Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IZRAČUNAJTE najprimernejše ime za otroka :-)))))

IZRAČUNAJTE najprimernejše ime za otroka :-)))))

Midva sva čist brcnila v temo :-)))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Aja, pa moji starši tud. In vsi, ki jih poznam. :-))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

pri nama pridejo pa sama taka čudna ali pa starinska imena, da mi sploh ne ležejo (Ivona; karlina, Gizela; Orson, Oton…
Si bosta morala (otroka) kar s temi imeni pomagat, ki jih imata, po 18. lahko pa itak sama izbereta!

mislim kakšni izračuni: Elvira, Magdalena, Tatjana, za fantka pa Aleojz, Urlik, Astor, Tamir… mislim ne

Oh, groza kaj ven vrže tale numerološka mašinca:))))

morda bi tole celo delovalo, če bi v bazi imeli npr. 500 najpogostejših imen, ki smo jih mamice v sloveniji dale svojim otrokom… ful mimo!

Ojoooj! Tragedija za človeštvo, brez heca.

Na osnovi omenjene metode, so (smo z mano vred) prav vsi moji znanci, sorodniki… usodno zaznamovali življenje svojih potomcev. Z lastno izbiro so (smo) jih neodgovorno popeljali v tragedijo (bog ne daj, da je to res!!!)…

Za polno, kvalitetno in uspešno življenje, so mojemu otroku primerna oz. osrečujoča imena: Justin, Nestor, Visko, Orson, Pankracij…

Vsa tista, na katera še pomislila nisva s partnerjem….

Ha, mi smo pa enega celo zadeli – za športnika. Mhm, ne vem, če bo ravno športnik.

BINGOOOOO!!!

Pri umetniku in politiku nama pride ime, ki sva ga izbrala za sina, pri športniku pa ime, ki je bilo v drugem planu! Misl’m …. I can not believe it :))))

Tudi če bi imela punčko, bi pri umetnici in političarki zadela v polno.

Drugače se pa strinjam – večina predlaganih imen je čist mem.

Mislim, da gre za malo natego. Tudi mi smo dobili Orsona, Viska, Pankracija…

Mogoče pa imamo enaka imena.

Če bi po tem izbirala, bi bila jaz bolj nesrečna, ker se na nobeno od teh imen ne bi mogla navadit. SI ne predstavljam, da ga celo življenje kličem po imenu, ki mi je “mim” že od začetka. In kako naj vem opb rojstvu kaj bo po poklicu. Halooo, res malo čudno.

LP Maja

Lep pozdrav !

SAJ NE MOREM VERJETI. IME, KI SVA GA DALA SINU SE POJAVI KAR 2X. PRI UMETNIKU IN POLITIKU.
MAJA

o madona … če bi jaz hotla bit znanstvenica … bi mi moralo bit ime Esmeralda :)))

B.

Si ne predstavljam, da bi bil najin sin Radovan, Jadranko, Astor, Bartol ali Gojmir :-)))))) Seveda najinega sinčka ni vmes. Je pa eno izmed imen, ki mi je trenutno všeč, če bom kdaj imeali še kakega fanta.
med puncami pa razen Tinkare niti pod razno nič primernega. Numerologija gor ali dol :)))

J.

Na, vsaj Tinkara je vmes, kar bi bilo ime za našo tretjo punčko… no, pa jo ni bilo :o)
Ja, pa Klarisa je zraven… mi imamo Laro.
O imenih za fante pa raje sploh ne govorim… le kje so jih pobrali, uf…

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Natega je, kajpak! Ali pa so podatki imen iz pradavnine…

Orson, Viski, Pankracij…? He, he, he! A ta “identičnost” velja za malega šarmerja – voznika rdečega jeepa? V vsakem primeru mu daj enega ogromnega, sladkega cmočka!

hi,hi, jaz pa sem glede na fotra in mamo kar zadeta – sicer z mojim nickom tu gor, pa vendar – v kategoriji poslovni človek
mojega sina ni, sicer pa – kako naj vem, da je sploh v bazi 🙂
T.

zdele sem šla še za sebe pogledat, tudi moji starši so čist zgrešili. Bi lahko bila edino Polona (2x), Silvana pa še neki. Pod poslovnež sploh ni imena, se pravi, da se lahko kar ob zemljo vržem in zatulim, ker itak ne bom znala nič zaslužit, nikoli.
Kaj pa če si da starš spremenit ime, potem, ko je otrok že rojen, kaj če si da spremenit spol (ne delajte si iluzij, Amerika prihaja z velikimi koraki), kaj če se starši ločijo in otrok nima stika z očetom, ampak samo z očimom, kaj če se je mama zmotila in oče otroka ni tisti, za katerega misli, da je?:)) No, zanalašč pretiravam, ampak tale instant numerologija je za na deponijo, pa pazit bo treba, da ne bo preniknila v podtalnico…

Moj brat bi moral dati tako ime hčerki, ki sem ga dala jaz….tako pokaže!ha ha!

Haha za umetnika in politika dobim vedno ven ista imena – a kdo misli, da so politiki umetniki iste rase?

Pa še to: ime Esmeralda se mi pojavi pogosto, tudi moja starša bi morala meni ali moji sestri dati to ime :)))

Haha za umetnika in politika dobim vedno ven ista imena – a kdo misli, da so politiki in umetniki iste rase?

Pa še to: ime Esmeralda se mi pojavi pogosto, tudi moja starša bi morala meni ali moji sestri dati to ime :)))

(sorry, ker je dvakrat – tako je, če človek ne dela na svojem računalniku :((( )

Ja, pa ja, kar samo dve imeni napišeš in poj je to to! Kakšen hud numerološki izračun. Kaj pa datum ipd? Mislim, eni imajo pa čas…

Zanimivo, da sem dobila asociacijo, ko pisala “rdečega jeepa”, da bi pravzaprav moral imeti tvojo formulo. Ime je dobil malo tudi po dirkaču Jeanu Alessiju, ki je bil idol mojega dedca. Sicer pa je prej bolj podoben Schumacherju, ko mu oblečem rdečo ferrari jopico in šapko gor, pa še blond ko en švaba.

Tista imena pa, ah kaj bi to. Meni moje tudi ni všeč, mogoče pa se preimenujem v Piki Miki. Gotovo bi bila edina na vsem svetu s tem imenom.

Čudno, da nevem koliko staro dečico (1,2…) imaš pa ti?

haha, moj sin bi moral biti Tomi ali Stan,
jaz pa Esmeralda ;))))))))))))
bullshit tole!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close