Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jebem vam mater STOKA, od cepljenega kretena sem dobil korono

Jebem vam mater STOKA, od cepljenega kretena sem dobil korono

ker se kreten zaradi kretenskih odlokov vlade in STOKE ne hodi testirat. Oni so glavni in prvi raznašalci virusa, ogrožajo javno zdavje, vso to golazen skorumpirano lažniv,  ki to omogoča bi bilo treba zapret.Med stroko so samo redke izjeme, ki tega ne zagovarjajo in so pošteni ostalo je vse podkupljeno.

Zdaj če nisi ravno seksal z njim ali dihal na manj kot na 1,5m razdalje- maska preprečuje tudi pobiranje kapljične infekcije od okuženega  : Ne zajebavam, resno mislim. Prakticiram masko tudi med okuženimi, pa dosedaj še nikoli okužbe.

Jah kva pa se nisi cepil, pol verjetno nebi imel teh problemov ane?

Avtor, ti je korona na možgane udarila?

Aja, zakaj pa ne nosiš maske? Zakaj se nisi cepil? Če bi to tvoje upošteval, verjetno ne bi bil okužen.

Aja kako pa veš od koga si se nalezel? Si seksal z okuženim?

Odgovor na objavo uporabnika
maska je dobra preventiva, 12.10.2021 ob 10:33

Zdaj če nisi ravno seksal z njim ali dihal na manj kot na 1,5m razdalje- maska preprečuje tudi pobiranje kapljične infekcije od okuženega  : Ne zajebavam, resno mislim. Prakticiram masko tudi med okuženimi, pa dosedaj še nikoli okužbe.

Ne me hecat, da je maska neka preventiva! Vsaka pora na maski lahko spusti skozi tisoč virusov naenkrat. Kot bi se pred komarji zaščitil z navadno žično ograjo. Vsi materiali, skozi katere lahko dihamo, spuščajo viruse, samo polivinil jih ne. Mal preberi raziskave, da si razširiš obzorja.

Za dedka Bedenka: S cepljenjem dobijo vse celice informacijo, naj izdelujejo spike beljakovine. Zato so vsi cepljeni kužni. Cepivo torej ne odgovarja definiciji cepiv, ker ne prepreči bolezni niti širjenja povzročitelja. Torej to ni cepivo, ampak biološko orožje.

Kreten si sam in to ZELOOOO VELIKKK

Nisem cepljena in se ne mislim cepiti.

Nisem prebolela.

Nisem se okužila.

Ne hodim v gnečo, nosim masko, si umivam roke in to je to.

V službi se samotestiram.

No… ta cepljeni in hkrati bolni je pač vol. Odstotek idiotov je v vseh populacijah približno enak.

Debilno prizadeto fašistično, nehaj že s tem nagobčnikom.

Namenjeno debilu maska je slaba preventiva.

Avtor, da pa ne bi rinil v ljudi, pa nisi pomislil?

Razdalja, ffp2 maska, cepljenje – če bi vse to upošteval, je bistveno manjša možnost, da bi zbolel.

Ti pa se nisi cepil, nisi držal razdalje, nisi imel maske, zdaj pa jokaš. Kaj naj ti mi? Pač drugič bolj pazi.

jebem vam mater stroka podkupljena, 12.10.2021 ob 10:27

ker se kreten zaradi kretenskih odlokov vlade in STOKE ne hodi testirat. Oni so glavni in prvi raznašalci virusa, ogrožajo javno zdavje, vso to golazen skorumpirano lažniv,  ki to omogoča bi bilo treba zapret.Med stroko so samo redke izjeme, ki tega ne zagovarjajo in so pošteni ostalo je vse podkupljeno.

Nakladaš tristo na uro.Antivakser si .Tvoj problem.Raje se loti pametnega dela.

Kako se ti je pa to zgodilo, avtor?

A nisi mesece in mesece okrog razlagal, da korone ni, da so to samo laži? Hm, čudno, zdaj pa jokaš, da si zbolel?

Glede na to, da si ves čas zanikal korono, sklepam, da nisi upošteval razdalje, da si tudi antimaskar in podobno? Hja, kar si iskal, to si dobil.

Naslendjič pa se cepi ali pa vsaj maske uporabljal pa predvsem razdaljo do drugih ljudi.

Prav ti je.   Zato, ker se nisi cepil. Stoko, ne stokaj zdaj.

kako a nisi, 12.10.2021 ob 11:31

Kako se ti je pa to zgodilo, avtor?

A nisi mesece in mesece okrog razlagal, da korone ni, da so to samo laži? Hm, čudno, zdaj pa jokaš, da si zbolel?

Glede na to, da si ves čas zanikal korono, sklepam, da nisi upošteval razdalje, da si tudi antimaskar in podobno? Hja, kar si iskal, to si dobil.

Naslendjič pa se cepi ali pa vsaj maske uporabljal pa predvsem razdaljo do drugih ljudi.

kaj je z vami, ki mu govorite, naj se naslednjič cepi?

četudi bi se cepil, bi najverjetneje že sam po cepljenju zbolel, ali pa enako od drugih dobil. CEPLJENJE NE ŠČITI PRED OKUŽBO NITI BOLEZNIJO.

Nisi edini,tudi haz mislim da sem se okužila od cepljene,sem sto posto.

Pozdrav iz slovenskih term, 12.10.2021 ob 11:06

Nakladaš tristo na uro.Antivakser si .Tvoj problem.Raje se loti pametnega dela.

To ker je napisal, bi se mu prav lahko zgodilo recimo v termah. In lahko bi se okužil tudi od tebe, pa ti sploh vedel(a) ne bi.

Je pač tako, da so otroci, mladostniki ter cepljeni (še neprebolevniki) najbolj prikriti širilci virusa in kot taki zelo nevarni necepljenim. Te skupine so nevarne predvsem zato, ker se večina njih ukrepov drži samo navidezno, v resnici pa nosijo stare maske, si jih površno nataknejo, ne skrbijo ustrezno za higieno rok in kašlja, se ne izolirajo ko so prehlajeni ali ‘prehlajeni’, in še bi lahko našteval.

Zakaj se pa kdo cepi ali pa kdo ne, pa raje ne bi govoril. Dejstvo je, da imamo v Sloveniji zgolj cca 50% precepljenost, pa še od tega se jih je slaba polovica cepila iz napačnih razlogov (zato, da imajo potrdilo). Iz zdravstvenih razlogov in solidarnosti pa se je cepilo manj kot 30% Slovencev.

Nekateri so bukslji in nesposobni razumeti, da se tudi 2x cepljeni okužijo zbolijo, trosiji virus… Zdaj jih poznam že kar precej 2x cepljenih, ki so se okužili in zboleli. Zboleli so pa kar konkretno, cel mesec na bolniški…ps še kar traja.

Vseeno bi v tem času lahko malo brzdal svoja homoseksualna nagnjenja!

Nažgani Franc, 12.10.2021 ob 11:51

Nekateri so bukslji in nesposobni razumeti, da se tudi 2x cepljeni okužijo zbolijo, trosiji virus… Zdaj jih poznam že kar precej 2x cepljenih, ki so se okužili in zboleli. Zboleli so pa kar konkretno, cel mesec na bolniški…ps še kar traja.

Vsi jih poznate ja, ko pa je treba konkretno, pa ni nobenega primera. Daj nehaj lagat no.

maki512, 12.10.2021 ob 11:48

To ker je napisal, bi se mu prav lahko zgodilo recimo v termah. In lahko bi se okužil tudi od tebe, pa ti sploh vedel(a) ne bi.

Je pač tako, da so otroci, mladostniki ter cepljeni (še neprebolevniki) najbolj prikriti širilci virusa in kot taki zelo nevarni necepljenim. Te skupine so nevarne predvsem zato, ker se večina njih ukrepov drži samo navidezno, v resnici pa nosijo stare maske, si jih površno nataknejo, ne skrbijo ustrezno za higieno rok in kašlja, se ne izolirajo ko so prehlajeni ali ‘prehlajeni’, in še bi lahko našteval.

Zakaj se pa kdo cepi ali pa kdo ne, pa raje ne bi govoril. Dejstvo je, da imamo v Sloveniji zgolj cca 50% precepljenost, pa še od tega se jih je slaba polovica cepila iz napačnih razlogov (zato, da imajo potrdilo). Iz zdravstvenih razlogov in solidarnosti pa se je cepilo manj kot 30% Slovencev.

Daj zapri se že nekam, pa nehaj širiti svojo debilnost.

Kako bi se sploh naj kdo cepil iz zdravstvenih razlogov, če cepivo proti koronavirusu niti ne obstaja

gasmaska, 12.10.2021 ob 10:54

Ne me hecat, da je maska neka preventiva! Vsaka pora na maski lahko spusti skozi tisoč virusov naenkrat. Kot bi se pred komarji zaščitil z navadno žično ograjo. Vsi materiali, skozi katere lahko dihamo, spuščajo viruse, samo polivinil jih ne. Mal preberi raziskave, da si razširiš obzorja.

Za dedka Bedenka: S cepljenjem dobijo vse celice informacijo, naj izdelujejo spike beljakovine. Zato so vsi cepljeni kužni. Cepivo torej ne odgovarja definiciji cepiv, ker ne prepreči bolezni niti širjenja povzročitelja. Torej to ni cepivo, ampak biološko orožje.

jah bemu mast – meni od aprila 2020 še ni nič spustila, ob nošnji tam , kjer je to potrebno….  Jebiga, kaj torej delam narobe, da se nikakor ne morem okužit? Ne vem, morda pa ti veš, zakaj se mi še ni uspelo okužit? Ne kletarim, se ne kevdram, se sicer gibljem normalno – ampka tam kjer je treba ibn presodim, da je dobro, da zašičitim sebe pred drugimi, ker drugi mene ne pšlitijo pred seboj, pač nosim to kirurško masko.. Z oznako: Droplet protection 🙂  ( sarcasm off)

maska je dobra preventiva, 12.10.2021 ob 12:15

jah bemu mast – meni od aprila 2020 še ni nič spustila, ob nošnji tam , kjer je to potrebno….  Jebiga, kaj torej delam narobe, da se nikakor ne morem okužit? Ne vem, morda pa ti veš, zakaj se mi še ni uspelo okužit? Ne kletarim, se ne kevdram, se sicer gibljem normalno – ampka tam kjer je treba ibn presodim, da je dobro, da zašičitim sebe pred drugimi, ker drugi mene ne pšlitijo pred seboj, pač nosim to kirurško masko.. Z oznako: Droplet protection 🙂  ( sarcasm off)

Tele, bajdevev – ne plastik fantastik za žiovipsko tehnologijo, kuharje, proizvodnjo – so prvotno narejene za v operacijske dvorane:

Katere kirurške maske? - Starševski Čvek

So please:_tell me what am I doing wrong not to get it?

Robi650, 12.10.2021 ob 11:00

Debilno prizadeto fašistično, nehaj že s tem nagobčnikom.

Kaj delam torej narobe, da ne zbolim,  če pa masko nosim, da ščiotim sebe pred drugimi, ki so malomarni in ne nosijo maske in trosijo okoli namerno ali nenamerno v javnosti;  in si pridno umivam roke?  Ne ti men srt s takimi torej.

ne vedo, da človek ve, da idiokrat vse drugo vidi samo ključnega problema ne, cepljenja, cepljeni prenašalci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close