Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jo boste prebrali?

Jo boste prebrali?

http://www.siol.net/trendi/intimno/partnerstvo/2015/01/sebastian_horvat.aspx

Aha, rubrika trendi za tiste, ki so v trendu.

Ne bom prebrala.

Bom, tenx.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

pa to jaz že ves čas propagiram, trdim, utemeljujem …. ☺

Ne bom, ker to že vse vem. 😉 Zna bit dobra knjiga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tipček toplo vodo odkriva.
Vse to smo že samo na tem forumu stokrat premleli….

Mlad je še in še veliko je mlajših od njega. Mogoče pa komu koristi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da ti takole zvezoskrunsko knjigo pohvališ?

a šimfala pa vseno boš? 🙂

Tole, kar je napisal, mi je zelo všeč :
“Ukvarjamo se s tem, ali je imel naš partner spolne odnose še z nekom, medtem ko nas laži, nespoštljivo vedenje, prepiranje, ljubosumje, zmerjanje in dejstvo, da si nas partner ne želi več najbolj od vseh, sploh ne vznemirjajo,” piše v knjigi.

Resničnost mnogih parov.

a šimfala pa vseno boš? :-)[/quote]

Ko sem začela brati članek, sem si rekla…o groza, kam gre ta svet. Moja prepričanja, stališča, vrednote in to, v kar verujem, so povsem drugačne od filozofije tega moškega. Ne želim se polniti z balastom in za vsako ceno prebrati ceneno filozofijo, da bom bogatejša za eno mnenje več:). Obstaja določena “literatura”, o kateri ne želim biti razsvetljena do njenega bistva, ker nočem da me to iritira, vznemirja na nek način. Izbiram, kaj je dobro zame in kaj ne.

Da ti takole zvezoskrunsko knjigo pohvališ?[/quote]
Ne zdi se mi zvezoskrunska, sploh. Vsaj ne to, kar pravi v intervjuju. Razen tisto in spolni intimi in varanju je malo “sumljivo”. 🙂

Normalno. To je odraz ne dovolj zrelih ljudi. Mislim to, da ne prevzemajo odgovornosti za slab odnos tudi ampak le čakaj priložnost, da bodo vso krivdo zvalili na drugega.
To je, ko ugotovijo, da je partner hodil k drugi/drugemu, na nek način si takrat tudi oddahnejo.
Oddahnjejo zato, ker zdaj imajo končno dokaz, da je zveza slaba samo zato, ker partner hodi k drugi/emu. Vzrojijo pa posledično, ker se tako nista dogovorila. Pri tej obljubi pa spregledata kup malenkosti, ki jih skozi odnos dnevno pozabljata/ignorirata.
Malenkosti so tiste, ki odnos krepijo in malenkosti so tiste, ki ga postopoma uničijo, če jih ne znamo/zmoremo vključiti v odnos in partnerja lahko odpeljejo k drugi/drugemu.

Če se partner ukvarja s tem ali ga je nekdo prevaral ali ne, je bilo pred tem še marsikaj drugega, da je sploh začel razmišljati v to smer. Ljudje se vznemirjajo zaradi lastnega ljubosumja, prepirov itd. Vse to pripelje tako daleč, da ni več zaupanja in na koncu je pomemben podatek ali je imel partner spolne odnose še s kom drugim. Saj o tem se ne sprašuješ pred kazalniki, da nekaj ne štima.

Saj ni problema, če moški žensko nalomi, tudi, če ji kaj zlomi, samo, da ne seksa s katero drugo.
Če pa seksa z drugo, se je pa treba takoj ločit.

Poznam žensko, ki jo partner pogosto pretepe, policija pogosto na obisku. Samo se ne loči. Ampak ima pa veliko za povedat čez drugo sosedo, da je neumna, ker prenaša moža, ki jo vara. Tista varalica pa ne tepe, ne popiva. Vara pa ja.

Normalno. To je odraz ne dovolj zrelih ljudi. Mislim to, da ne prevzemajo odgovornosti za slab odnos tudi ampak le čakaj priložnost, da bodo vso krivdo zvalili na drugega.
To je, ko ugotovijo, da je partner hodil k drugi/drugemu, na nek način si takrat tudi oddahnejo.
Oddahnjejo zato, ker zdaj imajo končno dokaz, da je zveza slaba samo zato, ker partner hodi k drugi/emu. Vzrojijo pa posledično, ker se tako nista dogovorila. Pri tej obljubi pa spregledata kup malenkosti, ki jih skozi odnos dnevno pozabljata/ignorirata.
Malenkosti so tiste, ki odnos krepijo in malenkosti so tiste, ki ga postopoma uničijo, če jih ne znamo/zmoremo vključiti v odnos in partnerja lahko odpeljejo k drugi/drugemu.[/quote]

S tem se pa celo strinjam.

Popolnoma drži. Vendar gre pri tem rezmišljanju ponavadi predvsem v smer kaj je bilo narobe z njim in manj s seboj (če sploh).

Razumljivo, da se bo tu vihalo nos nad omenjeno knjigo.
Ker tu gor je veliko vezanih, ki ne skačejo čez plot v smislu seksa z drugimi. Se pa bistveno raje ukvarjajo z nami samskimi ženskami (in moškimi) tu na netu kot s partnerkami. Samo to ni varanje :).

Zna bit zelo zanimivo in tudi poučno branje. 😉

Hvala za info; bom vsekakor prebrala.

Za marsikoga bo poučno ja, če se še išče pa sploh. Nekateri bodo v tej knjigi videli priložnost in posledično tudi nova opravičila za svoja dejanja. Vsak po svoje.

Pametni ste toliko, da vam to škodi.

“opravičila za svoja dejanja”, ja. Glih ena tema, ki paše sem:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,10173112

Definiraj varanje.
Se smejo poročeni/vezani pogovarjat z drugimi ljudmi (kdaj kolk časa…itd) al je to že preko meje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close