Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

Že razumem, da mora vsak živeti po lastnem principu in da vsak napiše, da je boljše da je tak pa tak … ampak zakaj je treba to pisati pod toliko različnimi nicki?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kako samo svoje poglede razlagaš, če so pa tvoji pogledi izraženi tako, da v drugače mislečemu vzbudijo občutek manjvrednosti, z uporabo besed kot da je meni to nezrelo in otročje. Ti se sploh ne zavedaš da je taka karakterizacija drugače mislečega, mentalno nasilje nad njegovim prepričanjem. Če bi razlagala svoje poglede, ne bi uporabljala negativnih izrazov ko govoriš o drugačnih pogledih, drugih ljudi, ker jih ne bi avtomatsko zavračala, ampak te ogrožajo, morda celo nisi tako lepa, zato daješ prednost mentalnemu, kdo bi vedo. Vidiš tu sem nakazal začetek mentalnega nasilja na tebe, morda boš zdajle razumela.

gostič-ti res nimaš 100 pik… napisala sm ti, da itak ti more bit neki na nekomu že v začetni fazi všeč, da se sploh začneš z njim pogovarjat…ampak parih stavkih šele vidiš če ti je al ti ni všeč…torej je bolj pomembno kako razmišlja in ne kako zgleda….mislim… ni blo dost jasn napisan zate al ka?

kot drugo-a ni logično, če nekdo napiše neki na temo, da je avtomatsko to njegovo mnenje? pa ti maš resne probleme…sj ne pišem jst zakonov…logično da vsak svoja mnenja podaja tle gor…

kot tretje-ne obsojam tistih, ki mislijo drugače, ampak jih ne morem razumet-zato odprtje te teme, da jih mogoče mal bolš zaštekam… da bi se mela za kej več, ne vem v kakšnem pogledu misliš…sklepaš po pisanju… in da me noče noben spoznat, je pa stavek, da te kap….ni problem v tem…problem je, da se men ne da spoznavat napačnih in tko mislečih kot si ti…točno to sm vprašala v prvi objavi teme…kje spoznat nekoga, ki ne razmišlja kot ti 🙂

Pa naj začne delati na sebi in spremeni svoja prepričanja, če je zaradi njih nezadovoljen.
Prepričanja so nam vcepili drugi in so velikokrat v nasprotju z našimi potrebami.
Od odraslega človeka pa se pričakuje, da sprejme neko odgovornost za svoje življenje ter se potrudi pri sebi kaj spremeniti ali reprogramirati določene vzorce.
Če tega ne stori in se samo pritožuje ali jamra, potem pa upravičeno sklepamo, da se gre za otročje obnašanje.

sj mormo vsi delat na seb v prvi vrsti…če nam neb blo treba, bi se vsi razumel, ker bi točno vedl kaj kdo hoče…vsak od nas je kdaj otročji…problem je, kr premal komuniciramo med sabo (pa ne na forumu 😀 ) pa ponavad pometamo pred tujim pramgom namest pred svojim…evo-čist pošteno povedano

Pa naj začne delati na sebi in spremeni svoja prepričanja, če je zaradi njih nezadovoljen.
Prepričanja so nam vcepili drugi in so velikokrat v nasprotju z našimi potrebami.
Od odraslega človeka pa se pričakuje, da sprejme neko odgovornost za svoje življenje ter se potrudi pri sebi kaj spremeniti ali reprogramirati določene vzorce.
Če tega ne stori in se samo pritožuje ali jamra, potem pa upravičeno sklepamo, da se gre za otročje obnašanje.[/quote]

Po tvoji definicije je filozofka praktično otrok, ker ona fura svoj vzorec, da se ji kao ne da spoznavat, že par let in potem se sprašuje kje najdt nekoga ki se bo z njo ukvarjal. Boldan stavek je kot nalašč za filozofko, pa vse naprej tud.

za filozofko… in njen naslovni post:

Don`t give up

Morda boš morala najprej spoznati 100 napačnih v svojem življenju, da boš končno lahko spoznala enega pravega!

filozofka, če si tudi v realnem življenju tako težka kot deluješ tule, je srečen vsak, ki te je zgrešil. Pa zraven takšne mora, da se ti utrga, ko ne neha in ne neha terat svojega prava.

gostič- ne rečem, da ne furam določenga vzorca, sj ga tud ti…ga ne vsi? sj o tem sm pa hotla debatirat….

watamaro- če jih morm spoznat 100, pa da vsakga porabim pol leta al pa leto, da ugotovim, da ni to, za kar se izdaja…mi bo pa res zmankal časa v tem lajfu, da najdem neki seb primernega 🙂

zgleda sm tud v reali taka, ker dejansko pišem semle, kar mislim….tko da-mogoč pa res srečn vsak slehern, k me je kiksnu… kdo ve 🙂 čeprav mislim, da se najde tud kdo, ki rad filozofira in mu to ni neka strašna muka 🙂

Zdaj se že sama s sabo pogovarjaš:)). Ampak temu se ne reče filozofiranje.

zadn stavk sm napisala za nefilozofko, pa sm mal napačno avtorja vnesla…namest v odgovor…sj je očitno, da sm ji jst odpisala 🙂

Lol jaaa, še dobro da nisi katerega od svojih žnj nikov pod to špraho neavtentično ljubljansko pripopala…
pa sej se vsaka tvoja tema izrodi v singulanro točko slej ko prej, je že pandora to nekje na začetku napisala… sedaj mogoče počasi že odpreš novo in spet tiste, ki so že fejst psihično mimo na tem forumu (tvoje besede) pelješ malo pomalo lulat spet, ali ne pač?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

ti maš resne probleme s to obsedenostjo menjave nikov…. dej mi vsaj eno temo, ki sm jo po tvoje jst odprla…da jo preberem….če sm jih odprla že tolk, ti ne bo problem dat vsaj ene…

Ne bi se več ponavljala, lahko pa sama restavriraš kakšno svojo nekdanjo, da bo imela več postov, ko vse tako klavrno končajo zaradi nezainteresiranih izcuzanih psihično mimo piscih/bralcih

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

ne vem al ne kapiraš al nočeš…nism odpirala podobnih tem, kr če bi jih, bi tam komentirala naprej….bi pa rada vidla vsaj eno temo, za katero ti smatraš da je moja in jo prebrala…ti je težko prlimat eno, za ktiro misliš, da sm jo jst odprla al ka? če sm jih tolk, mi jo prosim serviri semle…. če jih nism, pa ne nabiji v prazno…a ni logično?

evo, jst pa filozofko čist razumem… če postaviš osnovne kriterije:
– da ne pije, se ne drogira (kamor uvrščamo tud redno pohanje travce),
– minimalno ukvarjanje s športom (recimo 2x/teden),
– da ni “vikend psiholog” in vsakodnevno ugotavlja, da so psihični problemi, ki jih imamo (baje) ženske, krivi za vse probleme, vključno s slabim vremenom na dopustu,
– da je urejen – higiensko in da ima delovne navade, kar pomeni, da so v njegovem življenju še druge aktivnosti poleg šihta, tv-ja in visenja na forumu,
– da se ne goni okrog in oblaja vsake z luknjo,
– pa recimo še, da nima 6-mestnih finančnih dolgov…

…res ne ostane več veliko izbire. Če je ženska sposobna in inteligentna, je pa sploh nadrsala. Kolegica z dvema faksoma, pridna, na svojo nesrečo (v smislu iskanja partnerja) je še vodja projektov v finančni instituciji, v 30-ih letih, s postavo modela – ne more dobit moškega. Karakterno pa tako punco lahko samo iščeš, ker prisežem da tako v redu, simpatičnega in dobrosrčnega nobenega drugega ne poznam. Greva ven na kozarec vina in se prislinijo samo neki zanemarjeni 30-letniki, ki pokajo take zgodbe, da greš lahko stavit, da je zadet.

Od znancev pa kasira samo “nasvete”, da je preveč izbirčna (njeni kriteriji so našteti zgoraj). Pa je punca že počasi obupala in hodi na morje in smučanje – sama.

Če tega ne stori in se samo pritožuje ali jamra, potem pa upravičeno sklepamo, da se gre za otročje obnašanje.[/quote]

Po tvoji definicije je filozofka praktično otrok, ker ona fura svoj vzorec, da se ji kao ne da spoznavat, že par let in potem se sprašuje kje najdt nekoga ki se bo z njo ukvarjal. Boldan stavek je kot nalašč za filozofko, pa vse naprej tud.[/quote]
Saj ima samo to na izbiro. Ali bo kaj spremenila pri sebi ali pa bila še naprej nezadovoljna.
To velja za vse, ne glede na spol.
Jaz ne delam razlik. Vidite jih tisti, ki ste v ocenjevanje čustveno vpleteni.

itak, se čist strinjam s tabo…čedalje težje je najt neki v vsaj prbližn sprejemljivga…ampak če to poveš na glas (čeprav je splošno znano), si pa težek, zihr je kej hudo narobe s tabo, preveč izbirčn (kr ti vsaka budala, k pride mim ni zanimiva) itd.

škoda še karkol pisat, tko pač je….sam si kriv in čudn, če hočeš boljšo vezo, kot jih gledaš pr kolegicah… ravn o tem pišem, da tipa si lahk vsaka najde…zdle če hočem…problem je dobit enga v redu…. ampak zaka bi vlekl to temo v nedogled, kr se mi res ne da vsake tolk brat neko prtisjeno babo, da non stop odpiram iste teme…kr neki…

Če so res njeni kriteriji samo zgoraj opisani, potem je stanje na trgu samskih moških, res že katastrofalno.
Čeprav dvomim, da so to vse njeni kriteriji. Sigurno je tu še videz, pa samostojnost….pa določene zahteve okrog karakterja….

haha…pardon…spet sm se zmotla pa odpisala lepolaski pod njenim nikom…. no sm že čist zmedena 😀 pričakujem zdej spet kako kmetico, da podaja mnenja brez dokazov zarad tele zmote 😀

ja, Robi, JASNO, da je med kriteriji samostojnost. ona se od sredine študija preživlja sama, mislim da nima v planu nekoga doživljenjsko vzdrževat??? na videz pa res ne gleda, ker ima med bivšimi čist povprečne in z malo trebuščka.

pa kam smo prišli, da se mora ženska zagovarjat, če hoče samostojnega moškega? je zato čudna, ker od 35…40 letnega moškega pričakuje samostojnost? a se je vsem totalno utrgalo??? če imaš namen koga preživljat, greš delat otroke, ne pa da si nakoplješ neodraslega 40-letnika na grbo.

tako da – ja – od moškega pričakuje(mo) tudi, da je mentalno zrel, odgovoren in samostojen. res ne vem, zakaj to štejem pod samoumevno, ko pa so vse ostale ženske s takimi “zadovoljne”, le zakaj moje samske kolegice ne morejo bit?

p.s.: karakterne sem pa že naštela. Na kratko – ne sme bit marihuanca. Ne vem, a je treba posebej poudarjat, da si verjetno noben ne žali partnerja, ki je žleht, laže, zlorablja, je nesramen, nima spoštovanja…? Ja, to tudi. Matervola, kakšne zahteve.

A ti maš tipa? Če ja, to pomeni kaj, da si slabša od nje, ker se tebe en ne boji ali maš nižje kriterije al kako?

Smešno, pa naj bo sama, koga en kurc briga, je že raje sama kot spusti kriterije, nobenga ji ne branmo tlele, ne posiljujte nas s tem, da ste kao ve super in oh in sploh a tipa ne morte dobit po lastnih željah, pol že niste oh in sploh, pejt v Holywood tam bo nekaj dovolj uspešnih po tvojmu kriteriju, sam ne vem če so higienični po tvojih željah

ja, imam moškega, ki izpolnjuje vse te grozne kriterije. finta je samo v tem, da je kar nekaj let starejši od mene. ker ne planiram imet otrok, me to ne moti, če bi si pa želela veliko družino, ne bi hodila z njim. in bi bla tudi jaz samska, ker med tistimi, ki so po letih primerni za starševstvo, torej mlajšimi od 40, ne poznam nobenega takega, samskega. poznam dva normalna, ampak je eden že v letih, drugi pa poročen. dva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close