Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst Ddarwin sem se cepil proti covid

Jst Ddarwin sem se cepil proti covid

Če si verjel za drek si prijel.

——————————

Gledam Pihorja in ostalo sranje, ki sem jih preživljal mnogo let in si mislim, kak bedak sem bil, da sem podpiral gnusno golazen in potem sem se čudil, zakaj je te golazni vedno več in je vedno bolj gnusna.

Pravijo, če futraš volka potem se ne čudi, če je ta velik in krepak.

Pravkar sem slišal po TV eno piz*o govoriti, da so slabše cepljeni tisti, ki so manj izobraženi po nekih podatkih. Kaj pi*da hoče povedati, da dobijo manj izobraženi slabša cepiva? Kaj hoče pi*da povedati, da bodo tistim visoko izobraženim, ki se ne želijo cepiti preklicali izobrazbo, ki so jo desegli?

Dejte no nebuloze.

Kaj , česa vse se ne lotijo,kakšne prijeme vse ne izkoristijo, da bi poniževali tiste, ki se ne bi radi cepili ali se ne bi cepili pogosto, kot cepi cepec in črv na baterije.

Neka raziskava je pokazala, da vsi ki se cepijo in tisti, ki zagovarjajo cepljenje so največji DEBILI. pač neka raziskava.

Se bomo šli pa kar tako malo po njihovo….

Neka raziskava je pokazala, da vsi, ki cepijo druge želijo dobiti klofute, ki jim jih nihče več ne bo dol snel.

Darči… A maš kaj za povedat?

Po nekih podatkih se kaže, da je vsak dan več cepcev v državi. Po nekih podatkih se kaže, da, če so na Slovenija ima talent iskali talentirane ljudi na odjemnih testnih in cepilnih mestih iščejo ter štejejo koliko bedakov je v državi. Neke raziskave kažejo, da je teh vsak dan več in so vedno bolj pogosti. Raziskave so pokazale tudi, da tisti, ki se cepijo in druge cepijo nimajo samo manjšega inteligenčnega kvocienta od povprečja ampak ta ne dosega niti odstotka kaj šele več odstotkov.

Nekatere raziskave so celo pokazale, da se bo ta delni odstotek še znižal in se še znižuje.

Neka raziskava in podatki, ki jih je raziskava podala so ravnokar potrdili, da sem stroka nad strokami in imam popolnoma prav. Raziskava je celo pokazala, če se bo zgodil proces,kjer bi nekdo ali neka skupina postala stroka nad mojo dvokratno stroko pomeni, da se moja strokovnost samodejno postavi nad njihovo strokovnost in s tem seveda moja strokovnost strokovno nadvlada tako argumentirano,kot avtoritativno nad vsemi drugimi strokami.

Nisem se tega prej zavedal, ampak podatki bojda ne lažejo raziskave pa tudi ne.

Darči…

Zakaj imas na tisti sliki, ki jo veckrat nekdo objavi eno nosnico krepko večjo od druge?

Odgovor na objavo uporabnika
Neko, 10.09.2021 ob 18:40

Darči…

Zakaj imas na tisti sliki, ki jo veckrat nekdo objavi eno nosnico krepko večjo od druge?

A si si jo sprintal in jo obesu nad postlo, da si preučil vse podrobnosti? ?

Pac ja… Pravijo da sem picajzlast… Mogoce… Detajli in malenkosti stejejo.

Sem videl sliko pa mi je takoj padlo v oci…

No darvin. Čemu je to tako?

Neko, 10.09.2021 ob 18:47

Pac ja… Pravijo da sem picajzlast… Mogoce… Detajli in malenkosti stejejo.

Sem videl sliko pa mi je takoj padlo v oci…

No darvin. Čemu je to tako?

Mja. Sej veš kaj pravijo, vsako tele ma svoje veselje (tud js ja)? sicer nwem o keri sliki ti to…??

Kkrkol držim pesti, da poteši tvoje firbcanje.

Darwin945, 10.09.2021 ob 17:46

——————————

Gledam Pihorja in ostalo sranje, ki sem jih preživljal mnogo let in si mislim, kak bedak sem bil, da sem podpiral gnusno golazen in potem sem se čudil, zakaj je te golazni vedno več in je vedno bolj gnusna.

Pravijo, če futraš volka potem se ne čudi, če je ta velik in krepak.

Saj se te nisem niti dotaknil, kaj šele prijel.

Ja dr. BE je bila tista, ki je necepljene označila za manj izobražene. Le kdo jo bo pokopal? Nekdo , ki ga ljudje spoštujejo, pa če je le tutengrobar.

Darwin945, 10.09.2021 ob 17:58

Pravkar sem slišal po TV eno piz*o govoriti, da so slabše cepljeni tisti, ki so manj izobraženi po nekih podatkih. Kaj pi*da hoče povedati, da dobijo manj izobraženi slabša cepiva? Kaj hoče pi*da povedati, da bodo tistim visoko izobraženim, ki se ne želijo cepiti preklicali izobrazbo, ki so jo desegli?

Dejte no nebuloze.

Kaj , česa vse se ne lotijo,kakšne prijeme vse ne izkoristijo, da bi poniževali tiste, ki se ne bi radi cepili ali se ne bi cepili pogosto, kot cepi cepec in črv na baterije.

Neka raziskava je pokazala, da vsi ki se cepijo in tisti, ki zagovarjajo cepljenje so največji DEBILI. pač neka raziskava.

Se bomo šli pa kar tako malo po njihovo….

Neka raziskava je pokazala, da vsi, ki cepijo druge želijo dobiti klofute, ki jim jih nihče več ne bo dol snel.

Pa saj je res. Ravnozemljaš brez šole in službe se ni šel cepiti, ljudje s šolami in službami pa so se po večini.

Če je pa res, 10.09.2021 ob 20:11

Pa saj je res. Ravnozemljaš brez šole in službe se ni šel cepiti, ljudje s šolami in službami pa so se po večini.

Te fore pa ne štekam… Mh? bm jutr preverla, če se lajtnga skrajša…

CrazY FroG ?, 10.09.2021 ob 20:16

Te fore pa ne štekam… Mh? bm jutr preverla, če se lajtnga skrajša…

?????? Kaj pa to zdaj…komentirala sm drugo temo, ko wd pripopa sliko parlamenta… Hahahahaha

Neko, 10.09.2021 ob 18:07

Darči… A maš kaj za povedat?

A imaš ti??

Te so mi najbolj smesne. Taki so ponavadi zapufani, v slabih zakonih z razturjenim zivljenjem. Z nekimi besnimi solami in diplomami v cisto neki drugi sferi z minimalcem. Pa ja… Pametni na papirju. A u praksi… (obstajajo izjeme)

Pa kaj mislis zakaj je solstvo brezplacno? Da bos ti imel/a korist?

Da ne omenjam simbolov teh ustanov.

Da ne omenjam kako izdelate izpite.

Sole so ustanove za delanje invalidov. Da te naredijo nesposobnega.

Danes se v soli lahko naucis samo neko glupost ali pa staknes neko bolezen.

Grenivka422, 10.09.2021 ob 20:22

A imaš ti??

Mam ja.

Darwin sej veš kaj pravi rek: da v sili hudič še muhe žre. Nekomu je gusto in se zdaj poslužuje s poniževanjem (nižje izobrazbe).

Grenivka422, 10.09.2021 ob 20:25

Darwin sej veš kaj pravi rek: da v sili hudič še muhe žre. Nekomu je gusto in se zdaj poslužuje s poniževanjem (nižje izobrazbe).

Sem hotel dopisat… Da sva oba sla tam cez kjer gre scavnica in da se necemo zajebavat.

Ja. Nimam izobrazbe. Je pa razlika. Vi ste svojo sanso in mladost zafurali ter zajebali. Jaz se ne.

Neko, 10.09.2021 ob 20:24

Mam ja.

A imaš ti??

Pri tebi človek težko razume, kaj hočeš povedat. A citiraš koran?

Grenivka422, 10.09.2021 ob 20:32

A imaš ti??

Pri tebi človek težko razume, kaj hočeš povedat. A citiraš koran?

Ne rabis tam pisat pod drugimi nicki… Reces… Glej ko si ti tu jaz moram v kot in tam cepim neopazen. Cel šov mi ukrades zato najraje vidim da te sploh ni tu. Ne morem se primerjat s tabo zato te prosim da odides. Za vedno ali pa vsaj za kak mesec.

kr jeba za velićastni forum da se na konc mora moderatorstvo zgovarjat sam ssabo. sj ena dobra stran koronskega leta. spremljat propadanje nesposobnežev. he he

Julij Cezar, 10.09.2021 ob 20:36

kr jeba za velićastni forum da se na konc mora moderatorstvo zgovarjat sam ssabo. sj ena dobra stran koronskega leta. spremljat propadanje nesposobnežev. he he

O Darči, si na Julčija preklopu?

Neko, 10.09.2021 ob 20:35

Ne rabis tam pisat pod drugimi nicki… Reces… Glej ko si ti tu jaz moram v kot in tam cepim neopazen. Cel šov mi ukrades zato najraje vidim da te sploh ni tu. Ne morem se primerjat s tabo zato te prosim da odides. Za vedno ali pa vsaj za kak mesec.

Ma bejž ma bejž ……….

Vidm da me pogrešajo nekateri ja. Uf moje slike. Jah če hočete nekateri se mord lahko zmenimo za kako ceno, pa si kako natisnete za 1000 eur. Teh tisoč eur je sedaj kar nek standard postal v tej držav kot se kaže.

Nosnice. Ne vem, mogoče sm pa dihal skoz eno bl skoz drugo manj. Kaj pa ti, kako je s tvojo facno simetrijo in ostalo telesno? Obesite mal gor svoje slike če ste upali moje.

Kakšne otroške primitivne igrice. Nima kaj pametnega povedati potem se pa na nek videz naslanja. Ja ne vem, mogoče nisem kaj preveč fotogeničen sploh če se sam posnamem. Ampak do sedaj ni še nikogar motilo glede tega kaj preveč nameni, razen tistih, ki sami sebe ne upajo javno pokazati. Hm …bolnca forumska pa taka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close