Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst Ddarwin sem se cepil proti covid

Jst Ddarwin sem se cepil proti covid

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin945, 10.09.2021 ob 21:09

Vidm da me pogrešajo nekateri ja. Uf moje slike. Jah če hočete nekateri se mord lahko zmenimo za kako ceno, pa si kako natisnete za 1000 eur. Teh tisoč eur je sedaj kar nek standard postal v tej držav kot se kaže.

Nosnice. Ne vem, mogoče sm pa dihal skoz eno bl skoz drugo manj. Kaj pa ti, kako je s tvojo facno simetrijo in ostalo telesno? Obesite mal gor svoje slike če ste upali moje.

Kakšne otroške primitivne igrice. Nima kaj pametnega povedati potem se pa na nek videz naslanja. Ja ne vem, mogoče nisem kaj preveč fotogeničen sploh če se sam posnamem. Ampak do sedaj ni še nikogar motilo glede tega kaj preveč nameni, razen tistih, ki sami sebe ne upajo javno pokazati. Hm …bolnca forumska pa taka

A da bi? Sem ze prej hotel. Res. Eto. Ak budete pridni videt cete glansica. Ide slika. Jel posteno?

Neko, 10.09.2021 ob 21:19

A da bi? Sem ze prej hotel. Res. Eto. Ak budete pridni videt cete glansica. Ide slika. Jel posteno?

Še prejšnje niste pobrisal iz foruma.

Poniževanje in blatenje preko neta se lahko obrestuje. Zapomni si da palica ima dva konca.

Ko je prozivo tamo u onoj temi “hcerka ima juznjaka” al kaj je…?

Pise nekako tako… ne sjedi s takvima koji nase propise izsmijavaju. Ako sejtan ucini da zaboravis uradi tako kad se sjetis. Ko ne postupi tako sam se o sebe ogrjesio.

Kr na vero udarjate. Bed. Mislim meni je itak vseeno. Sam mate kar muda da take govorite… Al pa prazno glavo…

Neko, 10.09.2021 ob 21:28

Ko je prozivo tamo u onoj temi “hcerka ima juznjaka” al kaj je…?

Pise nekako tako… ne sjedi s takvima koji nase propise izsmijavaju. Ako sejtan ucini da zaboravis uradi tako kad se sjetis. Ko ne postupi tako sam se o sebe ogrjesio.

Kr na vero udarjate. Bed. Mislim meni je itak vseeno. Sam mate kar muda da take govorite… Al pa prazno glavo…

Kaj ti to bolano nekaj omenjaš?? Ne vem če te kdo sploh razume, ker jst te ne razen to, da si sovražen do mene. Tvojo sovražnost, ki je v temi reši sam s seboj. Sejtan, kaj to naj bi bil hudič? Kaj hočeš sploh povedat?

Njega pusti tam kjer je sam pa bod kar si.

Popravek:

ki je v tebi ne temi. No ja mogoče oboje.

Tiste teme, ki jo omenjaš pa mislim, da sploh še nisem odprl, kaj šele, da bi jo bral.

????

Pa Darwin, djmo ga raumet. Sj ve pa velik ?

Pametn decko – sam orientacija peha…???

Kaj peha??? Nic ne peha. Direkt jugo vzhod. Pravac Kaaba.

Neko, 10.09.2021 ob 21:49

Kaj peha??? Nic ne peha. Direkt jugo vzhod. Pravac Kaaba.

Seveda peha, če pa si nekaj omenjal temo o južnjakih in neki religiji in to (smatram da meni ker je bilo za mojim komentarjem) z menoj o pogovorih.

Kje si ti mene vidu pisat? Od kod tebi da sem tam v tisti temi kaj pisal al prozival -prozivo, kot ti praviš?

V Sloveniji so razne narodnosti ljudi in če ena hodi z drugo narodnostjo od svoje uf ffffffffffff kaj ni to že skoz?

Ne vem kaj je to novega da slovenka hodi z ne slovencem ali obratno? Kot da nam slovencem niso všeč južnjakinje kot jim nekateri pravijo. Mislm take teme so out. Kot bi nekdo pisal sin mi hodi s kitajko. JA IN?

Ne štekam kaj vas moti sploh. Bumbarji so pa itak lahko iz vseh narodnosti pa bumbarke tud.

Darwin945, 10.09.2021 ob 17:58

Pravkar sem slišal po TV eno piz*o govoriti, da so slabše cepljeni tisti, ki so manj izobraženi po nekih podatkih. Kaj pi*da hoče povedati, da dobijo manj izobraženi slabša cepiva? Kaj hoče pi*da povedati, da bodo tistim visoko izobraženim, ki se ne želijo cepiti preklicali izobrazbo, ki so jo desegli?

Dejte no nebuloze.

Kaj , česa vse se ne lotijo,kakšne prijeme vse ne izkoristijo, da bi poniževali tiste, ki se ne bi radi cepili ali se ne bi cepili pogosto, kot cepi cepec in črv na baterije.

Neka raziskava je pokazala, da vsi ki se cepijo in tisti, ki zagovarjajo cepljenje so največji DEBILI. pač neka raziskava.

Se bomo šli pa kar tako malo po njihovo….

Neka raziskava je pokazala, da vsi, ki cepijo druge želijo dobiti klofute, ki jim jih nihče več ne bo dol snel.

No, a pa si visoko (formalno) izobražen?

Genij, 11.09.2021 ob 00:45

No, a pa si visoko (formalno) izobražen?

“Abnormalno visoko. Tako visoko da sem že dvakrat.”

Zanimivo je samo, kako so dobili takšne podatke. Kajti ko poslušam neke visoko izobražene z Dr. pred imenom in podobno in podajo argumente s katerimi se strinjam ne vem, kaj bi si sedaj mislil,kje so kupili izobrazbo ali koga so poznali, da jim jo je priznal. Saj po nekih omenjenih kao podatkih, raziskavah, teh izobraženih ne bi smelo biti s takimi argumenti ali pa vsaj ne toliko, kot se jih da slišati.

Čudna ta iz obraz ba.

Ti mona si tipicen psihopat, ki izpolnjuje vse pogoje za naselitev v PB.

ma ti pacient bi se moral ustrelit direkt v prazno glavo. Bi bila večja korist kot da si se šel cepit.

Darmun seveda ni izobražen po nobenem merilu. Formalno ali neformalno. Logika mu ne dela, razmišljati ne zna, naseda raznim fotošopanim slikicam, ravnozemljašem, ipd. Ko mu nekdo nekaj objasni, ga pa začne sekat v glavi in rata živčno impotentno jezen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close