Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je v Leku še tak gestapo režim?

Je v Leku še tak gestapo režim?

Odgovor na objavo uporabnika
marsikje sem, 27.11.2024 ob 16:45

Seveda je lokacija problem, nimajo se kam širit in problem s pretočnostjo. Postalo bo še slabše saj se vse iz Švice seli sem

VAša. Jst sm hvala Bogu na streljaj tam… ne rabim parkinga…

vsaka resna firma stalno išče kader. Novartis se na polno širi zato je potreba po kadrih še precej večja. Ni mi sicer jasno kaj je tako slabega na Novartis, pač povprečen Slovenc bo vedno jamral. Jaz bi z veseljem šla tja delat

Smešna logika, 27.11.2024 ob 16:59

vsaka resna firma stalno išče kader. Novartis se na polno širi zato je potreba po kadrih še precej večja. Ni mi sicer jasno kaj je tako slabega na Novartis, pač povprečen Slovenc bo vedno jamral. Jaz bi z veseljem šla tja delat

torej ne delaš tam, pa pametuješ?

marsikje sem, 27.11.2024 ob 16:37

Delal sem že marsikjee in sem z Novartisom super zadovoljen. Edini problem je lokacija, ker Ljubljana je postala zabasana s prometom. Midva živiva kot kralja s plačo Novartisa in sva super zadovoljna. Seveda pa moraš delat, kott marsikje.

Ali lahko poveš, koliko je ta super plača (neto), rang oziroma izobrazba in približna delovna doba.

Tako kot vsako tujcem prodano podjetje. Plače so daleč, od tistega kar so bile včasih. Zadovoljstva tudi ravno ni. Samo še eno bedno podjetje več v lasti tujcev je to.

Kako pa gledate na etiko ko delate za te Pharma oderuhe in njihove toksine? Jaz po kronci vem da za  take ne bi šel več delat. Gre se za princip. Pa tudi če bi me bajno plačali, da tam gledam in lažem vsak dan kako so njihovi izdelki oh in sploh fajn, ampak si mislim svoje, ne hvala. To je res delo za ritoliznike.

Ni več kar je bilo, 27.11.2024 ob 18:57

Tako kot vsako tujcem prodano podjetje. Plače so daleč, od tistega kar so bile včasih. Zadovoljstva tudi ravno ni. Samo še eno bedno podjetje več v lasti tujcev je to.

Tuja Podjetja bistveno bolje plačajo od slovenskih. Kar poglejte statistiko

Farmacevtka na novartisu, 5 let delovne dobe, 2000 neto plače. 4 dni delam od doma, en dan na firmi. Kdor govori, da se dela po 10 ur laže, ali pa ne zna delat. Jaz delam cca 7 ur na dan, od 7 do 14.00, potem grem po otroka v vrtec, pelje ga tja mož. Ne živim v Lj. Jaz sem super zadovoljna.

farmacevtka356, 27.11.2024 ob 20:01

Farmacevtka na novartisu, 5 let delovne dobe, 2000 neto plače. 4 dni delam od doma, en dan na firmi. Kdor govori, da se dela po 10 ur laže, ali pa ne zna delat. Jaz delam cca 7 ur na dan, od 7 do 14.00, potem grem po otroka v vrtec, pelje ga tja mož. Ne živim v Lj. Jaz sem super zadovoljna.

Večina dela od doma. Eni štancajo tablete, drugi jih pakirajo, tretji jih vozijo v skladišča. Kako upaš to napisat in se primerjat z veliko večino, ki nima tega luksuza.

Daj ne nabijaj.  Novartis se niti slučajno ne širi toliko, da bi dve leti nonstop iskali kadre!  Ne prodajaj bučk!

Dejstvo je, da so tam zelo slabi delovni pogoji, slabe plače, tisto božičnico pa si lahko nekam vtaknejo, ker jo izplačujejo samo zato, ker se delajo, da so dober zaposlovalec.  “Družini prijazno podjetje”, ja, za tiste v upravi je sigurno prijazno, ker so nagrajeni za hlapčevanje tujcem, katerim kanalizirajo dobiček, medtem ko država in delavci, ki dejansko delajo, pa nimajo od tega podjetja nič.  Podobno kot Revoz v Novem mestu.

V resnici imajo odlične plače ljudje v upravi Novartisa, ki hlapčujejo tujcem in jim vlečejo kurce zato, da se obdržijo na svojih položajih – prirejajo bilance in kanalizirajo dobiček v tujino.  Od njih navzdol pa se plače in odnosi rapidno nižajo.  Že vodje imajo za svoj obseg dela slabe plače, da o raji pod njimi ne pišem.

Zato ni kadrov in jih tudi ne bo.

Pritiski so nemogoči.

Uprava je pod pritiskom tujcev, oni klečeplazijo pred tujci in stiskajo za vrat vodje, le-ti pa svoje podrejene.

Če je nekomu 2000€ božičnice  razlog za to, da dela kot zamorec v nemogočih razmerah, ves čas pod pritiskom in mobingom in z vsemi dodatki dobi ven tistih 1800, je to njegov problem.  Itak ljudje ne zdržijo, prej pobegnejo.

Ljudje nočejo več biti sužnji.  In imajo prav.

Zato tudi ves čas iščejo nove delavce.

Lej teta, če se imaš ti fino, super, Ne moreš pa imet ljudi za lažnivce, ker ne veš kaj dajo čez, da je tebi luštno.

Kaj pa delaš od doma, če si farmacevtka?  Bereš maile?   Čvekaš prek Teamsov?  Daj napiši kakšne delovne naloge imaš in kako lahko kot farmacevtka delaš od doma, lažnivka posrana.

Smešna logika, 27.11.2024 ob 19:59

Tuja Podjetja bistveno bolje plačajo od slovenskih. Kar poglejte statistiko

Jaaaah, odvisno koga. Poslovodstva so res dobro plačana in še dodatno nagrajena, za navadno delavno rajo se pa tudi tujci ne razmetavajo. Če bi hoteli dobro plačevati delavce, se ne bi selili iz svojih razvitih držav v vukojebine razne, od Slovenije in dalje.

hlapčki, 27.11.2024 ob 20:23

Daj ne nabijaj.  Novartis se niti slučajno ne širi toliko, da bi dve leti nonstop iskali kadre!  Ne prodajaj bučk!

Dejstvo je, da so tam zelo slabi delovni pogoji, slabe plače, tisto božičnico pa si lahko nekam vtaknejo, ker jo izplačujejo samo zato, ker se delajo, da so dober zaposlovalec.  “Družini prijazno podjetje”, ja, za tiste v upravi je sigurno prijazno, ker so nagrajeni za hlapčevanje tujcem, katerim kanalizirajo dobiček, medtem ko država in delavci, ki dejansko delajo, pa nimajo od tega podjetja nič.  Podobno kot Revoz v Novem mestu.

V resnici imajo odlične plače ljudje v upravi Novartisa, ki hlapčujejo tujcem in jim vlečejo kurce zato, da se obdržijo na svojih položajih – prirejajo bilance in kanalizirajo dobiček v tujino.  Od njih navzdol pa se plače in odnosi rapidno nižajo.  Že vodje imajo za svoj obseg dela slabe plače, da o raji pod njimi ne pišem.

Zato ni kadrov in jih tudi ne bo.

Pritiski so nemogoči.

Uprava je pod pritiskom tujcev, oni klečeplazijo pred tujci in stiskajo za vrat vodje, le-ti pa svoje podrejene.

Če je nekomu 2000€ božičnice  razlog za to, da dela kot zamorec v nemogočih razmerah, ves čas pod pritiskom in mobingom in z vsemi dodatki dobi ven tistih 1800, je to njegov problem.  Itak ljudje ne zdržijo, prej pobegnejo.

Ljudje nočejo več biti sužnji.  In imajo prav.

Zato tudi ves čas iščejo nove delavce.

Ti Sploh ne veš kaj so slabi pogoji. Si samo razvajen. Glede na to da so v 2 letih razpisali 200 novih delovnih mest, ker so tako v Mengšu kot v Ljubljani odprli nove obrate, potem se vidi da te je samo zavist

hahahahahahaha, 27.11.2024 ob 20:25

Kaj pa delaš od doma, če si farmacevtka?  Bereš maile?   Čvekaš prek Teamsov?  Daj napiši kakšne delovne naloge imaš in kako lahko kot farmacevtka delaš od doma, lažnivka posrana.

Se Vidi kako ste eni omejeni v glavi. Potem pa berem neumnosti o slabih delovnih pogojih v Novartisu. Farmacevtka dela brez težav od doma.  Samo ti morajo možganski končiči pravilno delat da razumeš njeno delo. Ne boš verjel, tudi vodja proizvodnje je velikokrat od doma.  No saj ne rabimo takih na Novartisu ki je ve kaj farmacwvtka dela doma

Smešna logika, 27.11.2024 ob 21:31

Ti Sploh ne veš kaj so slabi pogoji. Si samo razvajen. Glede na to da so v 2 letih razpisali 200 novih delovnih mest, ker so tako v Mengšu kot v Ljubljani odprli nove obrate, potem se vidi da te je samo zavist

ne seri, bedak, tudi to ni res da osli, ki delajo ruski turnus, dobijo 1800 netto, to je čista laž, delavci na ruskem turnusu so na minimalcu in z dodatki dobijo ven nekaj več kot jurja

enak nivo kot pri Renaultu

naj se jebejo, smrduhi, naj iščejo indijce ali pakije za to kar ponujajo

Koliko je to, 27.11.2024 ob 18:04

Ali lahko poveš, koliko je ta super plača (neto), rang oziroma izobrazba in približna delovna doba.

Diploma strojništva, 7 let delovne dobe. 2700 neto, plus ostale bonitete. Letni bonus, regres in božičnica. Seveda sem pa delal

Anonimno 5125, 27.11.2024 ob 20:06

Večina dela od doma. Eni štancajo tablete, drugi jih pakirajo, tretji jih vozijo v skladišča. Kako upaš to napisat in se primerjat z veliko večino, ki nima tega luksuza.

Eni so pač farmacevti, ki večinoma delajo od doma, drugi so v proizvodnji. Ti zadnji imajo srednjo šolo. Seveda ne delajo od doma in jasna stvar, da zaslužijo manj. A to ti je čudno? A v drugih fabrikah tudi nabijaš, kako si upa vodja računovodstva povedat, da veliko dela od doma in da bolje zasluži kot proizvodni delavec?

eh joj, 27.11.2024 ob 22:20

Eni so pač farmacevti, ki večinoma delajo od doma, drugi so v proizvodnji. Ti zadnji imajo srednjo šolo. Seveda ne delajo od doma in jasna stvar, da zaslužijo manj. A to ti je čudno? A v drugih fabrikah tudi nabijaš, kako si upa vodja računovodstva povedat, da veliko dela od doma in da bolje zasluži kot proizvodni delavec?

Prvič tam delam, drugič mi ni problem kaj dela in kje dela, ampak da vse ostale kliče z lažnivci. Kar potrjuje da je kar piše, ker ti smrkavci ki so par let na šihtu so najbolj naduvani, pa najmanj je od njih. In da ima samo  dva jurja za njeno delo pomeni da je med najmanj sposobnimi.

Vedno, 27.11.2024 ob 21:34

Se Vidi kako ste eni omejeni v glavi. Potem pa berem neumnosti o slabih delovnih pogojih v Novartisu. Farmacevtka dela brez težav od doma.  Samo ti morajo možganski končiči pravilno delat da razumeš njeno delo. Ne boš verjel, tudi vodja proizvodnje je velikokrat od doma.  No saj ne rabimo takih na Novartisu ki je ve kaj farmacwvtka dela doma

Lahko napišeš, kaj točno dela farmacevtka od doma?

Lekovazvezda, 27.11.2024 ob 14:02

Zaposlen sem v leku 5 let in v tem času , so nas nategnili pri izplačilu božičnice , dnevno mora vsak posameznik pregledovati svoje ure ker jih kradejo , narobe so leta in leta obračunavali bolniško , napredovanja odkar sem tu še nism doživel , ne pri sebi ne pri sodelovcih oz komerkoli ki ga poznam … glede na to da delamo na 4 izmene , vsak vikend 12 ur , vse praznike , bozica in novega leta nisem imel odkar sem tu zaposlen … je plača mizerna ! Minimalec plus dodatki … da o odnosih in delovni klimi ne izubljam besed … vsi depresivni , nezadovoljni , en kup izkoriscanja in manipulatorjev … vsi ki radi lezete v rit in ližete šupke ste več kot dobrodošli v lek !!!!

???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close