, kljub temu, da se v vseh temah hvališ, kako si direktna.

Ti bi bil pa odličen za paznika v naci lagerju. Bi že tem umazanim Židom pokazal kam spadajo, ane???
[/quote]

To je povsem tvoja izmišljotina, precej kruta, moram rečt.
Govril sem o svojih izkušnjah.

Nič mi ne seka, samo vprašanje sem postavil. In tudi dobil odgovor, čeprav direktno ne upaš povedati, kljub temu, da se v vseh temah hvališ, kako si direktna.
[/quote]

Kaj imaš proti zidom a ti je ker od zidov kej naredi.? Pa tud če bi ti ne pomen da so ti vsi
Razčisti s svojo bolno glavo
Vame skačeš ko podivjano pseto (kar tudi si)
Če imaš ti kompleks superiornosti nad drugimi ne tega vsem po vrsti pripisovat
Bolj direktno ti ne morem povedat stoko nedokazna

[/quote]
oni so blodili po evropi in se obrezovali, ko je mohamed še skakal svojemu očetu iz ene jajce v drugo.

[/quote] saj ti je povedala. Kaj se delas nedolznega, ker si dalec od tega. Kaj ti bo pisala, ce se ji bos posmehoval. Kot se ji ze.

Kaj imaš proti zidom a ti je ker od zidov kej naredi.? Pa tud če bi ti ne pomen da so ti vsi
Razčisti s svojo bolno glavo
Vame skačeš ko podivjano pseto (kar tudi si)
Če imaš ti kompleks superiornosti nad drugimi ne tega vsem po vrsti pripisovat
Bolj direktno ti ne morem povedat stoko nedokazna
[/quote]

KOMU TI PODIVJANO PSETO????????????????????

To je povsem tvoja izmišljotina, precej kruta, moram rečt.
Govril sem o svojih izkušnjah.
[/quote]

Na podlagi obnašanja nekaj gostov, trdiš, da so vsi Judje neolikani samovšečneži, ki se imajo za boljše od drugih?

KOMU TI PODIVJANO PSETO????????????????????
[/quote]
Tebi krmčino tebi
Ne da si samo pseto ti si tud krmak in to un ki so ga na debelo hranili s sovrastvom
Mene si najdu zajebavat

Na podlagi obnašanja nekaj gostov, trdiš, da so vsi Judje neolikani samovšečneži, ki se imajo za boljše od drugih?
[/quote]
no, jaz sem o takih izkušnjah slišala pritoževanje ogromno turističnih delavcev…

Grde resnice ne marate samo zato, ker ne dovoli, da se pišejo zlonamerne laži o Judih.
S svojim prezirom do Judov greste resnično predaleč!
Sem imela letos priložnost v Grčiji spoznati kar nekaj Judov iz Izraela in prav vsi so bili prijazni, če si bil ti prijazen do njih. Družili smo se in zabavali skupaj.

no, jaz sem o takih izkušnjah slišala pritoževanje ogromno turističnih delavcev…
[/quote]

Torej tudi ti sklepaš, da so vsi Judje enaki, zato, ker se je nekaj turističnih delavcev pritožilo čeznje?
Judov je manj kot 15 000 000 na svetu. Vaši delavci in uporabnik kaaaaaaaj so jih videli recimo 500 – 1000 (pretirano zaokroženo navzgor) in po tem sklepate, da se imajo vsi za super nadljudi?
Nenavadna metoda sklepanja.

Tebi krmčino tebi
Ne da si samo pseto ti si tud krmak in to un ki so ga na debelo hranili s sovrastvom
Mene si najdu zajebavat
[/quote]

Grda resnica, nikar ne pusti, da ti butlji kravžljajo živce. Nekateri so budale in si pač ne morejo pomagat. Ti si že ena fejst ženska:))) Naj te kritike ne ganejo. Nekateri bučmani so polni predsodkov in jim hodijo po glavi same teorije zarot.

Lepo se imej:)) Shalom!

Torej tudi ti sklepaš, da so vsi Judje enaki, zato, ker se je nekaj turističnih delavcev pritožilo čeznje?
Judov je manj kot 15 000 000 na svetu. Vaši delavci in uporabnik kaaaaaaaj so jih videli recimo 500 – 1000 (pretirano zaokroženo navzgor) in po tem sklepate, da se imajo vsi za super nadljudi?
Nenavadna metoda sklepanja.
[/quote]
metoda ima dovolj veliko število preizkušenih “anketirancev”

recimo zgodbica ene male švicarske hotelirke.

je dobila skupino židovskih gostov. bila je toliko prijazna, da jim je dovolila uporabo kuhinjskih hladilnikov, da so ja imeli možnost da svojo košer hrano shranjujejo v skladu s tem, kako jim je Abraham pred 5 tisoč leti naročil.

prosila jih je, da v do hladilnikov dostopajo samo v določenih urah.
poleg tega se je kup gostov pritožilo, da se hodijo v bazen kopat neumiti.

zato jim je hotelirka napisala sporočilo
dragi judovski gostje, prosim, da se umijete preden dostopate do bazena

in

dragi judovski gostje, dostop do hladilnikov v zgradbi je možen med temi in temi urami

nastal je mednarodni škandal, izraelski zunanji minister je zahteval formalno opravičilo in da zaprejo hotel zaradi sovražnega odnosa do gostov.
na koncu so jih sterali iz bookinga.

krasni gostje, nimaš kaj.

Grda resnica je lih tolk Judinja, kot ste ostali.
Spada pa to k njenem fake “profilu”, poleg vsega, kar je že naložila. Zato tudi ne zna odgovoriti na konkretna vprašanja.
Noben Jud se ne bo izpostavljal niti ne bo po forumih razglašal svoje vere tako, da bo zmerjal druge.

metoda ima dovolj veliko število preizkušenih “anketirancev”

recimo zgodbica ene male švicarske hotelirke.

je dobila skupino židovskih gostov. bila je toliko prijazna, da jim je dovolila uporabo kuhinjskih hladilnikov, da so ja imeli možnost da svojo košer hrano shranjujejo v skladu s tem, kako jim je Abraham pred 5 tisoč leti naročil.

prosila jih je, da v do hladilnikov dostopajo samo v določenih urah.
poleg tega se je kup gostov pritožilo, da se hodijo v bazen kopat neumiti.

zato jim je hotelirka napisala sporočilo
dragi judovski gostje, prosim, da se umijete preden dostopate do bazena

in

dragi judovski gostje, dostop do hladilnikov v zgradbi je možen med temi in temi urami

nastal je mednarodni škandal, izraelski zunanji minister je zahteval formalno opravičilo in da zaprejo hotel zaradi sovražnega odnosa do gostov.
na koncu so jih sterali iz bookinga.

krasni gostje, nimaš kaj.
[/quote]

Posplošuješ še naprej, kar daj, ti si prepričana, da so slabi, tudi prav. Mene ne boš prepričala. Tole tvoje pisanje mi pove več o tebi kot o Judih.

Ona ni Judinja po obeh starših, samo po enemu (mogoče očetu?).

Ona ni Judinja po obeh starših, samo po enemu (mogoče očetu?).
[/quote]

kar misli si….. 🙂

Posplošuješ še naprej, kar daj, ti si prepričana, da so slabi, tudi prav. Mene ne boš prepričala. Tole tvoje pisanje mi pove več o tebi kot o Judih.
[/quote]

Ali ne vidiš, da provocira? najbrž piše kakšen sendvičarski svečkar, oni radi napihujejo provokativne zgodbe, če jih ni, si pa že kakšno izmislijo.
Druga “resnica” nestrpnežev je, da so Judje tisti, ki služijo na račun drugih, živijo v klanih, grabijo denar kot mafija, izkoriščajo druge, so umazani, pretkani, lažnivi….

[/quote]
kdo pa pravi, da te prepričujem…

Ona je že zelo veliko povedala o judovstvu in to stvari, ki jih nejud ne pozna. Verjetno vas ima počasi dovolj, saj samo provocirate!
Če bi brali njene zapise bi spoznali, da se zelo dobro spozna na zgodbe iz stare zaveze. Nihče od vas ji ni do kolen v tem znanju.
Jaz jo zelo rada preberem, ker se vedno nekaj novega naučim!

kar misli si….. 🙂
[/quote]
Kot sem zasledila je njena mati Slovenka, njen oče pa Jud iz BiH.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close