IZRAČUNAJTE najprimernejše ime za otroka :-)))))
Ojoooj! Tragedija za človeštvo, brez heca.
Na osnovi omenjene metode, so (smo z mano vred) prav vsi moji znanci, sorodniki… usodno zaznamovali življenje svojih potomcev. Z lastno izbiro so (smo) jih neodgovorno popeljali v tragedijo (bog ne daj, da je to res!!!)…
Za polno, kvalitetno in uspešno življenje, so mojemu otroku primerna oz. osrečujoča imena: Justin, Nestor, Visko, Orson, Pankracij…
Vsa tista, na katera še pomislila nisva s partnerjem….
BINGOOOOO!!!
Pri umetniku in politiku nama pride ime, ki sva ga izbrala za sina, pri športniku pa ime, ki je bilo v drugem planu! Misl’m …. I can not believe it :))))
Tudi če bi imela punčko, bi pri umetnici in političarki zadela v polno.
Drugače se pa strinjam – večina predlaganih imen je čist mem.
Na, vsaj Tinkara je vmes, kar bi bilo ime za našo tretjo punčko… no, pa jo ni bilo :o)
Ja, pa Klarisa je zraven… mi imamo Laro.
O imenih za fante pa raje sploh ne govorim… le kje so jih pobrali, uf…
Lep dan!
Vladka
zdele sem šla še za sebe pogledat, tudi moji starši so čist zgrešili. Bi lahko bila edino Polona (2x), Silvana pa še neki. Pod poslovnež sploh ni imena, se pravi, da se lahko kar ob zemljo vržem in zatulim, ker itak ne bom znala nič zaslužit, nikoli.
Kaj pa če si da starš spremenit ime, potem, ko je otrok že rojen, kaj če si da spremenit spol (ne delajte si iluzij, Amerika prihaja z velikimi koraki), kaj če se starši ločijo in otrok nima stika z očetom, ampak samo z očimom, kaj če se je mama zmotila in oče otroka ni tisti, za katerega misli, da je?:)) No, zanalašč pretiravam, ampak tale instant numerologija je za na deponijo, pa pazit bo treba, da ne bo preniknila v podtalnico…
Zanimivo, da sem dobila asociacijo, ko pisala “rdečega jeepa”, da bi pravzaprav moral imeti tvojo formulo. Ime je dobil malo tudi po dirkaču Jeanu Alessiju, ki je bil idol mojega dedca. Sicer pa je prej bolj podoben Schumacherju, ko mu oblečem rdečo ferrari jopico in šapko gor, pa še blond ko en švaba.
Tista imena pa, ah kaj bi to. Meni moje tudi ni všeč, mogoče pa se preimenujem v Piki Miki. Gotovo bi bila edina na vsem svetu s tem imenom.
Čudno, da nevem koliko staro dečico (1,2…) imaš pa ti?
Forum je zaprt za komentiranje.