Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jebem vam mater STOKA, od cepljenega kretena sem dobil korono

Jebem vam mater STOKA, od cepljenega kretena sem dobil korono

Odgovor na objavo uporabnika
gasmaska, 12.10.2021 ob 10:54

maska je dobra preventiva, 12.10.2021 ob 10:33

Zdaj če nisi ravno seksal z njim ali dihal na manj kot na 1,5m razdalje- maska preprečuje tudi pobiranje kapljične infekcije od okuženega  : Ne zajebavam, resno mislim. Prakticiram masko tudi med okuženimi, pa dosedaj še nikoli okužbe.

Ne me hecat, da je maska neka preventiva! Vsaka pora na maski lahko spusti skozi tisoč virusov naenkrat. Kot bi se pred komarji zaščitil z navadno žično ograjo. Vsi materiali, skozi katere lahko dihamo, spuščajo viruse, samo polivinil jih ne. Mal preberi raziskave, da si razširiš obzorja.

Za dedka Bedenka: S cepljenjem dobijo vse celice informacijo, naj izdelujejo spike beljakovine. Zato so vsi cepljeni kužni. Cepivo torej ne odgovarja definiciji cepiv, ker ne prepreči bolezni niti širjenja povzročitelja. Torej to ni cepivo, ampak biološko orožje.

A v osnovni šoli niste jemali gibanja zelo majhnih delcev? Bebec nerazgledani še tega ne poznaš? :)))))))))))))))) Ščiti maska precej dobro, ampak moraš poznati fiziko na ravni osnovne šole, da bi razumel, butelj zabiti.

fshit no, 12.10.2021 ob 12:25

Robi650, 12.10.2021 ob 11:00

Debilno prizadeto fašistično, nehaj že s tem nagobčnikom.

Kaj delam torej narobe, da ne zbolim,  če pa masko nosim, da ščiotim sebe pred drugimi, ki so malomarni in ne nosijo maske in trosijo okoli namerno ali nenamerno v javnosti;  in si pridno umivam roke?  Ne ti men srt s takimi torej.

Debilno fašistično si že v glavi bolano.

Zato pa pravim, da se zapri v klet in nehaj širiti svojo debilnost.

Kirurg razbil mit: “Če maske ne delujejo, zakaj jih potem kirurgi nosijo?”
Maske NE ščitijo pred prenosom virusa
Od začetka pandemije sem prebral na stotine študij o znanosti medicinskih mask. Na podlagi obširne analize, zame ni nobenega dvoma, da zdravi ljudje ne bi smeli nositi kirurških ali mask iz blaga. Prav tako ne bi smeli priporočati nošenja mask celotni populaciji. Ta priporočila niso podprta z znanstvenimi dokazi najvišje stopnje.

fr2333, 12.10.2021 ob 11:55

Nažgani Franc, 12.10.2021 ob 11:51

Nekateri so bukslji in nesposobni razumeti, da se tudi 2x cepljeni okužijo zbolijo, trosiji virus… Zdaj jih poznam že kar precej 2x cepljenih, ki so se okužili in zboleli. Zboleli so pa kar konkretno, cel mesec na bolniški…ps še kar traja.

Vsi jih poznate ja, ko pa je treba konkretno, pa ni nobenega primera. Daj nehaj lagat no.

Bukselj a ti pričakuješ da bom od sodelavcev imena in priimke objavljal?

Nažgani Franc, 12.10.2021 ob 13:13

Bukselj a ti pričakuješ da bom od sodelavcev imena in priimke objavljal?

Mah daj mir, lažnivec. Od znanca sodelavec ja, pa verjetno ima žlahto v sedmem kolenu, kjer so tudi menda vsi zbolel. Daj mir z neumnostmi.

Robi917, 12.10.2021 ob 13:07

Debilno fašistično si že v glavi bolano.

Zato pa pravim, da se zapri v klet in nehaj širiti svojo debilnost.

Kirurg razbil mit: “Če maske ne delujejo, zakaj jih potem kirurgi nosijo?”
Maske NE ščitijo pred prenosom virusa
Od začetka pandemije sem prebral na stotine študij o znanosti medicinskih mask. Na podlagi obširne analize, zame ni nobenega dvoma, da zdravi ljudje ne bi smeli nositi kirurških ali mask iz blaga. Prav tako ne bi smeli priporočati nošenja mask celotni populaciji. Ta priporočila niso podprta z znanstvenimi dokazi najvišje stopnje.

Meni se ni treba zapirat v klet. Znam sobivat z virusi- ampak nosim pa masko ves ta čas, kjer je potrebno in precenim da je potrebno, ja. Ker se ti virusi širijo kapljično. In ker funkcionira.Še enkrat tebi – vljudno napisano. Viharno polarno.

Zdaj pa mencaj še naprej.

fr2333, 12.10.2021 ob 13:26

Mah daj mir, lažnivec. Od znanca sodelavec ja, pa verjetno ima žlahto v sedmem kolenu, kjer so tudi menda vsi zbolel. Daj mir z neumnostmi.

Bukselj blesavi prtegnjeni, je težko razumet, da je moja sodelavka, 2x cepljena pfizer zbolela in njena kolegica prav tako 2x cepljena z pfizer, sta se skupaj družili. Vklopi tiste dve osamljeni možganski celici hahaha

A potem si se debilno že rodilo z našvasanim nagobčnikom ?

Samo vprašam.

Jšt šm tok debivn da šploh na uvem žakva žvim. Bubu ueeee ueee

Nažgani Franc, 12.10.2021 ob 14:48

Bukselj blesavi prtegnjeni, je težko razumet, da je moja sodelavka, 2x cepljena pfizer zbolela in njena kolegica prav tako 2x cepljena z pfizer, sta se skupaj družili. Vklopi tiste dve osamljeni možganski celici hahaha

Ja ja, saj ti verjamemo. Tudi na MONu ni nikogar, pa Slovenskih novic noben ne kupuje, pa po Šnelcino iz njhovega ZD po testiranju kar krvavi hodijo 🙂 vse zmerej je, sam pokazat ni možno kaj konkretnega nikol.

Cepljeni se ne testirajo. Mnogi od njih tudi zbolijo. Vsi pa prenašajo okužbo. Ni se treba ravno poljubljati z njimi, da se nalezeš.. Je že dovolj nekaj časa v zaprtem prostoru. Na dolgi rok niti maska ne pomaga.

Okorn ni našel nobenega z hudimi stranskimi učinki dokler…

jebem vam mater stroka podkupljena, 12.10.2021 ob 10:27

ker se kreten zaradi kretenskih odlokov vlade in STOKE ne hodi testirat. Oni so glavni in prvi raznašalci virusa, ogrožajo javno zdavje, vso to golazen skorumpirano lažniv,  ki to omogoča bi bilo treba zapret.Med stroko so samo redke izjeme, ki tega ne zagovarjajo in so pošteni ostalo je vse podkupljeno.

sori, ampak…. ahahah. Še ena pička, ki prelaga odgovornost na druge.

Drugič pa malo na dalje vleči. Pa ne pozabi na lumpi robcke za zaščito dihal…

Nažgani Franc, 12.10.2021 ob 15:58

Okorn ni našel nobenega z hudimi stranskimi učinki dokler…

Pa menda tudi Okorn ni cepljen. Samo plačan je za širjenje lažnive fašistične propagande.

Avtor teme, a vas starši niso naučili malo kulture.

Logično da cepljeni lahko raznaša virus, vendar v dosti manjši meri kot nekdo, ki ni težje prebolel ali pa sploh ni prebolel, ker cepljeni imajo t celično in protitelesno imunost. Torej virus veliko prej eliminirajo- premagajo.

Druga stvar je glede stranskih učinkov in tromboze po cepljenju. Mnogi pozabljajo (predvsem novinarji ki za en tragičen primer pišejo o tem tedne), da obstaja kar nekaj dednih bolezni, ki so tako imenovane protrombogene, to pomeni da je človek bolj nagnjen k strdkom kot povprečen človek. To se je včasih dogajalo pri operacijah spodnjih okončin in niso standardno dali antikoagulantne terapije in so potem dobili strdke pogostoje kot “navadna” populacije. Takšne stvari tudi lahko na novo nastanejo, ko se delijo celice zigote in ni nujno da so jo imeli starši, so pa večinoma dedne in zelo redke.

In ko se tako masovno sedaj cepi, je mogoče tudi kakšen tak “zdrav” vmes. Je pa vprašanje, če bi tak osebek zbolel, če ne bi ravno tako dobil tromboze, saj okužba covid po naravni poti naj bi povzročala strdke še v veliko večji meri kot cepljenje…  Včasih so pa vzroki za trombozo že zdravila, ki tudi lahko povzročajo trombe ali pa nezdrav način življenja (alkohol, cigareti,…) ali pridružene bolezni. Da ne omenjamo da za cepivom ima resne stranske učinke 1 na miljon, za okužbo pa lahko umre med 5.000 in 70.000 ljudi- odvisno na starost okuženega in pridružene bolezni.

Logično da cepljeni lahko raznaša virus, vendar v dosti manjši meri kot nekdo, ki ni težje prebolel ali pa sploh ni prebolel, ker cepljeni imajo t celično in protitelesno imunost. Torej virus veliko prej eliminirajo- premagajo in ga manjše količine izločajo kot nekdo ki silno kašlja ali kiha kot npr otroci ali pa pač nekdo, ki virus prvič preboleva.

Zgoraj pri drugem prispevku sem samo dodal en stavek pa se mi je up. ime spremenilo, sem pa isti avtor. Problem današnjega sveta je preobilje in udobnost in ljudje pametujejo pri vsaki stvari. Vsakič ko  grem v trgovino in čakam pri blagajni in vsak ve vse glede virusa in cepljenja, samo tisti ki se s temi stvarmi ukvarjajo ljudje mislijo da ne vedo, pa je daleč od tega. Veliko vedo, ne čisto 100% vsega ker je še veliko stvari v človeku neznanka,  ker je človek dinamično bitje in ne stvar, pa vendar ogromno vedo.

https://www.facebook.com/groups/156150940046587/permalink/162446349417046/

Dobra vprašanja. Seveda le za tiste, ki so sposobni razmišljanja.

https://www.facebook.com/MostHrvatska/videos/559297328487168/

Anonimno 4637, 12.10.2021 ob 21:21

Zgoraj pri drugem prispevku sem samo dodal en stavek pa se mi je up. ime spremenilo, sem pa isti avtor. Problem današnjega sveta je preobilje in udobnost in ljudje pametujejo pri vsaki stvari. Vsakič ko  grem v trgovino in čakam pri blagajni in vsak ve vse glede virusa in cepljenja, samo tisti ki se s temi stvarmi ukvarjajo ljudje mislijo da ne vedo, pa je daleč od tega. Veliko vedo, ne čisto 100% vsega ker je še veliko stvari v človeku neznanka,  ker je človek dinamično bitje in ne stvar, pa vendar ogromno vedo.

Vedo dovolj, da se vidi, da zdaj virus najbolj širijo cepljeni. Ampak so tiho, ker morajo prodati ta zanič cepiva. Skupinska zaščita ne obstaja, zato moramo vse ukrepe ukiniti, ker ti ukrepi delajo škodo ljudem še na vseh drugih področjih. Eni so izgubili službe, eni podjetja, eni so padli v depresijo, otroci so zmaltretirani od teh mask in šole na daljavo. Ukrepi so en navaden teror nad ljudmi.
Vsak naj nase pazi, kakor misli, da je zanj prav. Samo to je. Tako kot smo vse do predlani znali, ko je razsajala še dobra stara gripa s podobno smrtnostjo kot dobra stara korona.

fb linkov ne mislim odpirat

ja, cepljeni lahko prenašajo virus, so pa zelo zaščiteni pred hudim potekom bolezni. in hecno, hudo malo jih umre za covidom v primerjavi z necepljenimi

na naši firmi je 70% cepljenih

zaradi obveznih testiranj smo zaznali 1 okuženega necepljenega, enega okuženega cepljenega in enega okuženega prebolelega.

tisti cepljeni okuženi je dvakrat zaradi pljučnice pred korono že skoraj umrl, po dva tedna na sezono je bil na pljučnem oddelku, trenutno mu dobro kaže, da mu ne bo hudega.

Ti si , glede na besedišče dobila korono od nekoga katri se ponaša s srbskim potrdilom o cepljenju, za tako dejanje se v Avstriji dobi tri leta aresta in še leto za ponarejanje… Torej pot poznaš, prijavi ga !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close