Je možno priti do službe pri 55 tih?
Jaz sem jo dobila, po 4 letih intenzivnega iskanja. Res pa je, da zaradi letnice rojstva na CV nisem bila na veliko razgovorov.
Dobila sem jo na podlagi prostovoljskega dela v času brezposelnosti. Tako sem si širila poznanstva, mnogi so me spoznali kot dobro, vestno delavko, me priporočali, če je kdo iskal delavce…in na koncu so se mi “karte poklopile.”
Delo sem dobila sicer za določen čas, 1 leto, ampak nikoli se ne ve kako se bodo stvari obrnile.
Ne blodi o meni defekt retardirani, porrkamadona, da te v zavodu niso naučili vsaj osnovnih manir in spoštovanja ljudi, pa to ni res. Enkrat pljuvaš in zmerjaš upokojence, drugič vse ostale, pezde gnilo smrdljivo, a samo za sebe nisi sposobno skrbet.
[/quote]
Jaz za razliko od tebe, cmera ločena, sem.
Nimam spoštovanja do lenuhov, to pa res ne. In ti si navadni socialni lenuh brez izobrazbe, ki sredi delovnega dne doma kuha knedle. Lepo vas slovenija ujčka, gamad lena.
Motiš se, kar nekaj jih je preko zavoda zdaj na izobraževanju za NPK, ki ti ga zavod plača, če imaš realne možnosti za zaposlitev. Saj pravim, enim pride vse prav kot izgovor.
[/quote]
No, saj se je začelo govortit o tem, da bo končno konec vsaj delno poniževanja ljudi in silit vsakega za vsako delo, ne da slepega napotijo za voznika kamiona, ženske napotujejo v erotične salone za maserke in podobne kozlarije.
Forum je zaprt za komentiranje.