Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je možno priti do službe pri 55 tih?

Je možno priti do službe pri 55 tih?

No, saj se je začelo govortit o tem, da bo končno konec vsaj delno poniževanja ljudi in silit vsakega za vsako delo, ne da slepega napotijo za voznika kamiona, ženske napotujejo v erotične salone za maserke in podobne kozlarije.
[/quote]

Kako je poniževanje, če nekoga napotijo na delo varnostnika?

Jaz za razliko od tebe, cmera ločena, sem.

Nimam spoštovanja do lenuhov, to pa res ne. In ti si navadni socialni lenuh brez izobrazbe, ki sredi delovnega dne doma kuha knedle. Lepo vas slovenija ujčka, gamad lena.
[/quote]
Smrad defektni nehaj, zadnjič si zmerjalo upokojence, ki so ti omogočili, da lahko sploh živiš, danes zmerjaš druge.

Smrad defektni nehaj, zadnjič si zmerjalo upokojence, ki so ti omogočili, da lahko sploh živiš, danes zmerjaš druge.
[/quote]

Japs, vas lenuhe, ki ste raje doma, kot da bi bili družbi koristni, rad zmerjam. Kaj je lenuh kmetavzarski, te resnica boli?

No, saj se je začelo govortit o tem, da bo končno konec vsaj delno poniževanja ljudi in silit vsakega za vsako delo, ne da slepega napotijo za voznika kamiona, ženske napotujejo v erotične salone za maserke in podobne kozlarije.
[/quote]

Varnostnik je ponižanje? Vsako pošteno delo je častno gospod bipolarc. Če pa se bi imate nekaj za več in se do varnostnikov tako tudi obnašate, pa ne posplošujte da smo vi taki. Nismo vsi zadovoljni ždeti na sociali.

Ce nisi izbircen, brez tezav. Moj oce je sanjsko sluzbo dobil pri 61 letih, najboljso v zivljenju.

Japs, vas lenuhe, ki ste raje doma, kot da bi bili družbi koristni, rad zmerjam. Kaj je lenuh kmetavzarski, te resnica boli?
[/quote]
Seveda smo doma v tvoji retardirani betici. Ti si pa res doma, kadar nisi v dnevnem varstvu ali na psihitariji, zato imaš tudi največ za povedat čez vse in te vsi motijo. Osnovnih manir nimaš gniloba defektna, toliko bi pa lahko bilop vzgojeno. permekdun da bi ali pa te naj zapro do konca življenja na psihiatrijo. Permejdun je ta sistem za duševne bolnike pri nas nikakršen, da se taki izrodki prosto sprehajajo in imajo dostop do interneta.

Varnostnik je ponižanje? Vsako pošteno delo je častno gospod bipolarc. Če pa se bi imate nekaj za več in se do varnostnikov tako tudi obnašate, pa ne posplošujte da smo vi taki. Nismo vsi zadovoljni ždeti na sociali.
[/quote]
No, potem si bolj pametno od stroke, ki pove, da ni vsako delo za vsakega in tudi ne more bit potem častno za vsakega, ne? Kje se jemljete vedno znova čredni zarukanci privoščljivi ničvredni?

No, potem si bolj pametno od stroke, ki pove, da ni vsako delo za vsakega in tudi ne more bit potem častno za vsakega, ne? Kje se jemljete vedno znova čredni zarukanci privoščljivi ničvredni?
[/quote]

Takim, katerim je pošteno delo pod častjo,je treba ukiniti socialo. Vsak od nas je že delal kaj izpod sposobnosti in izobrazbe, dokler ni prišla drugačna služba.
Katero stroko misliš?

Takim, katerim je pošteno delo pod častjo,je treba ukiniti socialo. Vsak od nas je že delal kaj izpod sposobnosti in izobrazbe, dokler ni prišla drugačna služba.
Katero stroko misliš?
[/quote]Dobro je, to ni tema za sem, to ti lahko te blodnje blažijo na psihiatrijii. Ko boš pa iskalo službo, pa kar reci naj ti ponudijo delo erotičnega maserja, da boš starim dedcem stikalo po riti in bo to zate častno delo. Saj koliko si bolno, bi ti znalo celo res bit všeč.

Ampak žalostno je, da je tolilko črede popolnoma zabite, izrojene in zlobno privoščljive.

Prvič sem ženskega in ne srednjega spola.
Drugič imam službo hvala, nismo vse take ku*bače kot tvoja bivša.
Tretjič, psihistrije ne rabim, bi pa tebi prav prišla.

Pametnejši odneha…torej jaz odhajam.

Možno. Pri 50 sem izgubila službo, eno leto sem bila na zavodu, nato 15 mesecev nadomeščala, nato sem bila spet 3 mesece na zavodu in sedaj že 4 mesece delam v eni firmi. Sem pa ekonomistka. Glavo pokonci, pa bo šlo.

Seveda smo doma v tvoji retardirani betici. Ti si pa res doma, kadar nisi v dnevnem varstvu ali na psihitariji, zato imaš tudi največ za povedat čez vse in te vsi motijo. Osnovnih manir nimaš gniloba defektna, toliko bi pa lahko bilop vzgojeno. permekdun da bi ali pa te naj zapro do konca življenja na psihiatrijo. Permejdun je ta sistem za duševne bolnike pri nas nikakršen, da se taki izrodki prosto sprehajajo in imajo dostop do interneta.
[/quote]

Pa kaj je s tabo in temi manirami? Kje so pa tvoje manire, kretenček?

Dobro je, to ni tema za sem, to ti lahko te blodnje blažijo na psihiatrijii. Ko boš pa iskalo službo, pa kar reci naj ti ponudijo delo erotičnega maserja, da boš starim dedcem stikalo po riti in bo to zate častno delo. Saj koliko si bolno, bi ti znalo celo res bit všeč.

Ampak žalostno je, da je tolilko črede popolnoma zabite, izrojene in zlobno privoščljive.
[/quote]

Povej nam, debil, katero dleo je dovolj dobro za vas, srednješolsko izobražene lenuhe?

sej plača varnostnika je tudi revščina, kaj je tebi…

Ja, ampak dokler folk razglablja, da so raje doma..

Pri teh letih imaš verjetno že velike otroke. Kaj če bi poizkusila v Avstriji kot pomoč na domu.
14 dni si gor, 14 dni doma. Bivališče in hrano imaš tam, pa še plačano dobiš.

Kot študentka sem čez poletje delala v McDonaldsu. Tam je bila redno zaposlena 68 letna gospa. Opravljala je lažja dela, npr. brisanje miz, pometanje, polnjenje balonov za otroke in podobno. Če se prav spomnim je imela pogodbo za 3 ali 4 leta. Sama pravi, da dokler je sposobna, bo delala in si zato lahko tudi malo več privošči. Je pa to res bila zelo mladostna, pozitivna, vedno nasmejana oseba. Pa da ne boste rekli, da taki odžirajo službe mladim, saj je v McDonaldsu večina zaposlenih mlajših od 30. Vzamejo pa praktično vsakega, ki pride, tudi če je popolnoma brez izkušenj. Če je priden in se izkaže mu že najdejo neko delo, ki ga je sposoben opravljat. Ampak ljudje rajši jokajo na socialni, ker jih je preveč sram da bi oblekli mcdonaldsovo uniformo.

Delodajalci še vedno niso pokapirali, kakšna pridobitev so starejši ljudje. Še vedno imajo v glavi, da je treba zaposliti mladega človeka, mislijo, da bo pri njih do upokojitve. Pa ni ravno tako. Mladi so neizkušeni (itak), iščejo vedno nove možnosti, višje plače, niso več privezani na eno službo, kot je bilo to včasih, pa še predolg jezik imajo. Ko pride piščanček danes v službo, ne bo vprašal, če komu kaj pomaga, ko mu zmanjka dela, ampak bo raje rekel, če mu kaj ekstra dodeliš, da to pa ni v njegovem opisu del in nalog in gre raje na facbook. Že videno.

Moški po 50. letu je baje na višku moči za delat, ženske pa po 40. Pametne in neumne pa lahko najdeš tako pri mladih kot pri starejših, leta pač niso merilo.

V nobenem primeru pa ne obupat!

A ni žalostno, da se morajo izobraženi ljudje pri 50+ zaposlovati kot varnostniki, čistilke in podobno? Saj ne, da teh del ne bi cenila, ampak ljudje imajo vendarle pri teh letih en kup znanja in izkušenj, se jih res ne da uporabit za kakšna bolj zahtevna dela?
Sicer se pa bojim, da bom sama kmalu na istem … 🙁

Včasih nakladate, da kar glava peče. O lahkotnosti zaposlitve ženske 50+ za varnostnico, namreč.
Redko katera ženska bi pri teh letih še izpolnjevala razpisne pogoje za tovrstno zaposlitev.

Malo se še spomnim, kako je bilo na mojem razgovoru za službo pri Varnost-i Maribor; pred cca 10-timi leti in pri mojih cca 50-tih letih.

Sploh nisem bila vabljena na osebni razgovor, ampak se nas je v eni hali zbralo cca 60 ljudi.
En zaposleni višjega ranga nam je približno 20 minut izpredaval nekaj splošnega o varovanju in podjetju.

Tisti, ki še nismo izgubili zanimanja, bi si morali plačati nekakšen izobraževalni tečaj s področja varovanja, ki ga je takrat izvajal Varnost d.o.o.. Dandanes se skoraj povsod zahteva pridobljen NPK certifikat (nacionalna poklicna kvalifikacija), ki stane cca 200 €. Oboje bi znalo biti primerljivo.

Ko pa nam je predavatelj omenil še, da bomo tisti, ki tega še nimamo, morali opraviti še tečaj borilnih veščin, pa me je kar dvignilo k izhodu.

To nikoli ni bil in ne bo moj način dela. Ni vsak za vse!

Hahaha, 200€ NPK za varnostnika, kake to fore slišiš.

Slabega jurja te pride z izpiti vred, mesec predavanj in 2 dneva samoobrambe ter vadbe izvajanja ukrepov v telovadnici. Večini to plača Zavod, nekatere nas je pa to dejansko tako zanimalo, da smo šli samoplačniško.

Prej ždela z diplomo VI. stopnje na Zavodu več let, z NPKjem dobila zaposlitev že po prvi poslani prošnji. Tisti, ki govorite, da za 50+ letnike v tem poslu ni prostora, lažete. Receptorje se vedno potrebuje, še rajše vzamejo bolj odgovoren in moder kader za delo z ljudmi, Mogoče prva varnostna služba za vas ne bo imela primerne pozicije, zato se pa povpraša še pri drugi, tretji… trenutno jih je v kokoški okrog 140 in čisto vsi so pripravljeni zaposliti normalne ljudi. Starejših varnostnikov nihče ne sili, da hodijo delat še izredna varovanja (prireditve) ali nočne izmene, pa tudi nihče več ne opravlja razgovorov na tak način, kot je opisan zgoraj. Ena na ena, pisarna, tole ti lahko ponudimo, ti je ok, ja / ne, hvala za sodelovanje.

Dokler bomo prosili za službo in ne ponudili svojih sposobnosti, izkušenj, znanja in energije, bo tako kot je. Delodajlci bodo morali spoznati, da brez delavcev ne morejo poslovati. Ko bomo mi ta stari šli v penzije današnja mladina ne bo več tako ponižna kot smo bili mi in prav je tako. Vedo za kaj so plačani in za kaj niso in temu primerno opravljajo svoje delo.

japs, vsak izgovor prav pride, samo da ni treba delat.

Tudi vas niso naučili manir, preberite malo svoje sporočilo, polno sovraštva in zaničevanja.

Odgovor na objavo uporabnika
milči734, 04.08.2021 ob 07:15

Tudi vas niso naučili manir, preberite malo svoje sporočilo, polno sovraštva in zaničevanja.

klikni…., to je tema stara več kot tri leta in general glanckopf (če misliš tega) je bil en boljših forumašov na tem forumu… Ga je pa modro polarno viharno psihično moteno budalo, ki menja nike kot kot kameleon redno napadal…. Preberi, kdo je koga prvi napadel v tej temi..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close