Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jo boste prebrali?

Jo boste prebrali?

S kakšnim svojim obnašanjem ?[/quote]
Vidis kako ne razumes. Z VSEM SVOJIM OBNASANJEM sooblikujes druzbo in kako se le ta do tebe obnasa. In, kako si zadovoljen? Tvoje besede!

Aja, ne, to velja le za mene, grdega packa. 🙂

Vidis kako ne razumes. Z VSEM SVOJIM OBNASANJEM sooblikujes druzbo in kako se le ta do tebe obnasa. In, kako si zadovoljen? Tvoje besede!

Aja, ne, to velja le za mene, grdega packa. :)[/quote]
Pa saj družba ni le enoznačna ali pa le ene barve, da bi lahko vsakemu izmed nas pripisal vso odgovornost za splošno stanje v družbi.
Vsak prispeva na svoj način, s svojim obnašanjem.
Saj ni isto, če si pošten ali pa, če si lopov in potem izjaviš, da oba enako vplivata na stanje v družbi.
Saj se ljudje do mene ne obnašajo slabo. Če mi pa določene lastnosti in obnašanje ne ustreza, pa še to ne pomeni, da sem nezadovoljen s sabo.

Sicer pa sem komentiral tvojo opazko, da je forum kriv, ker ne dopušča kulturnih debat. Pa forum ni nič kriv, ampak ljudje, ki ne debatirajo na kulturen način.

Robi, vsakič ko kakega politika zašinfaš, dva nekaj novega ukradeta. Tako deluje vesolje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Robi, vsakič ko kakega politika zašinfaš, dva nekaj novega ukradeta. Tako deluje vesolje. :))[/quote]
Potem pa jih bom začel hvaliti, da ne bom več poslušal očitkov, da slabo vplivam na družbo. 🙂

Robi, vsakič ko kakega politika zašinfaš, dva nekaj novega ukradeta. Tako deluje vesolje. :))[/quote]
Potem pa jih bom začel hvaliti, da ne bom več poslušal očitkov, da slabo vplivam na družbo. :)[/quote]
Šele, ko boš verjel. Vesolje pozna tvoje misli. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja, ne, to velja le za mene, grdega packa. :)[/quote]
Pa saj družba ni le enoznačna ali pa le ene barve, da bi lahko vsakemu izmed nas pripisal vso odgovornost za splošno stanje v družbi.
Vsak prispeva na svoj način, s svojim obnašanjem.
Saj ni isto, če si pošten ali pa, če si lopov in potem izjaviš, da oba enako vplivata na stanje v družbi.
Saj se ljudje do mene ne obnašajo slabo. Če mi pa določene lastnosti in obnašanje ne ustreza, pa še to ne pomeni, da sem nezadovoljen s sabo.

Sicer pa sem komentiral tvojo opazko, da je forum kriv, ker ne dopušča kulturnih debat. Pa forum ni nič kriv, ampak ljudje, ki ne debatirajo na kulturen način.[/quote]
Se spomnes Smolarjeve pesmi Neprilagojen?
Jaz vidim le dve konstruktivni poti. Iti stran ali se prilagoditi. In, tretjo, destruktivno. Morda se pocutis moralni zmagovalec. Te pa zivljenje tepe. In vec nismo dalec od vsesplosne zagrenjenosti s svetom okoli nas.

Jaz sem vrsto let zivel v “vati” prijaznosti, vljudnosti, … okolja, ki me je obdajalo. In ravno virtuala mi je predstavljala stik s svetom zunaj milnega mehurcka moje realnosti. Kaj sem se naucil? Da je zunanji svet precej bolj krut in surov od mojega. In da se mu moram prilagoditi. Pravila iz mojega sveta v njem zal ne veljajo.

Aja. a pol nisi ti mene prvi zmerjal z militantno feministko?
Sej res, to moram verjetno, glede na to, kakšen frajer si pa to, vzeti za
kompliment? Veš da. Biti srečna, da me je taka veličina blagovolila
žaliti? Seveda.
Poleg tega te nisem niti z besedo omenjala, niti nisem replicirala na
tvoje poste – če si se v žaljivkah našel (nihče drug se ni) je to pač tvoj
problem.
Vedno žališ in pod*jebavaš vsepovprek….ko pa dobiš kakšno nazaj,
pa pet strani joka in sroka…veliki Kalimero v akciji.
Vedno. Dej že odrasti Kalimero – pač piši tako, kakor želiš, da bi ti drugi
pisali nazaj….če pa misliš da si džek, pol pa tudi sprejmi posledice kot
dec….ne pa kot petletna punčka.[/quote]
To je tvoj izgovor za kup zalivk? Da ti recem militantna feministka? Da si feministka, si se ponosna. Da feminizma militantno ne zagovarjas? Prosim lepo. Zakacis se z vsakim, ki ni ultro pro-zensko nastrojen.
Ce mi nekdo rece, kurbir? Je to zalitev? Ali ima prav? Ti na forumu furas predvsem pro-feminizem. Jaz pa kurbarijo. Nisem pa militantni kurbir. Sem bolj live and let live kurbir.

Seveda, VEDNO zalim, ja. Ti pa bos vecno samska. Ker nisi zrela za komuniciranje. Pa se nosi s tem.[/quote]

Če ti rečem Kalimero, je to v bistvu
ljubkovalno….Ker mi vedno delujes tko…kot en otrocek…

Nasa zrela samska skela globokega slovenskega podezelja, a ves, da mi ne bi moglo bolj dol viseti, kako ti delujem. 🙂

Hoče te jahat, potem pa mjavka, ker ve da ne bo dobila.

Sem vidla ja, traktat na desetih straneh, kok si bogi in kok smo grde do
tebe….. kaj bi šele blo. če ti ne bi dol visel?

Se mi ne zdi, da je povedal kaj novega … zakaj bi brala?

Vidis, skela, dokazujes, da argumentacijo interpretiras kot slabost. Zato se ne cudi, ce se ti drugic vec ne bom trudil karkoli argumentirati ampak te bom iz cistega miru na drugo zogo poslal v 3pm. Ocitno si dosti bolj vajena robate hribovske argumentacije kot kultulnega dialoga.

Nak. spet narobe. Ni problem argumentacija, problem je trigger….večinoma
pišeš kratke poste, par vrstic….RAZEN ko dobiš kakšno po smrčku NAZAJ,
potem, ko si že nekaznovano žalil in pisal podcenjevalno o drugih…samo
takrat to sproži tvoja dolgotrajna na smrt užaljena lajnanja….ki so po petkrat
daljša od običajnih zapisov….kar kaže samo na popolno nesposobnost
sprejemanja kakršne koli kritike in pa ogromen ego…ali pa kup kompleksov
Pa sej to vedno narediš. Blazno si občutljiv na to, kaj drugi mislijo o tebi
(zato tudi večna hvalisanja popolnoma brez mere in občutka) in zato tudi
čisto zakompleksano reagiraš na kritiko.
Mal me spominjaš na Starunkljo, kar se tega tiče…

Samo Dater, da se ti ljubi, cel MON oz vsi redni na tem čveku je/so že pogruntal/i skelo in to da ona mora met prav, še enkrat ni priznala, da pa ma mogoče kdo drug ali kdo izmed njej ”manj ljubših” na forumu prav….. ista militantska lajna do onemoglosti.

Saj vemo kako je to, ženska ma vedno zadnjo besedo, kar moški reče za tem, je že nov začetek prepira 🙂 Skela je tipični primer tega.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Eh, skela je čist OK ženska.
Malce ognjevita, rada kontrira (ampak argumentira), kdaj pa kdaj v peskovniku kantice pa lopatke razmeče…. ma da nam ni dolgčas.
Ampak malce jo pobožaš po laseh, pa se čist skulira. :-))

Pink – So What

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

V svojem postu sem dejstva ze napisal. Vljudno. Brez zaljenja. Z zalivkami in podjebavanjem sta zaceli goldfish in skela. Ne jaz. Skelino psihoanaliziranje ni nikakrsna argumentacija. Obnasa se kot groba kmetica, katere domet je pumpanje ega na zmenkarskih portalih. Naj se raje prime svoje motorke. Jo bo prej nasel kak brdavs.

Aha. Ti očitno lahko napišeš vse, ker si tako lep in pameten.
Ko jih dobiš pa nazaj, pa še cel teden jokaš in cviliš tle po forumu.
Dej no že odrasti, pa se nehej metat po tleh ko petletni mulc,
ki ni dobil kinder jajčka,,,
In še enkrat – pri meni si začel ti. Če je tok hudo, ko ti povem svoje
nazaj, potem me v bodoče pač ne omenjaj, ok?

Mani se ti mene. Najdi si brdavsa, ki bo na tvojem nivoju argumentiranja in kumuniciranja. Si bosta vse lepo po hribovsko povedala.

Mislim… kot, da je nakljucje, da je najvec druzinskega nasilja ravno na podezelju. Kaksne zenske, taksni moski. Vse je to “simbioza”.

Bom, ko boš nehal žalit……ne, miško NE MOREŠ kar pisat o meni, kar ti
pade na pamet, pa pričakovat, da bom pol kar tiho…to tko ne gre.
Tok časa te bom krcala po prstih, da boš to razumel.
Premoreš tok discipline?
Kr neki mi pravi, da ne……

Bom, ko boš nehal žalit……ne, miško NE MOREŠ kar pisat o meni, kar ti
pade na pamet, pa pričakovat, da bom pol kar tiho…to tko ne gre.
Tok časa te bom krcala po prstih, da boš to razumel.
Premoreš tok discipline?
Kr neki mi pravi, da ne……[/quote]

Kaj češ ma pač kmetavzarske korenine, to ne more zatajit…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Misko ti je hribovc On.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close