Jo boste prebrali?
Tole, kar je napisal, mi je zelo všeč :
“Ukvarjamo se s tem, ali je imel naš partner spolne odnose še z nekom, medtem ko nas laži, nespoštljivo vedenje, prepiranje, ljubosumje, zmerjanje in dejstvo, da si nas partner ne želi več najbolj od vseh, sploh ne vznemirjajo,” piše v knjigi.
Resničnost mnogih parov.
a šimfala pa vseno boš? :-)[/quote]
Ko sem začela brati članek, sem si rekla…o groza, kam gre ta svet. Moja prepričanja, stališča, vrednote in to, v kar verujem, so povsem drugačne od filozofije tega moškega. Ne želim se polniti z balastom in za vsako ceno prebrati ceneno filozofijo, da bom bogatejša za eno mnenje več:). Obstaja določena “literatura”, o kateri ne želim biti razsvetljena do njenega bistva, ker nočem da me to iritira, vznemirja na nek način. Izbiram, kaj je dobro zame in kaj ne.
Da ti takole zvezoskrunsko knjigo pohvališ?[/quote]
Ne zdi se mi zvezoskrunska, sploh. Vsaj ne to, kar pravi v intervjuju. Razen tisto in spolni intimi in varanju je malo “sumljivo”. 🙂
Normalno. To je odraz ne dovolj zrelih ljudi. Mislim to, da ne prevzemajo odgovornosti za slab odnos tudi ampak le čakaj priložnost, da bodo vso krivdo zvalili na drugega.
To je, ko ugotovijo, da je partner hodil k drugi/drugemu, na nek način si takrat tudi oddahnejo.
Oddahnjejo zato, ker zdaj imajo končno dokaz, da je zveza slaba samo zato, ker partner hodi k drugi/emu. Vzrojijo pa posledično, ker se tako nista dogovorila. Pri tej obljubi pa spregledata kup malenkosti, ki jih skozi odnos dnevno pozabljata/ignorirata.
Malenkosti so tiste, ki odnos krepijo in malenkosti so tiste, ki ga postopoma uničijo, če jih ne znamo/zmoremo vključiti v odnos in partnerja lahko odpeljejo k drugi/drugemu.
Če se partner ukvarja s tem ali ga je nekdo prevaral ali ne, je bilo pred tem še marsikaj drugega, da je sploh začel razmišljati v to smer. Ljudje se vznemirjajo zaradi lastnega ljubosumja, prepirov itd. Vse to pripelje tako daleč, da ni več zaupanja in na koncu je pomemben podatek ali je imel partner spolne odnose še s kom drugim. Saj o tem se ne sprašuješ pred kazalniki, da nekaj ne štima.
Normalno. To je odraz ne dovolj zrelih ljudi. Mislim to, da ne prevzemajo odgovornosti za slab odnos tudi ampak le čakaj priložnost, da bodo vso krivdo zvalili na drugega.
To je, ko ugotovijo, da je partner hodil k drugi/drugemu, na nek način si takrat tudi oddahnejo.
Oddahnjejo zato, ker zdaj imajo končno dokaz, da je zveza slaba samo zato, ker partner hodi k drugi/emu. Vzrojijo pa posledično, ker se tako nista dogovorila. Pri tej obljubi pa spregledata kup malenkosti, ki jih skozi odnos dnevno pozabljata/ignorirata.
Malenkosti so tiste, ki odnos krepijo in malenkosti so tiste, ki ga postopoma uničijo, če jih ne znamo/zmoremo vključiti v odnos in partnerja lahko odpeljejo k drugi/drugemu.[/quote]
S tem se pa celo strinjam.
“opravičila za svoja dejanja”, ja. Glih ena tema, ki paše sem:
Forum je zaprt za komentiranje.