Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je moj sin samo transvetit ali gej

Je moj sin samo transvetit ali gej

Da vam povem celo zgobo.

Predvćerjašnjim je moj sin (17 let) prišel domov iz trgovine in se obnašal malce sumljivo- vsaj meni se je tako zdelo in videla sem da me občutek ni varal.
Ko sem danes zjutraj pometala, sem na tleh našla papirček – preden sem ga vrgla v koš sem iz zanimanja pogledalo kaj je pisalo na njem. Bil je račun. Na njemu je pisalo:

-2x Ženska kratka majica
-Ženske hipster hlačke
-Pushup modrček velikosti A
-Hlačne nogavice
-Brazilke spodje hlačke
Vse skupaj slabih 30 e- torej zelo poceni roba.
Datum 12.6.2020

In takoj sem začela razmišljati:
Mož je bil cel dan doma (bolan je, a nima koronavirusa, samo gripo)
Sin nima punce. In v petek se je obnašal sumljivo.
Obiskov nismo imeli.

Tako da sem imela 2 ideji: ali je listek prinsel veter čez okno, ali pa sin nekaj skriva pred mano.
Zato sem počakala da je sin šel k maši, in medtem pobrskala po njegovi omari- in ne moreš verjeti, v predalu za nogavice so čisto spodaj vile skrite vse stvari iz računa razen ene majice in enih hlačk.

Ko se je vrnil sem se pretvarjala da je vse normalno, tudi možu nisem povedala ničesar, a ne bom več dolgo zdržala in prej ko slej bo potekal pomemben pogovor.

Se je kdo od vas srečal z podobno situacijo? Kaj ste storili? Ste si samo zatiskali oči, ste se razjezili, ste mu rekli da naj se oblači kakor hoče dokler so mu še vedno zanimive punce in ne fantje? Ne vem kaj naj storim!

Jaz sem nekaj takšnega našla v omari od bivšega. Vidno nošeno žensko perilo, celo moške (njegove) kocine v najlonkah, ampak tip je seveda zanikal in rekel, da ne ve, od kod ima te stvari v omari, čeprav je v stanovanju živel šele eno leto in ni imel v tem času nobene ženske HA HA HA HA 😀 Verjetno se je kakšna nepobrita ženska preoblekla v njegovem stanovanju, hihi 😀
Takrat sem bila šokirana, danes mi je samo smešno na kakšne čudne tipe lahko v življenju naletiš 😀

Bolje, da pustiš vse skupaj pri miru, ker kaj drugega kot neke izmišljene zgodbice ti tako ali tako ne bo povedal. Redko kater moški prizna, da je napol ženska 😀

Vidim, da si zelo nerazgledana ženska. Zakaj misliš, da se geji oblačijo v ženske? Jih poznam kar nekaj, pa vsi nosijo moška oblačila in moške gate ter štumfe.
Transvestit ni nujno gej. To je moški, ki se rad oblači v ženska oblačila.
Transseksualec pa je moški, ki se v bistvu počuti kot da je ženska. Kot da se je rodil v napačnem telesu.

Pusti sina pri miru. Ti bo že sam povedal, če meni, da ti lahko zaupa. Če boš vanj silila, lahko dosežeš ravno obratno in se bo zaprl vase.

Kako veš, da nima punce? Običajno najstniki ne povedo, tako da možno, da je oblačila kupil za svojo punco, za katero niti ne veš, da jo ima. Ne bodi tako črnogleda.

Kaksen neki pogovor z njim? A se ti bo moral zagovarjat? Res se mi smili.. Pusti sina pri miru. Je odrasel in ne si domisljat da si bistra mama. Joj kaksna panika po nepotrebnem…
Morda pa so se kolegi zmenli pa komu kupujejo darilo… sicer pa tudi kaj pa je to takega, ce si hoce malo nadet gor zenskih cunjic.
Grozni ste nekateri res. Sinu bos nabila krivdo do amena, ce bos drezala vanj dosegla pa bos kontra ucinek. Zaprl se bo vase ali pa te bo nadrl kot malega psa.
Pa npr. Da bi bil tvoj sin gej ali tranzvestit a ga ne bi sprejela? Potem to ni brezpogojna ljubezen in ga mas premalo rada…

Računa ne bi smela vreči v koš. Kaj, če njemu ali njegovi punci nabavljena oblačila ne ustrezajo?

Katastrofalno poznavanje pojmov, kot tudi človeške seksualnosti.

Vsakemu heteroseksualnemu moškemu bo privlačno ženkso telo, kot tudi družbeno pogojena oblačila, ki jih nosijo. Zahdone zahodnjakom, vzhodne vzhodnjakom. V času globalizacije pa seveda bolj zahodna oblačila, ker pač dominirajo.

V odsotnosti spolne partnerice lahko nekateri to kompenzirajo s fetišizacijo (objektivizacijo določenih oblačil).
Nič od tega ni homoseksualno (ker jih ne privlačijo ne ženska telesa, ne ženska oblačila), niti ni nujno povezano s transvestiti.

Zgolj ženska oblačila ne napovedujejo nič od naštetega.. saj bi za transvestizem bila potrebna še želja po tipiziranemu VEDENJU nasprotnega spola.

Vse skupaj je zgolj čisto zdrava seksualna radovednost.. če ne drugega se pri svoji prvi punci ne bo zmedel pri odpenjanju modrčka, kot ne bo imel probleme pravilno sleči svojega dekleta.

De omnibus disputandum..

P.S. Edina dejansko slaba oseba v tej zgodbi je mati, ki vdira v zasebnost svojih otrok.. namesto, da bi z njimi gradila osebni odnos znotraj katerega bi bilo moč o vsem iskreno pogovarjati se!

De omnibus disputandum..

Mogoče se pa za župnika oblači?

se strinjam z vsem napisanem.
Če želiš nasvet oz pogovor, mi piši na anja28anja@gmail.com
Zraven pa mi še kaj več napiši in če si slučajno ugotovila, da bi nosil tvoje obleke, nogavice, …

Glede na to da pisete, da je sel k masi, enih hlack in majice pa ni bilo…
Ali ni sel k maši ali pa je res sel k maši…ker k Maši nebi se tak, razen ce ji ni nesel darila 😉 potem bi se pa vprasali za koga so pa preostale cunje…

Morda bose kaj vec izvedela, ko bo potrebno oprat cunje…

Čak na petek je sel k maši? Ste pa res verni – no vsaj on

Mama, če ni to pisanje zaradi pisanja, potem ti svetujem, da ga enostavno, na miren način vprašaš, čemu služijo ženska oblačila med njegovo garderobo. Karkoli bo odgovoril, naj bo zate sveto. Ima pravico biti eno in drugo in, če je k temu nagnjen, ga niti bomba ne bo ustavila. Sprijazniti se boš morala s tem, da je nekoliko drugačen. Nimaš druge izbire.
Morda pa le ni tako čudno. 17 let ima, hormoni mu nagajajajo, kaj pa če he našel deklico? Pač je kupil nekaj zanjo. Jaz bi ga vprašala :” Sine glej, to sem našla v tvoji omari. Zame to verjetno ni. Upam, da tudi zate ne, pa tudi ata tega ne nosi. V čem je finta?” Obrni pogovor na humorističen način. Povedal ti vetjetno po resnici ne bo. Bo pa zečel vse še bolj skrivati pred tabo, tako da itak nisi naredila nič. Žal, tako je. Morda boš pa imela srečo.

O ljubi bog🤦‍♀️ Vaš sin se mi že v napred smili, saj sem že iz vaših besed razabrala nerazumevanje.
Hodu k maši vi pa doma grešite in brskate po stvareh?😂
Se pravi lahko se oblači v ženska oblačila, dokler ga romantično privlačijo ženske, če ga pa moški pa je oblačenje prepovedano?🤔🤔
Nikakor su niti v sanjah ne morate predstavljati kako se vaš sin počuti!! Takoj ko ga boste skočili s tem, se bo v njegovi osobnosti pricel krvavi boj, ki ga vi ne morate razumeti. Osramočen bo, potrt, prestrašen.. stojte mu ob strani, kot bi morala vsaka mama! In preden v vse skupaj povlečete se očeta se pribajte najprej sami pogovoriti z njim. Pritisk na otroka bo manjši.

Prebrskaj po zgodovini croma na compu ali na mobilnem telefonu, kaj ga vznemirja, če le redno ne briše stvari. Če pa stvari redno briše veš, da nekaj skriva. In ne delaj drame, naredi se neumno in ga vprašaj če je katera hlačke pozabila pri njemu, v smehu…

Kakšno gripo neki. Junij mesec je. Gripe že zdavnaj ni več. Tvoj mož ima kvečjemu kako drugo bolezen ali pa kar lepo koronco. Raje se o tem malo pozanimaj, kaj ti razsaja po hiši, ne pa kaj si tvoj sin morda za hec kdaj obleče.

Ahahaha a kar sam je sel k masi.. Daj no spet izmisljena zgodbica..

njen problem lahko ni tako smešen in eneostaven kot nekateri pravire. Njun problem rabi res stukovno analizo in ugotovitev kaj je res in kaj ne. Zato pa, naj mi piše na email in bomo skupaj ugotovili v čem je problem.

da ne bo on začel brskati po tvojih omarah in bo našel umetne tiče in vazelin za rit namazat, pa kakšno podobco k sta se z možem slikala ko sta grešila in boste morali vsi skupaj k maši in to kar na Brezje 😂😂😂

Predvsem je tvoj sin en velik revež – pri taki blesavi mami kot jo ima.

Sicer je 99 odstotno vse skupaj velika izmišljotina (izgubila si me tam nekje pri: “je šel k maši”). Če pa je vendarle slučajno stvar resnična je čas da otroka strpaš čimprej v psihiatrijo. Transseksualnost in homoseksualnostnost sta zgolj izjemno močna psihična motnja. Če ga daš na zdravila čimprej, ga morda še ozdraviš, predvsem pa ne razlagaj tega komu, ki ga poznaš, kajti če je to res je sin ekstremno psihično moten, nočeš da to vsi vedo.

pa saj niste resni, vas bi morali strpati na psihiatrijo, ko takšne pišete, vsak človek je poseben, pa naj je del lgbtq+ skupnosti, črn, bel, zahodnjak… vi pa z vašim pisanjem kažete ravno to nerazgledanost folka, se čudim, da še ne živim v tujini, žal je slovencem preveč mar za mnenja drugih kot pa to, da bi sprejeli svojega otroka in mu nudili podporo, ljubezen, varnost

avtorica vprašanja, vas pa prosim, pustite sina na miru, bo vam že povedal, ko bo on hotel, ne zagnati vik in krik, pa govorit očetu, ker boste vsi na slabšem, iz osebnih izkušenj, pa ni nujno da je lgbtq+, ima lahko punco, kot že prej omenjeno, saj vi tudi imate kakšne skrivnosti, mar ne?

Verjetno je iz modrcev delal maske za obraz, hlačne nogavice rabi za barvanje jajčk za veliko noč, ženske kratke majice so dandanes unisex, spodnje hlače pa je dobil k modrcu!

Bi še verjela tej zgodbici, če ne bi napisala, da je šel k maši. Ta del malce preveč diši po provokaciji 🙂

Če bi bilo pa slučajno res – in verjamem, da so taki primeri – pa bi svetovala pogovor. Pričneš lahko s tem, da si našla račun.

Ok, nisem mogla brat dlje kot prve 4 poste, ker me je to zmotilo.

Reče se TRANSOSEBA, ne tranzverstit, transseksualec itd. To so vse žaljivke in je nesramno nekoga žalit. Ne tega delat. Reči le TRANSOSEBA.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close