Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je možno prijateljstvo

je možno prijateljstvo

Jaz tudi ne vem. Ponavadi se pogovarjava o določeni stroki. Jaz še nisem prišla na red za vprašanja, ker me ponavadi on zasuje z njimi in bi potrebovala par ur, da mu vse odgovorim, se mi pa zdi tudi malo neumno, da ga vprašam če je samski, ker potem bi pa se res počutila kot , da iščem moškega za posteljne radosti.[/quote]

pa to ni res. On te je že posteljo povabil, ti cvetka marjetka, pa še ne veš, če je poročen. Ker najbrž obstaja velika verjetnost, da je lep, bogat, inteligenten in še pa še moški, samski.
Stavim gajbo pira, da ima doma ženo in otroke.
Nič čudno, da se tako fajn zastopiš z moškimi hehe (če izvzamemo tisti primer, ko je bila napadena tvoja čast in bi se sedaj sedanji kar stepel z njim). Mislim, da živiš še v pravljici o Trnjuličici. Počasi bo čas, da se zbudiš.[/quote]

Pa kaj je z vami?!Ste res tako zelo nesigurni vase in v svoje veze (če/ko jih imate), da se izogibate samskim osebam, čepravs e lahko čist solidno razumeta?

Ravno nasveti avtorici, naj ga povpraša o stanu in otrocih napeljuje zadevo tja, kamor dejansko NOČETE da stvar pelje. Kot da rinete v težave! Saj prijatelja sta lahko tudi na bolj neosebni ravni, čeprav ne vem, avtorica kako si si ti predstavljala tesno prijateljstvo pa da bi ti on obogatil življenej z izkušnjami – s profesionalnega področja? pa saj ne rabita bit frenda za kaj takega!

Mislim da tesno prijateljevanje ni dobro niti ko si samski niti ko si v zvezi, prijatelji so prijatelji zato, ker so na neki distanci.

In ja, dejansko ni dobro, da vse povemo vsakomur. Zakaj pa bi? Če veš, da bo partner znorel in morda še poslabšal situacijo? kaj boš imel od tega? Da si bil “iskren”, ja wau. Včasih je treba mal zdravo kmečko pamet vklopit, ne pa vse po nekih “reglcih” šibat.

Podn od komunikacije. Res, pojdi stresat frustracije kam drugam. V naravo npr.

Avtorica, ignoriraj take. Sploh me pa zanima, zakaj toliko hrupa zaradi enega človeka, s katerim želiš biti prijateljica? Še posebno me zato čudi, ker praviš da že imaš moške kolege, torej kaj te tako matra pri tem “dedku”? Ti je postal nekako preveč pomemben? Drugače se ne bi toliko ukvarjala s to dilemo. Na tvojem mestu se prijateljevanja z njim ne bi šla. Preveč dvomov že na samem začetku.

Avtorica, ignoriraj take. Sploh me pa zanima, zakaj toliko hrupa zaradi enega človeka, s katerim želiš biti prijateljica? Še posebno me zato čudi, ker praviš da že imaš moške kolege, torej kaj te tako matra pri tem “dedku”? Ti je postal nekako preveč pomemben? Drugače se ne bi toliko ukvarjala s to dilemo. Na tvojem mestu se prijateljevanja z njim ne bi šla. Preveč dvomov že na samem začetku.[/quote]

Sem se odločila, da ne bo tapravega prijateljstva, ker za toliko dvomov in slabe vesti, če ga prizadenem, ne bom trošila energije. Žal mi je samo tega, ker vem, da nama ne bi nikoli zmanjkalo tem za pogovor tudi prez njegovega osvajanja.

Avtorica, ignoriraj take. Sploh me pa zanima, zakaj toliko hrupa zaradi enega človeka, s katerim želiš biti prijateljica? Še posebno me zato čudi, ker praviš da že imaš moške kolege, torej kaj te tako matra pri tem “dedku”? Ti je postal nekako preveč pomemben? Drugače se ne bi toliko ukvarjala s to dilemo. Na tvojem mestu se prijateljevanja z njim ne bi šla. Preveč dvomov že na samem začetku.[/quote]

Sem se odločila, da ne bo tapravega prijateljstva, ker za toliko dvomov in slabe vesti, če ga prizadenem, ne bom trošila energije. Žal mi je samo tega, ker vem, da nama ne bi nikoli zmanjkalo tem za pogovor tudi prez njegovega osvajanja.[/quote]

najbrž si se odločila pametno. pa ne se sekirat zaradi njega – taki dedki se slinijo po vsaki mladenki, ki pride mimo, tako da te bo zelo hitro nadomestil. Moških za pogovor pa je še veliko 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close