Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je moj sin samo transvetit ali gej

Je moj sin samo transvetit ali gej

Jst sem imela dobrega frenda transvestita. Kupite mu kaksno majcko in mu s tako gesto pokazite,da ga sprejemate. Ce ga boste kritizirali in se nanj jezili, ne boste nic dosegli

Če fant hodi k maši, potem je zelo moralen in tega ni kupil za grešne namene. Verjetno je tebi kupil za rojstni dan ali božič, pa skriva, da bo presenečenje. Bom pa molila za tvojo grešno dušo, ker ti take stvari gredo po glavi.

No jaz se tudi oblačim v najlon dokolenke. Pozimi pa najlonke pod hlače, zato ker mi tako paše in mi je všeč, pozimi pa v najlonkah toplo. Pa me moški 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popolnoma nič ne privlačijo 🙂 povsem normalno me privlačijo lepe ženske. Ne oblačim pa nobenih drugih ženskih oblačil. In sem verjetno samo zaradi nogavic za večino vas že čudak in ne vem kaj še vse 🙂 smešni ste no. V tujini prodajajo tudi moške najlonke in najlon dokolenke to ni nič čudnega, pri nas recimo, če nima fantek modrih oblačil, dekleta pa roza že ni uredu pa tako za zelo napredne in enakopravne se imamo v Sloveniji hehehe… Zmoti vas pa že navaden kos oblačila 🙂

Da ni tvoj sin novi Fritzl. Kdove kolk jih ima zaklenjenih v kakšni kleti. Ni čudn, da mora letat po ženskih trgovinah.

Ne zgleda slabo in še sam si šiva. Mogoce je čas, da gre tudi tvoj sin v šiviljski tečaj.

Vaš link

Hvala vsem za odgovore.

Kot ste nekateri pravilno ugotovili, je bil ta post- zgodbica. Sicer me je skrbelo da bo to preveč očitno že takoj pri naštevanju stvari z računa, a videti je da je najbolj neverjetna stvar bila, da bi sin sam šel k maši medtem ko bi mama doma pospravljala//kuhala.

Zgodba je namenoma bila napisana z nekoliko homofobičnega zornega kota, saj sem želela videti kako open/close-minded je množica na tem forumu (že T2-reklama je bila znaimiva tema za branje) in moram reči da sem pozitivno preenečena, da mi ni več ljudi dejalo da so bila moja dejanja pravilna in da je z mojim hipotetičnim sinom nekaj narobe.

Še enkrat hvala in lep

Pustiš ga naj živi kot želi. Normalno je, da išče svoj stil, usmerjenost. Kar lahko naredite je to, da nehate biti homofobi, kar očitno ste saj se drugače sin ne bi obnašal tako ali pa ima punco in skriva, ker udirate v zasebnost. Jaz si ne predstavljam, da bi mi mama pri 17 brskala po omari ali pa bi mi bilo neprijetno povedat da sem homoseksualka, trans, whatever.
Dajte mu mir, vaš otrok je, ne podaljšek. Nudite mu varno “gnezdo” in dober nasvet pri izbiri ženskih oblačil, če vam bo kdaj zaupal.

Če pa sprašujete kaj lahko zse naredite. Preberite si kakšno knjigo o sprejemanju drugačnih, o vzgoji, zasebnosti. S tem mu boste najbolj pomagala.

Daj preberi odgovor pred tvojim, torej zadnjega, preden si šel pisati!
Provokacija je bila, če ga ne razumeš!

Povej župniku, bo on izbil hudiča iz njega, al ne vem kak nasvet hočeš.

Pusti ga na miru, da se razvija kot mu paše in da ne bo začel razmišljati o samomoru zaradi nerealnih pričakovanj. Pa tudi, če mu bodo všeč fabtje, razen tega, da ti ne boš preživela sramote vaše fare, ni hujšega. Upam, da se čimprej izvije iz vaših krempljev in ne bo večje škode.

Pa kako te ni sram?! To je posledica tvoje izprijene vzgoje! In očitnega dejstva, da fant nima v družini moške avtoritete, ampak ti igraš vlogo očeta in nosiš hlače.

Takim kot si ti, bi bilo treba otroke odvzeti in jih dati v posvojitev/rejnišvo. Če ne bi bil star že 17 let, bi bilo še upanje, da bo vzgojen v zdravega, normalnega in poštenega moškega. In ne v naokoli gonečega se pedra, ki bo vsak dan perverznežem za praznjenje jajc ponujal svojo smrdljivo rit!

Odgovor na objavo uporabnika
Andrassy, 10.07.2021 ob 11:54

Pa kako te ni sram?! To je posledica tvoje izprijene vzgoje! In očitnega dejstva, da fant nima v družini moške avtoritete, ampak ti igraš vlogo očeta in nosiš hlače.

Takim kot si ti, bi bilo treba otroke odvzeti in jih dati v posvojitev/rejnišvo. Če ne bi bil star že 17 let, bi bilo še upanje, da bo vzgojen v zdravega, normalnega in poštenega moškega. In ne v naokoli gonečega se pedra, ki bo vsak dan perverznežem za praznjenje jajc ponujal svojo smrdljivo rit!

Samo desničarsko krščansko zabito lahko take ven meče! Po tvoji butasti teoriji je vsako heteroseksualno babovje odraščalo brez moške avtoritete in mu je mama igrala vlogo očeta in nosila hlače. Zato je postalo feminizirano in ljubitelj kuhca. Vsak heteroseksualni moški je odraščal brez prisotnosti mater in ženske vloge, oče pa je igral vlogo mame in izigraval gospodinjo! Zato so postali muskulizirani in ljubitelji skisanih pizdovij. Take glupe izmišljene ne potrjene ne znanstvene teorije lahko brez problema uporabiš tudi pri heteroseksualcih! Tako da če nočeš ispasti glupo, bodi raje tiho!

https://www.splcenter.org/20160525/quacks-conversion-therapists-anti-lgbt-right-and-demonization-homosexuality

Bo zdaj šlo Andrassy? Ali boš ubogljivo poslušala duhovnika medtem kot ti ejakulira po ustih in tvojih frocih. Veš to je blazno dobra vzgoja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close