Ji je samo do denarja ali ji je do mene
Pa, tole mora bit neka šala. Ker nekdo, ki ima toliko denarja, ni po župnijah priplaval. Mora bit sposoben prepoznavanja znakov, se pravilno odločati in loviti pravi plen, če lahko tako rečem. Nisem še srečala direktorja, ki bi rajo spraševal, katero potezo naj naredi…
Mare, če je tista številka poleg tvojega nika, tvoja starost… pol je več jasno. Samo uporabi svoj alfa status, da izbereš alfa žensko. Denar niti ni toliko pomemben, kot je to, kak v lajfu funkcionira. Je sposobna, razgledana, pazi na sebe, se znajde v najrazličnejših neugodnih situacijah ipd.
Da bi ji rekel, da ti posodi denar… ni najboljša ideja, ker pač alfa ženske se NE zaljubijo v luzerje. Sposobne ženske bodo vedno padale na sposobne moške. Tudi če bi imela toliko denarja, da ti pomaga, bi si najbrž mislila, da si en trol z dragim avtom, pol pa pašteto je vsak dan. Da pač ne znaš s financami. Ne vem, če si želiš tega efekta.
Jaz bi rekla, da jo pelji nekam, kjer jo bo nekaj fulllll negativno presenetilo. In opazuj, kako bo reagirala. Če je sposobna sama rešit peklensko situacijo, pol ne rabi dedca z denarjem, da se šlepa za njim. Če bo totalno zatajila, pa rabi skrbnika -tebe.
Wish you the best luck 😉
kadar ženska stoji doma, ne naredi nič posebnega za družino, ne skrbi za otroke, ne naredi nič okrog hiše (ne vloži svoje delo ali znanje, pa tudi če je majhen vrtiček ali pometat po tleh), kadar jo bolj briga za zunani ugled, image, kaj si drugi mislijo, kadar denar porabi zase in za svoje potrebe, želje in zahteve ne pa del tega denarja tudi za otroke ali družino ali hiši ali stanovanje, kadar moškemu piha za vrat, mu pravi pravljice kako je ta ono in ta to, kako ima ta ono in to, mu govori laži kako je nekdo do nje storil to in ono in ga hujska rproti drugim, ko ga izolira ali ga skuša izolirat, ko pričakuje večerje, dražje stvari, komoditeto, ki je sicer v neki normalni družinski zvezi priložnostna (ali ob zmožnosti), ko sili tudi k drugim ki imajo, vsaj na videz, nekaj več, ostale ki imajo manj, pa ponižuje in pljuva po njih, ko hoče zase nekaj, kar ni njeno in ne more biti njeno ker je od drugih, ampak moškemu tečnari in tečnari da bi dobila tisto, ker se ji tisto zagusta, ko ne dela in želi da jo mož vzdržuje ker se ji pač ne ljubi ali najde izgovore itn itn itn
nekdo, ki nekoga ljubi, in ne mislim na zaljubljenost k to mine, je z nekom tudi ob slabih lastnostih in se ne briga tok za druge okrog sebe. Ne dajaj ji več luksuza in jo vključuj tudi v normalen folk z povprečno količino dnarja, v normalne aktivnosti kot so kolesarjenje, pohodništvo, igre z otroci, delo okrog hiše ali po zelmji če jo imate in ne verjemi vsem neumnostim ki ti jih natrosi ampak oblikuj sam svoje mnenje.
če ima enako je v redu, 08.01.2022 ob 09:56
Če nima sama več denarja, kot ti, potem je s tabo zaradi denarja.
Ženske smo pragmatične. Če ima moški denar, položaj, moč potem je dober ulov. Videz ni tako pomemben, še manj je pomembno, kaj ima v hlačah.
Ne vem, kakšne ti srečuješ. Ali pa imaš 7.000 neto plače. Kakorkoli, ženska ima zlahka manj denarja ker je lahko na istem položaju kot moški pa bo imela 7% nižjo plačo.
Mare31 Jaz bi rekla, da preveri ali je alfa, torej, da se zna obrnit. Ali čaka, da z neba pade. Če imaš toliko denarja, boš tako potreboval ob sebi žensko, ki se zna obrnit. Ker denar pač ne pada iz dreves, ampak moraš dosti in dobro delat, da ga imaš.
neeverever, 06.12.2021 ob 12:28
MARE31, 06.12.2021 ob 12:12
ko sem jo spoznal, ji nisem povedal da imam malo več kot povprečni, je pa videla avto (60k) in mi rekla, da je lep. plačujeva 50:50, enkrat ona, drugič jaz. za posodit denar ji ne morem reč ker bi izpadlo smešno. nobenega darila ni dobila od mene še nikoli ker nisva še skupaj ampak jo samo spoznavam. mislim da je malo tudi zaradi denarja ker se izogiba temam kjer bi se lahko pogovorila o plačah in stroških in plačevanju ostalega. ona ni pri denarju in to me skrbi da hoče bit z mano samo zato.
Never ne bi bila s tipom, ki bi pustil, da mu plačam kavo. Fak, poročena sem 30 let, pa še nikoli v življenju nisem plačala kave, kosila, karkoli. Če greva ven, plača on. Hvalabogu, da so še takšni moški. Pa da se razumemo – če bi bila jaz moški, ne bi ženska nikoli plačala kave.
Ko sva z mojim začela, nikoli nisem nič plačala.
Pa je bil takrat študent, starši so bili zelo revni. Meni pa so moji vse nudili in še več. A to je bilo povsem nepomembno.
Potem sem nekaj časa jaz služila precej več. Potem je on odprl podjetje, začel služiti več.
Dogovorila sva se, da ne bom delala kariere, imela sem pri majhnih otrocih krajši del. čas, manjšo plačo.
Prioriteta nama je bila družina, podjetje pa glavni vir financ.
Moja služba pa nekaj za zraven, morda ziheraštvo.
Si ne predstavljam, da ženska plača račun za pijaćo.
Tudi hči, ki ima 20 let, nikoli ne plača pinače, večerje. Ji pa plačava midva z možem počitnice ali kaj podobnega in fantu tudi.
-
Avtor, če tako razmišljaš, nisi m od moškega!
Točno tako!, 10.01.2022 ob 07:48
Ko sva z mojim začela, nikoli nisem nič plačala.
Pa je bil takrat študent, starši so bili zelo revni. Meni pa so moji vse nudili in še več. A to je bilo povsem nepomembno.
Potem sem nekaj časa jaz služila precej več. Potem je on odprl podjetje, začel služiti več.
Dogovorila sva se, da ne bom delala kariere, imela sem pri majhnih otrocih krajši del. čas, manjšo plačo.
Prioriteta nama je bila družina, podjetje pa glavni vir financ.
Moja služba pa nekaj za zraven, morda ziheraštvo.
Si ne predstavljam, da ženska plača račun za pijaćo.
Tudi hči, ki ima 20 let, nikoli ne plača pinače, večerje. Ji pa plačava midva z možem počitnice ali kaj podobnega in fantu tudi.
-
Avtor, če tako razmišljaš, nisi m od moškega!
ti si pa k od ženske!
MARE31, 06.12.2021 ob 12:20
za ponudit imam dosti. kar si vsaka želi. lahko ji jutri kupim jahto če bo hotela. kako bi izgledalo da jo direktno vprašam a je zaljubljena vame?
Mare javi se meni…
bova dva, tudi jaz vozim avto za 60 k, imam tri hiše in tri stanovanja, odraslega sina in psa…
pa zadeva rešena, enkrat ti plačaš drugič jaz, pa bova hitro ugotovila kje je ljubezen.
Pa bff, ki jo ded vara že 1,5 leta, laže, ga dobila slikovno, pisno i še je vseeno ob njem, ker ima denar in dve desni roki-če me razumete-ded je nenormalno delovni dečko…Če gre za ljubezen pa presodite sami. Ona ljubi dnar, ker je dečko kmet s traktorjem.
Forum je zaprt za komentiranje.